Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Laura accepți sex in grup.?MM&F?care ar fi tarifele?

Laurica nu intrat decat de la 5M in sus...mai cauta niste futaciosi....

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Laura accepți sex in grup.?MM&F?care ar fi tarifele?

Buna dimineata!!!

Citeste...daca n-ai citit :) si dupa tragi tu concluzia, daca n-ai tras-o pana acum =))

Dupa tot ce ati citit despre mine de un an pana acum cateva zile la concluzia asta ati ajuns?? Ca as putea intra eu cu 7 barbati?

Eu nici cu 2 nu pot intra...dar cu 7? am fost si o sa raman genul SOFT, niciodata HARD.

Recunosc, a fost dragut joi seara, am iesit in oras, am fost dupa la un club mi-a placut foarte mult, dar dupa club eu am mers acasa , adica eu am plecat mai devreme cu Liviu, ca si el se grabea, si eu trebuia sa ajung, ca ma tot chema sora mea...

A fost o gluma, nu cred ca ar avea cine sa se supere, nici macar Pisicuts, pt ca eram retrasa, si n-a facut nimeni nimic pt a avea reclama, sau cum spuneti voi...marketing...

Baietii au vrut sa-mi aduca zambetul pe buze, fiind ziua mea de nastere...si au reusit sa mi-l aduca, nu ma puteam opri din ras cand citeam recenziile pt ca nu m-as vedea niciodata in stare de asa ceva!!

Kiss!

PS. Anal am incercat si eu de 4 ori, dar n-am facut mult...f putin si nu cu cei de joi, alegeam eu inainte cand ma vizita cate un domn...il intrebam " vrei sa facem putin si anal?"

• Oras:București
Postat

Mda,tocmai de asta am intrebat.băieții au relatat ceva de genul sex in grup.

deci sa inteleg ca nu accepți am citit eu ceva din ultimele recenzii dar nu am înțeles mare lucru.aaaa doar ca te retragi.scuze daca am deranjat

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ba da, le place si acolo :D

Domnilor le place orice :) 

Vizitator
Postat

Domnilor le place orice :)

Neshte perversi

Postat

Buna dimineata!!!

Citeste...daca n-ai citit :) si dupa tragi tu concluzia, daca n-ai tras-o pana acum =))

Dupa tot ce ati citit despre mine de un an pana acum cateva zile la concluzia asta ati ajuns?? Ca as putea intra eu cu 7 barbati?

Eu nici cu 2 nu pot intra...dar cu 7? am fost si o sa raman genul SOFT, niciodata HARD.

Recunosc, a fost dragut joi seara, am iesit in oras, am fost dupa la un club mi-a placut foarte mult, dar dupa club eu am mers acasa , adica eu am plecat mai devreme cu Liviu, ca si el se grabea, si eu trebuia sa ajung, ca ma tot chema sora mea...

A fost o gluma, nu cred ca ar avea cine sa se supere, nici macar Pisicuts, pt ca eram retrasa, si n-a facut nimeni nimic pt a avea reclama, sau cum spuneti voi...marketing...

Baietii au vrut sa-mi aduca zambetul pe buze, fiind ziua mea de nastere...si au reusit sa mi-l aduca, nu ma puteam opri din ras cand citeam recenziile pt ca nu m-as vedea niciodata in stare de asa ceva!!

Kiss!

PS. Anal am incercat si eu de 4 ori, dar n-am facut mult...f putin si nu cu cei de joi, alegeam eu inainte cand ma vizita cate un domn...il intrebam " vrei sa facem putin si anal?"

.

Auzi....da' apropo pe mine dc nu mai intrebat niciodata.....:)

• Like 1
Postat

.

Auzi....da' apropo pe mine dc nu mai intrebat niciodata..... :)

Daca nu te-a intrebat inseamna ca e un lucuru bun o ai cam mare :))) deci nu te oftica 

• Like 1
Postat

liviu999, on 08 Sept 2014 - 10:58, said:

.

Auzi....da' apropo pe mine dc nu mai intrebat niciodata..... :)

Pai, din doua una, ori nu esti domn, ori ai pula mare. 

• Like 4
  • Oras:Colo
Postat

Un domn adevarat n-are voie sa aiba pula mare.

Intr-adevar! Altfel n-ar mai trebui compensat prin BFE.

• Oras:Ciorogârla
  • Oras:Ciorogârla
Postat

Chiar daca nu i se scoala,

Domnu'-i domn si-n pula goala

Te-ai retras??? :(

Te-ai indragostit si tu???

Ai di pula noastra =))

Postat

dar spune mi te rog ce program ai?si cand te retragi?sa apuc macar sa te vizitez

M-am retras de cateva zile, dar...Pisucuts n-a inchis topicul...nu stiu de ce

:( ...

Postat

Hataaaaa...dar oare de ce nu te plangeai ca nu l-a inchis inainte de "gang-bang"?  :thinking

• Like 1
Postat

Chiar daca nu i se scoala,

Domnu'-i domn si-n pula goala

Te-ai retras??? :(

Te-ai indragostit si tu???

Ai di pula noastra =))

Magie, s-a indragostit de Andreea...

Doarme cu botul in pasarica ei. :)

Vizitator
Postat

M-am retras de cateva zile, dar...Pisucuts n-a inchis topicul...nu stiu de ce

:( ...

Are potential

Postat

Domnilor lamuriti ma ,Laura face sau nu face sex in grup?Observ ca e activa aici,ceea ce ma face sa pun sub semntul intrebarii retragerea ei.

• Minus 1
Postat

face dar grupul e restrans. lasa un nr de telefon aici si-ti zic cum poti sa intri in ea/pardon grup.

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

face dar grupul e restrans. lasa un nr de telefon aici si-ti zic cum poti sa intri in ea/pardon grup.

nu poate, e un grup de mitomani exclusivisti :D

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...