Sari la conținut

Cautam Utilizatori Activi Pentru A Imbunatati Forumul

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Razi tu, tot prost esti! :laugh2

prost dupā parerea ta.Poti avea o simpla opinie.

ps. rad de tine .Dupa parerea  TA,infimā,ma cobor si iti zic ca ESTI UN.....

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:madagascar
  • Oras:madagascar

prost dupā parerea ta.Poti avea o simpla opinie.

ps. rad de tine .Dupa parerea  TA,infimā,ma cobor si iti zic ca ESTI UN.....

Mai ia o pauza pizda proasta! Jignesti ca ultimul gunoi, esti doar un peste amarat! :laugh2

Link spre comentariu

Mai ia o pauza pizda proasta! Jignesti ca ultimul gunoi, esti doar un peste amarat! :laugh2

ce cuvinte jgnitoate ti-am aderesat??.Chiar esti strain de lb româna?

Mai hai ca ne auzim de sarbatorile pascale!!

• Like 5
Link spre comentariu

Tu jignesti omenirea, de ce existi? :laugh2

::)) si de tine omenirea se leapadā

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:in apa si pe uscat...

Tigane,...

Tigan sa ii zici lu' tactu'. 

romane sa scrii cui le citeste.

Normal... ca sa poti sa citesti cursiv trebuie sa ai minim 4 clase. 

Eu ca tine am vazut, tu ca mine nu.

La cat esti de incuiata ma indoiesc ca ai vazut tu ceva barbati la viata ta. In schimb eu am vazut mai multa p*zda la viata mea decat ti-ai vazut-o tu ... asa ca ... iar vorbesti aiurea fara sa ai un minim de informatii. 

Asa ca vezi-ti de laba ta.

Pai eu m-am bagat in seama cu tine? 

M-am prins... tu te-ai bagat in seama aiurea sub pretextul de a socializa, cand de fapt doreai sa gasesti si tu pe unu sa iesiti la un suc sau la o cafea si poate poate... iti da si tie o mwe sa ai ceva cald in stomac. 

Din pacate ai luat-o in freza si pierzi teren. Nu e problema ca raspunzi asa greu... eu am rabdare si cu persoanele cu dizabilitati. Daca nu gasesti replici sa stii ca google e prietenul tau... trebuie doar sa stii ce sa cauti... 

Pfff... iar am scris mult... De ce ? Pai pentru ca imi esti simpatica si pentru ca vreau sa iti pun la treaba ultimul neuronul ... sa il fac sa lucreze, ca altfel se atrofiaza si o sa ajungi o leguma.

PS: prietena ta s-a calmat ? vad ca nu mai are nimic de comentat... oricum am trecut-o pe lista "scurta" de vizitat ;) ... pare simpatica... si mie imi place la nebunie masajul... cu finalizare :D 

Te pup ;)

Link spre comentariu

Tigan sa ii zici lu' tactu'. 

Normal... ca sa poti sa citesti cursiv trebuie sa ai minim 4 clase. 

La cat esti de incuiata ma indoiesc ca ai vazut tu ceva barbati la viata ta. In schimb eu am vazut mai multa p*zda la viata mea decat ti-ai vazut-o tu ... asa ca ... iar vorbesti aiurea fara sa ai un minim de informatii. 

Pai eu m-am bagat in seama cu tine? 

M-am prins... tu te-ai bagat in seama aiurea sub pretextul de a socializa, cand de fapt doreai sa gasesti si tu pe unu sa iesiti la un suc sau la o cafea si poate poate... iti da si tie o mwe sa ai ceva cald in stomac. 

Din pacate ai luat-o in freza si pierzi teren. Nu e problema ca raspunzi asa greu... eu am rabdare si cu persoanele cu dizabilitati. Daca nu gasesti replici sa stii ca google e prietenul tau... trebuie doar sa stii ce sa cauti... 

Pfff... iar am scris mult... De ce ? Pai pentru ca imi esti simpatica si pentru ca vreau sa iti pun la treaba ultimul neuronul ... sa il fac sa lucreze, ca altfel se atrofiaza si o sa ajungi o leguma.

PS: prietena ta s-a calmat ? vad ca nu mai are nimic de comentat... oricum am trecut-o pe lista "scurta" de vizitat ;) ... pare simpatica... si mie imi place la nebunie masajul... cu finalizare :D

Te pup ;)

Labare, romane scrii cui le citeste.

Repet de 5 ori daca este nevoie.

Link spre comentariu

Labare, romane scrii cui le citeste.

Repet de 5 ori daca este nevoie.

Nu e nicio rusine daca nu poti citi texte complexe. Asta e... unde nici Dzeu nu da... nici noi nu cerem. 

Roag-o pe prietena ta sa iti citeasca ce ti-am scris. ;)

Link spre comentariu

Minusuri ți-am dat foarte rar tanti Eva și acolo unde o luai pe arătură. Nu obișnuiesc să minusez fetele mai ales când au o atitudine ok. Am alte priorități pe acest site.

Sper că m-am făcut înțeles.

Aoleu ! Ce-ai mă ?  :laugh2  :laugh2 Vai de steaua ta, tu toată ziua stai pe marginea șanțului și spargi semințe. Ce kkt de priorități ai ?

Aaaaaaa, da, e vorba de cooperativă, este ? Păi zi mă așa, tu de-aia freci duda p'aci !  :pimp

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Aoleu ! Ce-ai mă ? :laugh2 :laugh2 Vai de steaua ta, tu toată ziua stai pe marginea șanțului și spargi semințe. Ce kkt de priorități ai ?

Aaaaaaa, da, e vorba de cooperativă, este ? Păi zi mă așa, tu de-aia freci duda p'aci ! :pimp

Amada tu erai mah. Hai că mă faci să râd :)
  • Like 4
Link spre comentariu

El "vorbeste" doar de unul singur

Nu citesc aberatii adunate sau separate. Ce prietene visezi tu, numai tu stii.

Curva aia mica nu e prietena ta? ca am vazut ca tot asa se baga aiurea in seama

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...