Sari la conținut

Consiliere-MILF

Postări Recomandate

• Oras:Constanța City
Postat

As fi interesat zilele viitoare de serviciile unei mature si nu stiu ce as putea sa aleg...oscilez intre Corina.Cora 43 sau ANONNA...daca aveti si alte M.I.L.F.-uri interesante astept un raspuns...Multam :cop ...vreau sa devin cougar hunter :shy:

Postat

Egoa eu personal ti le-as recomanda pe amandoua asta daca si bugetul iti permite. Iti fac aceasta recomandare deoarece experientele sint diferite dar foarte foarte interesante. Anonna are un anumit stil si o buna dispozitie debordanta, iar Corina este pe un stil mai non-conformist. Daca bugetul tau nu va fi afectat prea tare de aceasta investitie atunci mergi la amandoua si vei fi foarte multumit!

Postat

Multumesc g2br13l pentru raspunsul prompt...sigur ca e o decizie grea...fiecare persoana are farmecul ei personal..si asta e bine...in functie de timpul pe care il am si de disponibilitatea doamnelor..cu siguranta am sa petrec un timp placut...si sper sa revin cu recenzii pozitive..

Numai bine si sanatate iti doresc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.