Sari la conținut

0759329567

Postări Recomandate

Postat

Salutare, colegi

Am fost la domnita descrisa mai in detaliu aici.

https://nimfomane.com/forum/topic/137123-a-fost-careva-0759329567-la-frumoasa-asta/

Nu e fata din poza, cu toate ca are formele potrivite, vorbind de fund si sani (motiv pentru care am decis sa raman), cu toate ca e o tiganca cu fata rotunda si mufa machiata.

Pe telefon a zis ca saruta pe buze, in realitate mi-a cerut extra, i-am mai dat putin doar de interes.

A inceput cu oral, m-a sters cu servetelul mai intens si mai interesat decat a facut oralul in sine.

De fiecare data se mai oprea sa mai scuipe, se vede clar ca e scarbita de ce face.

Vazand interesul, nici macar nu am mai vrut sa stau, dar m-a si avertizat ca mai mult de 20 de minute nu pot sta si cica sa ma termin mai repede.

Corp: 9

Mutra: -5

Normal: nu am incercat

Oral: 6

GFE: 2, nu i-a pasat de nimic, ma grabit sa plec

Anal: doamne fereste

Igiena: 9, parca nimic dubios

Pret: 150/300, cred.

TL;DR nu as fi mers nici prima data, daca stiam, nu se merita deloc, trebuia sa ma intorc si sa plec.

Daca va pasa doar de corp, ar fi mers daca nu era tiganca

Mult spor!

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

@perkypenguin,în mai bine de două luni trebuia să afli că nu se deschid două topice pentru aceași fată.Acum îi dai de muncă lui Pisicuts pentru a le uni.N-ai nici o scuză și sper nici un motiv de supărare.

• Like 1

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

@baron58

Am deschis postarea aici, gandindu-ma ca acolo ar fi locul pentru intrebari, iar aici pentru recenzii. Daca stiam, scriam si acolo

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...