Sari la conținut

Cautam Utilizatori Activi Pentru A Imbunatati Forumul

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Poti sa zici aleatoriu de oricare  Nebun , dar asta  imediat sare pe receptie . Ce s-a simtit prostu' , imediat a aparut sa-si primeasca recompensa , maidanezu'  
Mai nou isi da si copy-paste la propriile postari formate din 5 cuvinte , ca sa nu mai trebuiasca sa le editeze

vezi ca a revenit kiky la ines pe topic, sigur pune poze cu hotelurile si acareturile pe care le detine :laugh2

N-am eu timp ptr. asa ceva  , Pipilica e cu  SPA-uri d'astea de 5 stele

Azi am avut invitati si am stat pe barosaneala , nu ca altii  care se scoala de la 6 sa latre pe aici

Uite , poate  nu ma crezi :rax2

post-2-0-40777800-1559400852.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Poti sa zici aleatoriu de oricare  Nebun , dar asta  imediat sare pe receptie . Ce s-a simtit prostu' , imediat a aparut sa-si primeasca recompensa , maidanezu'  

Mai nou isi da si copy-paste la propriile postari formate din 5 cuvinte , ca sa nu mai trebuiasca sa le editeze

Azi am avut invitati si am stat pe barosaneala , nu ca altii  care se scoala de la 6 sa latre pe aici

Faci ce faci, cazi cu curul in pula mereu SOBOLANW! :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

DOAR ATAT .... TE-AM SIMTIT IDIOTULER CA ESTI HANDICAPAT! :laugh2 Cam putini invitati, erau clonele tale? :laugh2  :laugh2  :laugh2 Daca ved aia de la sanitar veterinar cocina in care faci gratar, te aresteaza imediat!

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce s-a luat asta ieri de gratarul meu , chiar ii pastrasem si lui un carnacior , ca-i ragaia gura a posirca ieftina 

Tot este el un carnat in ploaie , si un rahat uitat in bataia vantului .

Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

Mai, eu unul nu mananc carne, nu am nimic nici cu cei care mananca, nici cu cei care se tot razboiesc pe aici. Nu vad de ce ar trebui sa rada cineva de poza de mai sus ?! Fiecare are cati invitati doreste sa aiba la masa si gateste doar ceea ce vrea si cat vrea sa gateasca. Si nu mi se pare nici ca este putina mancare, nici ca este de proasta calitate. Indiferent ca este vorba despre 3 coceni pusi la copt sau despre un berbec umplut cu curcan si somon, tot mancare este, si tot in burta ajunge.

Mai rau ar fi daca nu ar fi nici atat. 

Eu as zice (ca un prost ce sunt) ca prea va atacati din toate nimicurile, si nu are sens.

Sincer !

:no2  :blushing2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Adevarat , dar ce sa-i faci , ptr. unii carnea  a devenit un lux  si o contesta , oricata  cantitate ai arunca pe gratar  , multa sau putina .

• Like 1
Link spre comentariu

Nu inteleg de ce s-a luat asta ieri de gratarul meu , chiar ii pastrasem si lui un carnacior , ca-i ragaia gura a posirca ieftina 

Tot este el un carnat in ploaie , si un rahat uitat in bataia vantului .

Adevarat , dar ce sa-i faci , ptr. unii carnea  a devenit un lux  si o contesta , oricata  cantitate ai arunca pe gratar  , multa sau putina .

Psihopatule! :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...