Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Hahahahaha Link spre comentariu
liviu999 Reputație: 157 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Laura accepți sex in grup.?MM&F?care ar fi tarifele? Laurica nu intrat decat de la 5M in sus...mai cauta niste futaciosi.... 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2014 ☺☺poate accepta si cu 2. Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Laura accepți sex in grup.?MM&F?care ar fi tarifele?Buna dimineata!!! Citeste...daca n-ai citit si dupa tragi tu concluzia, daca n-ai tras-o pana acum Dupa tot ce ati citit despre mine de un an pana acum cateva zile la concluzia asta ati ajuns?? Ca as putea intra eu cu 7 barbati?Eu nici cu 2 nu pot intra...dar cu 7? am fost si o sa raman genul SOFT, niciodata HARD.Recunosc, a fost dragut joi seara, am iesit in oras, am fost dupa la un club mi-a placut foarte mult, dar dupa club eu am mers acasa , adica eu am plecat mai devreme cu Liviu, ca si el se grabea, si eu trebuia sa ajung, ca ma tot chema sora mea...A fost o gluma, nu cred ca ar avea cine sa se supere, nici macar Pisicuts, pt ca eram retrasa, si n-a facut nimeni nimic pt a avea reclama, sau cum spuneti voi...marketing...Baietii au vrut sa-mi aduca zambetul pe buze, fiind ziua mea de nastere...si au reusit sa mi-l aduca, nu ma puteam opri din ras cand citeam recenziile pt ca nu m-as vedea niciodata in stare de asa ceva!! Kiss! PS. Anal am incercat si eu de 4 ori, dar n-am facut mult...f putin si nu cu cei de joi, alegeam eu inainte cand ma vizita cate un domn...il intrebam " vrei sa facem putin si anal?" Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Mda,tocmai de asta am intrebat.băieții au relatat ceva de genul sex in grup.deci sa inteleg ca nu accepți am citit eu ceva din ultimele recenzii dar nu am înțeles mare lucru.aaaa doar ca te retragi.scuze daca am deranjat Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 PLM, eu auzisem ca domnii nu fut in cur.Ba da, le place si acolo Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2014 dar spune mi te rog ce program ai?si cand te retragi?sa apuc macar sa te vizitez Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Ba da, le place si acolo Domnilor le place orice Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Domnilor le place orice Neshte perversi Link spre comentariu
liviu999 Reputație: 157 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Buna dimineata!!! Citeste...daca n-ai citit si dupa tragi tu concluzia, daca n-ai tras-o pana acum Dupa tot ce ati citit despre mine de un an pana acum cateva zile la concluzia asta ati ajuns?? Ca as putea intra eu cu 7 barbati?Eu nici cu 2 nu pot intra...dar cu 7? am fost si o sa raman genul SOFT, niciodata HARD.Recunosc, a fost dragut joi seara, am iesit in oras, am fost dupa la un club mi-a placut foarte mult, dar dupa club eu am mers acasa , adica eu am plecat mai devreme cu Liviu, ca si el se grabea, si eu trebuia sa ajung, ca ma tot chema sora mea...A fost o gluma, nu cred ca ar avea cine sa se supere, nici macar Pisicuts, pt ca eram retrasa, si n-a facut nimeni nimic pt a avea reclama, sau cum spuneti voi...marketing...Baietii au vrut sa-mi aduca zambetul pe buze, fiind ziua mea de nastere...si au reusit sa mi-l aduca, nu ma puteam opri din ras cand citeam recenziile pt ca nu m-as vedea niciodata in stare de asa ceva!! Kiss! PS. Anal am incercat si eu de 4 ori, dar n-am facut mult...f putin si nu cu cei de joi, alegeam eu inainte cand ma vizita cate un domn...il intrebam " vrei sa facem putin si anal?". Auzi....da' apropo pe mine dc nu mai intrebat niciodata..... 1 Link spre comentariu
yonix Reputație: 349 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 . Auzi....da' apropo pe mine dc nu mai intrebat niciodata..... Daca nu te-a intrebat inseamna ca e un lucuru bun o ai cam mare )) deci nu te oftica 1 Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 liviu999, on 08 Sept 2014 - 10:58, said:. Auzi....da' apropo pe mine dc nu mai intrebat niciodata..... Pai, din doua una, ori nu esti domn, ori ai pula mare. 4 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Pai, din doua una, ori nu esti domn, ori ai pula mare. Un domn adevarat n-are voie sa aiba pula mare. 3 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Un domn adevarat n-are voie sa aiba pula mare.Intr-adevar! Altfel n-ar mai trebui compensat prin BFE. Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Chiar daca nu i se scoala,Domnu'-i domn si-n pula goala Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Chiar daca nu i se scoala,Domnu'-i domn si-n pula goalaTe-ai retras??? Te-ai indragostit si tu??? Ai di pula noastra Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 dar spune mi te rog ce program ai?si cand te retragi?sa apuc macar sa te vizitezM-am retras de cateva zile, dar...Pisucuts n-a inchis topicul...nu stiu de ce ... Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Hataaaaa...dar oare de ce nu te plangeai ca nu l-a inchis inainte de "gang-bang"? 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Chiar daca nu i se scoala,Domnu'-i domn si-n pula goala Te-ai retras??? Te-ai indragostit si tu??? Ai di pula noastra Magie, s-a indragostit de Andreea...Doarme cu botul in pasarica ei. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 M-am retras de cateva zile, dar...Pisucuts n-a inchis topicul...nu stiu de ce ...Are potential Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Domnilor lamuriti ma ,Laura face sau nu face sex in grup?Observ ca e activa aici,ceea ce ma face sa pun sub semntul intrebarii retragerea ei. 1 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 9, 2014 face dar grupul e restrans. lasa un nr de telefon aici si-ti zic cum poti sa intri in ea/pardon grup. Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Septembrie 9, 2014 face dar grupul e restrans. lasa un nr de telefon aici si-ti zic cum poti sa intri in ea/pardon grup. nu poate, e un grup de mitomani exclusivisti 1 Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Ce inseamna mitomani? Care i-au dat mita Laurei sa o faca in grup? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum