2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 11, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat August 11, 2019 Razi tu, tot prost esti! :laugh2prost dupā parerea ta.Poti avea o simpla opinie.ps. rad de tine .Dupa parerea TA,infimā,ma cobor si iti zic ca ESTI UN..... 3 Link spre comentariu
christmas Reputație: -23 Postat August 11, 2019 Oras:madagascar Oras:madagascar Partajează Postat August 11, 2019 prost dupā parerea ta.Poti avea o simpla opinie.ps. rad de tine .Dupa parerea TA,infimā,ma cobor si iti zic ca ESTI UN.....Mai ia o pauza pizda proasta! Jignesti ca ultimul gunoi, esti doar un peste amarat! :laugh2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 11, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat August 11, 2019 Mai ia o pauza pizda proasta! Jignesti ca ultimul gunoi, esti doar un peste amarat! :laugh2ce cuvinte jgnitoate ti-am aderesat??.Chiar esti strain de lb româna?Mai hai ca ne auzim de sarbatorile pascale!! 5 Link spre comentariu
christmas Reputație: -23 Postat August 11, 2019 Oras:madagascar Oras:madagascar Partajează Postat August 11, 2019 ce cuvinte jgnitoate ti-am aderesat??.Chiar esti strain de lb româna?Mai hai ca ne auzim de sarbatorile pascale!!Tu jignesti omenirea, de ce existi? :laugh2 Link spre comentariu
christmas Reputație: -23 Postat August 11, 2019 Oras:madagascar Oras:madagascar Partajează Postat August 11, 2019 ce ati patit bāieții? Asa este, ai aparut! Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 11, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat August 11, 2019 Tu jignesti omenirea, de ce existi? :laugh2::)) si de tine omenirea se leapadā 5 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 11, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat August 11, 2019 Asa este, ai aparut!acum ti-ai dat seama cu vb cu mine??aoleu,aoleu .. 4 Link spre comentariu
christmas Reputație: -23 Postat August 11, 2019 Oras:madagascar Oras:madagascar Partajează Postat August 11, 2019 acum ti-ai dat seama cu vb cu mine??aoleu,aoleu ..Sincer ... nu .... esti un nimeni! Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 11, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat August 11, 2019 Sincer ... nu .... esti un nimeni! :251x :gossip esti bleg.nu conteaza!! 3 Link spre comentariu
christmas Reputație: -23 Postat August 11, 2019 Oras:madagascar Oras:madagascar Partajează Postat August 11, 2019 :251x :gossip esti bleg.nu conteaza!!vezi ca ti-a cazut ..... rama! :laugh2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 11, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat August 11, 2019 vezi ca ti-a cazut ..... rama! :laugh2noapte buna! nefericitule!! 5 Link spre comentariu
christmas Reputație: -23 Postat August 11, 2019 Oras:madagascar Oras:madagascar Partajează Postat August 11, 2019 noapte buna! nefericitule!!rasule, la cate clone ai, est icel ,ai nefericit! :laugh2 Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat August 11, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat August 11, 2019 Tigane,... Tigan sa ii zici lu' tactu'. romane sa scrii cui le citeste. Normal... ca sa poti sa citesti cursiv trebuie sa ai minim 4 clase. Eu ca tine am vazut, tu ca mine nu. La cat esti de incuiata ma indoiesc ca ai vazut tu ceva barbati la viata ta. In schimb eu am vazut mai multa p*zda la viata mea decat ti-ai vazut-o tu ... asa ca ... iar vorbesti aiurea fara sa ai un minim de informatii. Asa ca vezi-ti de laba ta.Pai eu m-am bagat in seama cu tine? M-am prins... tu te-ai bagat in seama aiurea sub pretextul de a socializa, cand de fapt doreai sa gasesti si tu pe unu sa iesiti la un suc sau la o cafea si poate poate... iti da si tie o mwe sa ai ceva cald in stomac. Din pacate ai luat-o in freza si pierzi teren. Nu e problema ca raspunzi asa greu... eu am rabdare si cu persoanele cu dizabilitati. Daca nu gasesti replici sa stii ca google e prietenul tau... trebuie doar sa stii ce sa cauti... Pfff... iar am scris mult... De ce ? Pai pentru ca imi esti simpatica si pentru ca vreau sa iti pun la treaba ultimul neuronul ... sa il fac sa lucreze, ca altfel se atrofiaza si o sa ajungi o leguma. PS: prietena ta s-a calmat ? vad ca nu mai are nimic de comentat... oricum am trecut-o pe lista "scurta" de vizitat ;) ... pare simpatica... si mie imi place la nebunie masajul... cu finalizare :D Te pup ;) Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat August 11, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat August 11, 2019 Secret :D, ai fost la caprioara care a venit din Ardeal saptamana asta ? Nuuu .... eu m-am retras... :D Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Tigan sa ii zici lu' tactu'. Normal... ca sa poti sa citesti cursiv trebuie sa ai minim 4 clase. La cat esti de incuiata ma indoiesc ca ai vazut tu ceva barbati la viata ta. In schimb eu am vazut mai multa p*zda la viata mea decat ti-ai vazut-o tu ... asa ca ... iar vorbesti aiurea fara sa ai un minim de informatii. Pai eu m-am bagat in seama cu tine? M-am prins... tu te-ai bagat in seama aiurea sub pretextul de a socializa, cand de fapt doreai sa gasesti si tu pe unu sa iesiti la un suc sau la o cafea si poate poate... iti da si tie o mwe sa ai ceva cald in stomac. Din pacate ai luat-o in freza si pierzi teren. Nu e problema ca raspunzi asa greu... eu am rabdare si cu persoanele cu dizabilitati. Daca nu gasesti replici sa stii ca google e prietenul tau... trebuie doar sa stii ce sa cauti... Pfff... iar am scris mult... De ce ? Pai pentru ca imi esti simpatica si pentru ca vreau sa iti pun la treaba ultimul neuronul ... sa il fac sa lucreze, ca altfel se atrofiaza si o sa ajungi o leguma. PS: prietena ta s-a calmat ? vad ca nu mai are nimic de comentat... oricum am trecut-o pe lista "scurta" de vizitat ;) ... pare simpatica... si mie imi place la nebunie masajul... cu finalizare :D Te pup ;) Labare, romane scrii cui le citeste.Repet de 5 ori daca este nevoie. Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat August 12, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat August 12, 2019 Labare, romane scrii cui le citeste.Repet de 5 ori daca este nevoie. Nu e nicio rusine daca nu poti citi texte complexe. Asta e... unde nici Dzeu nu da... nici noi nu cerem. Roag-o pe prietena ta sa iti citeasca ce ti-am scris. ;) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Nu e nicio rusine daca nu poti citi texte complexe. Asta e... unde nici Dzeu nu da... nici noi nu cerem. Roag-o pe prietena ta sa iti citeasca ce ti-am scris. ;) Pa! Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat August 12, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat August 12, 2019 Vad ca ai putut citi 2 randuri... Mai sus nu ai putut citi.. .desi le-am separat asa... cate 1-2 randuri... sa nu iti fortezi neuronu. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Nu citesc aberatii adunate sau separate. Ce prietene visezi tu, numai tu stii. Link spre comentariu
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Eu zic să ieși afară și să nu mai postezi că miroși urat de la distanță.Eu zic să te duci în p.m. dihor constipat Link spre comentariu
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Minusuri ți-am dat foarte rar tanti Eva și acolo unde o luai pe arătură. Nu obișnuiesc să minusez fetele mai ales când au o atitudine ok. Am alte priorități pe acest site.Sper că m-am făcut înțeles.Aoleu ! Ce-ai mă ? :laugh2 :laugh2 Vai de steaua ta, tu toată ziua stai pe marginea șanțului și spargi semințe. Ce kkt de priorități ai ?Aaaaaaa, da, e vorba de cooperativă, este ? Păi zi mă așa, tu de-aia freci duda p'aci ! :pimp 1 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 12, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat August 12, 2019 Eu zic să te duci în p.m. dihor constipat Subiectul topicului este altul. Totuși fă-ți o clismă și spala-te pe coroana dentara dacă vrei să pupi dame moderatoare. 5 Link spre comentariu
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Eu zic să te duci în p.m. dihor constipatce parere ai de recenziilor lingailor ca picon, mc hammer cu note de 10 pe favoruri ? 1 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 12, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat August 12, 2019 Aoleu ! Ce-ai mă ? :laugh2 :laugh2 Vai de steaua ta, tu toată ziua stai pe marginea șanțului și spargi semințe. Ce kkt de priorități ai ?Aaaaaaa, da, e vorba de cooperativă, este ? Păi zi mă așa, tu de-aia freci duda p'aci ! :pimp Amada tu erai mah. Hai că mă faci să râd :) 4 Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat August 12, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat August 12, 2019 El "vorbeste" doar de unul singur Nu citesc aberatii adunate sau separate. Ce prietene visezi tu, numai tu stii. Curva aia mica nu e prietena ta? ca am vazut ca tot asa se baga aiurea in seama Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum