Sari la conținut

LANSARE DE CARTE-VANDA VLASOV

Postări Recomandate

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

D-nle SOFISTICAT...nu ma crede-ti prost ca nu sunt!!!!!!

Ai auzit tu din gura mea asta vreodata????????????(pardon...din tastatura mea)

Gata ca am obosit...succesuri pe litoral!!! :shrk

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

Top autori

Imagini postate

• Oras:TIMISOARA si ARAD
Postat

uaaaaaaauuuuuuuuu.....prietene eu sunt mai DILAU asa din fire dar nu stiu cum s-a scot poza VANDEI ---vreau sa-i decupez BUZOACELE..si haaaabar nu am ...ma bucur ca suntem prieteni ... nu ati psa ca sunt mai NEINTELIGENT ????? Pt ca aici pe forum sunt tarreee multii ce au CULTURA DAR NU AU P--A (Maciuca) si ei se numesc FUTACI.pt mine e important s-a ai BANI SI MACIUCA ...si s-a fii un om liber si sa traiesti dupa pofta inimii!!!!!CULTURA SI CITITUL NU_S PT MINEEEE....te salut

Postat

uaaaaaaauuuuuuuuu.....prietene eu sunt mai DILAU asa din fire dar nu stiu cum s-a scot poza VANDEI ---vreau sa-i decupez BUZOACELE..si haaaabar nu am ...ma bucur ca suntem prieteni ... nu ati psa ca sunt mai NEINTELIGENT ????? Pt ca aici pe forum sunt tarreee multii ce au CULTURA DAR NU AU P--A (Maciuca) si ei se numesc FUTACI.pt mine e important s-a ai BANI SI MACIUCA ...si s-a fii un om liber si sa traiesti dupa pofta inimii!!!!!CULTURA SI CITITUL NU_S PT MINEEEE....te salut

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

s-a scot poza VANDEI s-a ai BANI .si s-a fii un om liber

Fredy, scrie dracu "sa" legat ca te pica astia la examenul de bacalaureat din start.

Spunea cineva ca fredy e tot ce se ni putea intampla bun pe acest forum. Eu zic ca e chiar a 8-a minune a lumii. Daca Zidul Chinezesc a putut fi introdus in 2007 printre cele 7 minuni ale lumii, nu vad de ce in 2013 nu am putea sa-l introducem si pe fredy acolo. O merita cu prisosinta.

@coolandhotman si eu sunt prietenul lui fredy, deci trebuie sa ma simt si eu onorat?

Postat

Fredy, scrie dracu "sa" legat ca te pica astia la examenul de bacalaureat din start.

N-are cum ca are pula de 24 de cm :laugh2  :laugh2  :laugh2

Spunea cineva ca fredy e tot ce se ni putea intampla bun pe acest forum. Eu zic ca e chiar a 8-a minune a lumii. Daca Zidul Chinezesc a putut fi introdus in 2007 printre cele 7 minuni ale lumii, nu vad de ce in 2013 nu am putea sa-l introducem si pe fredy acolo. O merita cu prisosinta.

CLAR,IREFUTABIL SI INDUBITABIL :hihat

@coolandhotman si eu sunt prietenul lui fredy, deci trebuie sa ma simt si eu onorat?

NATURLICH....de azi si eu sunt prietenul lui :rax2

• Oras:Constanta
Postat

Onoare mai mare nici ca puteam avea! Nu-ti dai seama? El e Fredy...cel pe care, chiar daca nu vrem sa recunoastem, il asteptam demult..chiar daca doar in subconstient! :rockettes-1

Postat

@coolandhotman, intra putin pe profilul lui fredy si vezi ca nu are decat 5 prieteni: eu, sofisticatu, annita, gaby si cassy. Eu am impresia ca tu ti-ai dori sa fii prietenul lui fredy :laugh2. Sau sunteti priteni pe retelele de socializare?

Ce-i drept, eu astept sa-mi mareasca astia salariul. Insa in lipsa unei astfel de masuri, bun si fredy.

Postat

@coolandhotman, intra putin pe profilul lui fredy si vezi ca nu are decat 5 prieteni: eu, sofisticatu, annita, gaby si cassy. Eu am impresia ca tu ti-ai dori sa fii prietenul lui fredy :laugh2.

+gabriel

Postat

@coolandhotman, intra putin pe profilul lui fredy si vezi ca nu are decat 5 prieteni: eu, sofisticatu, annita, gaby si cassy. Eu am impresia ca tu ti-ai dori sa fii prietenul lui fredy :laugh2. Sau sunteti priteni pe retelele de socializare?

Ce-i drept, eu astept sa-mi mareasca astia salariul. Insa in lipsa unei astfel de masuri, bun si fredy.

Pai sa-l intrebam pe Fredy de ce ne-a ales pe noi ca prieteni! Cred ca e cel mai in masura sa ne dea o explicatie! Ce zici Fredy? 

Postat

+gabriel

Pai l-am scris, nu vezi de tigara :laugh2?

Postat

Nu mi-o placut scoala...si nici nu ami place important e ca stiu s-a nr banii ..si sunt barbat frumos si bine dotat!!!!fac sex in fiecare zi cu femei ..ma pregatesc pt cand merg la mare(CONSTANTA) acolo sunt femei la LIBERTY PARADE!!!

Dragul meu Liberty parade are cu totul si cu totul alta semnificatie decat sexul.

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=liberty%20parade%202013&source=web&cd=2&cad=rja&sqi=2&ved=0CDUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.radio21.ro%2Fstiri%2Fliberty-parade-2013-primele-detalii%2F&ei=dPHBUfbGEcigtAbD-YDgBg&usg=AFQjCNExaf-IH3zunNRc53evkigynN9mIQ

Postat

Pai sa-l intrebam pe Fredy de ce ne-a ales pe noi 5 ca prieteni! Cred ca e cel mai in masura sa ne dea o explicatie! Ce zici Fredy?

@coolandhotman, pai nu ti-am spus ca nu apari printre prietenii lui. Suntem doar eu, sofisticatu, annita, gaby si cassy. Tu nu esti. Cine stie, poate ai zis ceva, poate ai injurat (ca si copilul lui Base) si te-a scos din lista. Cred ca voi sunteti prieteni in realitate. Si atunci ne-ai batut pe toti :laugh2.

Postat

Pai l-am scris, nu vezi de tigara :laugh2?

Aaaaaaaaaaaaa...pai nu stiam bre ca te alintzi cu el....gaby...mor Doamneeeeeeeeeeeeee :laugh2  :laugh2  :laugh2

Hai sa fim sanatosi!!! :beex2

Postat

Nellule tu ai grija de baiat ca unul singur cu 24 ai  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

iegzact fix asa e................. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

@coolandhotman, pai nu ti-am spus ca nu apari printre prietenii lui. Suntem doar eu, sofisticatu, annita, gaby si cassy. Tu nu esti. Cine stie, poate ai zis ceva, poate ai injurat (ca si copilul lui Base) si te-a scos din lista. Cred ca voi sunteti prieteni in realitate. Si atunci ne-ai batut pe toti :laugh2.

M-a sters banditul!  :no2 De ce Fredy? De ce mi-ai facut una ca asta?  :shocked

Postat

La sugestia ta o sa am grija de el. Poate il si iau la mine daca tu nu vrei sa vii.

Postat

O lovitura mai mare cred ca nu puteai sa primesti. Daca vrei consiliere psihologica, scrie-mi in P.M. Sau scrie-i lui Ananda. Te ajuta sigur.

Postat

jalnic.............si inacceptabil....................

Postat

5 SI BUNI...asta este explicatia..Tata ramane tata ...GABI este in CONSTANTA unde mergem la sf lunii avem nevoie de prieteni ce stiu fete meseriase..ma tati nu te mai preface ca te zic la mama!!!!!ANNITA este singura fata care a fost tata la EA si EU nu am fost pt ca mi-o interzis....SOFISTICATUL este cel mai de calumea de pe forum....si CASY e preferata mea....Sunte-ti satisfacuti de EXPLICATIE??????????????????????

Postat

5 SI BUNI...asta este explicatia..Tata ramane tata ...GABI este in CONSTANTA unde mergem la sf lunii avem nevoie de prieteni ce stiu fete meseriase..ma tati nu te mai preface ca te zic la mama!!!!!ANNITA este singura fata care a fost tata la EA si EU nu am fost pt ca mi-o interzis....SOFISTICATUL este cel mai de calumea de pe forum....si CASY e preferata mea....Sunte-ti satisfacuti de EXPLICATIE??????????????????????

dar cu mine ce ai avut? De ce m-ai sters din lista? :no2

Postat

scuzzzze din greseala.nu a fost cu intentieee!!!!!!!!!stai ca te bag in lista!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...