Sari la conținut

fred24: troll talentat sau caz medical?

troll sau extra-cromozom?  

45 membri au votat

1. 1. Ce credeti, fred24 ne trolleaza cu talent sau e la maximul capacitatilor lui mentale?

• master-troll
    • traiasca lobotomia
    • ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.

Postări Recomandate

• Oras:insulele virgine

Dar s-o faca repede (conferinta). Ca eu tre' sa plec acasa. Si nu pot sa stau pe balcon pe caldura asta la conferinte cu jery si cu gaby.

N-ai casti nene??? :laugh2  :laugh2 io asa fac(adica stii)....casca in ureche si inchis in baie cu apa lasata sa curga :laugh2  

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

N-ai casti nene??? :laugh2  :laugh2 io asa fac(adica stii)....casca in ureche si inchis in baie cu apa lasata sa curga :laugh2  

Eu n-am nici telefon frate (doar stii, am o basina de telefon), cum sa am casti. Cred ca daca ii arat castile se strica de tot :laugh2. Telefonul mei e tip caramida. Il folosesc pentru auto-aparare. Cred ca daca ma prind politaii ma amendeaza pentru port ilegal de arma alba.

Link spre comentariu

Eu n-am nici telefon frate (doar stii, am o basina de telefon), cum sa am casti. Cred ca daca ii arat castile se strica de tot :laugh2. Telefonul mei e tip caramida. Il folosesc pentru auto-aparare. Cred ca daca ma prind politaii ma amendeaza pentru port ilegal de arma alba.

Las` ca am io un nokia d-ala banana...sa mor de nu ti-l trimit prin DHL.(cu casti cu tot :laugh2 )

Link spre comentariu

Las` ca am io un nokia d-ala banana...sa mor de nu ti-l trimit prin DHL.(cu casti cu tot :laugh2 )

Il astept frate. Asa o sa pot sa ma afisez si eu in mall cu telefonu' pe masa. Cum fac smecherii. Mai gasesc pe acasa si un nokia 3310 si ala sunt. Va las amu' ca ma astepata radarul. 

Link spre comentariu

Il astept frate. Asa o sa pot sa ma afisez si eu in mall cu telefonu' pe masa. Cum fac smecherii. Mai gasesc pe acasa si un nokia 3310 si ala sunt.

Da nene,corect....sa nu uiti sa arunci si cheia de la BEMWEU pe masa :laugh2 sa vaza lumea ca esti potent.....financiar :laugh2

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Nelule...la tine apare curvar ucenic sa nu vad eu bine???

PS: intre timp am vazut si raspunsul...cica abuz de puncte reputatie...oare ce o insemna asta?

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoarae
  • Oras:Timisoarae

Pisic intru in greva foamei din cauza ca ai dat ban la pretenu meu Sofisticatru.. Te rog Sofistricatule fa un cont rapid pana nu merg la pisic in audienta ... Esti o catastrofa nucleara pisic te rog nu mai da ban la pretenutzu meu Sofistikeala ...trece cu vederea ...Sofistikeala de nu faci cont nu mai scriu nr meu pe forum.. Sunt profund indurerat de banarea ce ai incasato de la soarele si briliantul si nepretuitul nostru pisic....acum astept sa posteze Sofistikeala si va scriu nr..cei ce sun in vacanta in constanta au o bere de de la mine sa ma sune.... Va pupa Jery...ps..Pisic ce a gresit iar dilaul de sofisticatu ..scuze scriu de pe tel si mai o am si in pula pe mamasita asta bruneta

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Ma fratilor am inviat  sunt Jerry ..am luat numele lu tata si sunt mandru de asa tata :2808.gif Nu are nimeni curajul sa foloseasca numele lu tata ca al sparg!!!!! :laugh2  voi nu va dati seama ca sunt EU... :laugh2  :pope mor de ras ma doare burta si cred ca ma :onloo .....tata Nelu nu se supara pe mine ca port numele lui...va asigur :iagree

Link spre comentariu

Afriq nu voi mai fi  :bna  te asigur ...Pisicu ma  :iagree  ....voi nu va dati seama ca este trist forumul fara Sofisticatu  si Jerry(Nelu) pardon. port numele cu mandrie  ca e tata si a fost un BAROSAN al forumului ...asta sa ma contrazica cineva ca al sparg :wallbash  :mafia:mafia:mafia:   

Link spre comentariu

Jerry(Nelu), ai grija ca Tom sta la panda si cum te prinde cum te (taie) F_ _ E! :laugh2

pre_1376403364__pre_1376167654__tom-and-

:shocked  :shocked  :shocked Asta este grav  si am ramas singur nu  mai e tata si sofisticatu sa-mi  tina partea... :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry   baga o manea Pisicule sunt tare amarat si trist :thinking ce o sa fac de unu singur ? Dumnezeu ma ajuta!!!!!! :pope  :pope  :pope  :pope  :laugh2

Link spre comentariu

:shocked  :shocked  :shocked Asta este grav  si am ramas singur nu  mai e tata si sofisticatu sa-mi  tina partea... :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry   baga o manea Pisicule sunt tare amarat si trist :thinking ce o sa fac de unu singur ? Dumnezeu ma ajuta!!!!!! :pope  :pope  :pope  :pope  :laugh2

Ne lipseste Nelu si toata trupa lui (Jerry aka fred24 sofisticatul aka tzeposu  si totii userii ce aveau calitati. :pope

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...