Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 Daca vreodata vei avea nesansa de a da ochii cu mine, jur pe vietisoara mea ca te castrez fmm!!!!!si daca nu te bag sub masa si te calc pe coaie, sa nu spui tu randunica atunci ai scapat, din respect pentru Sorinadar daca vreodata te prind....vai de capul taunici dracu nu te scoate din mana mea Hmmmm... cred ca amenintarile acestea nu sunt facute de cineva care clameaza ca are 43 kg ci de cineva care are si niste smardoi pe statul de plata. Asa si trebuie intr-o retea bine structurata.
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2014 Hmmmm... cred ca amenintarile acestea nu sunt facute de cineva care clameaza ca are 43 kg ci de cineva care are si niste smardoi pe statul de plata. Asa si trebuie intr-o retea bine structurata.tu crezi cam multe, nu te duce capulte-ai spalat ma jegule?inca mai puti?
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 5, 2014 ahhahaha ba in pula mea noi am facut orgie aseara si voua va arde de smardoiala ?
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 5, 2014 sunteti off topic 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 tu crezi cam multe, nu te duce capulte-ai spalat ma jegule?inca mai puti? Iarasi uiti ce te-au invatat profesorii la facultate? Nu pui virgule unde trebuie! Asta demonstreaza si capacitatea ta de a asimila lucruri asa ca nu ma mira comportamentul tau. E mai simplu de profitat de naivitatea unor fete.
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 5, 2014 Hmmmm... cred ca amenintarile acestea nu sunt facute de cineva care clameaza ca are 43 kg ci de cineva care are si niste smardoi pe statul de plata. Asa si trebuie intr-o retea bine structurata. Clontosule, cand traiesti printre pigmei, ai impresia ca esti gigant. Asa si ea.
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 5, 2014 xo xo , s-a dat startul , sa inceapa circul !
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 si ce petreceri... moet, cohiba, beluga, anal, grey goose, prezervative, femei..Adevarul e ca pana aseara nu bausem Grey goose Martini.Misto cocktail.Ce e a lui xoxo e lui xoxo.Stie cu bauturile fine. 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 sangre, startul este dat de mult dar n-ai fost atent. Cred ca ai aparut cand se incheie, nu vad ca Randunica sa mai fie online si nici vreun alt cont din "stol"
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2014 mai e ma-ta online 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 Doar atat poti? Se pare ca ai ramas in pana de idei. Lasa ca te invata "Scoala de bune maniere", filiala Ferentari.
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2014 acolo te-au invatat pe tine?si totusi, la puscarie nu te-ai invatat sa te speli?auch.poi nu puteai sa te speli, ca daca te apleai dpa sapun...acum am inteles....saracu de tine...Doar atat poti? Se pare ca ai ramas in pana de idei. Lasa ca te invata "Scoala de bune maniere", filiala Ferentari.
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Ba dar Ticutza unde e? Ca era sa-mi dizloce umarul aseara cand si-a facut la un moment dat loc spre Laura. .Mare om Ticutza.....s-o futa el pe Natasha...Ma uit la el ca la Dumnezeu.Nu trebuie sa stiti voi care Natasa.
guy fawkes Reputație: 872 Postat Septembrie 5, 2014 Postat Septembrie 5, 2014 2014 : annus horibilis First some weeks ago : randunica announce her retirementNow : laura is retiring .....Who's next ? Bad year for punters
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 5, 2014 Bai , fara Natasha!
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 acolo te-au invatat pe tine?si totusi, la puscarie nu te-ai invatat sa te speli?auch.poi nu puteai sa te speli, ca daca te apleai dpa sapun...acum am inteles....saracu de tine... Hmmmm. Am cunostinte de partea "alba" a legii dar se pare ca "prietenii" tai te-au informat din experienta lor. Voiau sa te pregateasca? 1
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 5, 2014 Hmmmm. Am cunostinte de partea "alba" a legii dar se pare ca "prietenii" tai te-au informat din experienta lor. Voiau sa te pregateasca? Vrea sa mai faca leidi o facultate? Ehe, pe a doua o face sigur la zi.
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2014 Hmmmm. Am cunostinte de partea "alba" a legii dar se pare ca "prietenii" tai te-au informat din experienta lor. Voiau sa te pregateasca?ti-am mai zis, nu ma intimidezi.sa nu crezi ca sunt fatuca aia din Sv cu doi copii pe care ai distrus-o amenintandu-o ca ii aduci protcetia copilului sa-i ia copii si politia pe cap. mie nu mi-e frica de looseri ca tine mai derbedeule. eu nu sunt un om asa slab sa pun botul pe labe la doua vorbe de ale tale. cata vreme eu ma stiu curata si ma stiu clar ca nu sunt cu nimic in afara legii, ma voi apara. daca eram cu musca pe caciula si ma stiam vinovata, nu crezi ca ma bagam in umbra si imi vedeam de viata mea?dar daca tu esti asa idiot, ce sa naiba poti sa crezi despre altii...cap patrat, poate iti bati singur niste cuie in colturi, sa nu ti se mai risipeasca neuronii.strange-i pe toti la un loc
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 ti-am cata vreme eu ma stiu curata si ma stiu clar ca nu sunt cu nimic in afara legii, ma voi apara. daca eram cu musca pe caciula si ma stiam vinovata, nu crezi ca ma bagam in umbra si imi vedeam de viata mea? Pe verificate?
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2014 Pe verificate?evident oricand.am fost deja verificata de cateva ori. daca intradevar era ceva grav nu eram e forum...dar na..ce sa explici unora care tot pe a lor o tin...hai gata si cu tine, ca m-am plictisit
johnconstantine Reputație: 183 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:In alta parte Oras:In alta parte Postat Septembrie 5, 2014 La asa faza sa se tot retraga fata. Mai revine putin, putin off topic aici, se retrage, o orgie si tot asa. 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 Poate n-ai fost verificata de cine sau cum trebuie. Timpul ne va edifica.
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2014 Poate n-ai fost verificata de cine sau cum trebuie. Timpul ne va edifica.fix oamenii tai m-au verificat mai jegosuleca tu i-ai trimis peste minesi nu doar o data, de doua ori.cere-le raportulnu pe ala sexual, pe ala politienesc.si daca tot esti un gunoi, dupa ce anchetezi, vii si aici pe forum si iti retragi aberatiile. pe toate!scrii clar ce ti-a dat raportul.
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 fix oamenii tai m-au verificat mai jegosuleca tu i-ai trimis peste minesi nu doar o data, de doua ori.. Esti sigura?
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2014 Inseamna ca cei care te-au verificat nu si-au facut treaba. Se poate remedia.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum