filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Amada, tu pe ce esti in seara asta si pe cine sau ce mama naibii crezi ca o sa distrugi. Aerul proaspat ajuta, apa ajuta, niste cardio ajuta. Oracaiala no bueno. Serios. 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ti-am promis ca daca nu te baneaza, te asteapta o soarta mai rea..Ma insulti cu bautura? :laugh2Dupa ce termin eu cu tine, ai vrea tu sa te ajute alcoolul... :) Iza, daca te mai vad pe langa Vis, o sa tac, dar tine-te bine!în 10 minute mă termini dacă pui pasiune. :D Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Iza, daca te mai vad pe langa Vis, o sa tac, dar tine-te bine!Eu nu am nimic cu Vis, tu te-ai dat prietena ei si apoi ai facut-o albie de porci, apoi iar te-ai dat pe langa ea si tot asa.Ce treaba am cu Vis, pe care nu am deranjat-o pe aici si ce treaba ai tu cu cine interactionez eu pe aici ? 3 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Auzi, lasă-mă 10 minute sa fac un dus. Nu pleca nicăieri, nu ca ai putea, da' mă rog :D Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Draguto, eu nu m-am legat de familia ei cu nimic ! Cu absolut nimic !Stiind ca are mama moarta, nici macar nu am injurat-o de morti, asa ca cum a facut-o ea cu mine, alta fata si probabil si altii.Amada s-a legat de morti, vii si diverse rude ale userilor, de la mame, sotii, copii, nepoti si alte grade de rudenie, asa ca pe ea trebuia sa o tragi de maneca cand facea toate astea, nu pe mine, eu rezumand mereu discutia doar la interlocutor.NU o sa vezi vreodata o postare a mea unde injur pe careva de morti, pe nimeni!Cat despre ultimul tau rand, in care zici ca esti "cu mai putin bun simt sau fara scrupule", este alegerea ta daca vrei sa te porti ca o doamna sau...nu, implicandu-te in discutiile altora care nu aveau ca subiect persoana ta!Numai bine! In secunda asta dispari! Ai tras mult prea mult de plapuma care te tine... Acum! Nu este la alegere! Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ai umarul meu azi. :hug1Te asigur ca si pana la ala e de mers, dar ma aplec, sa ridic. ;) Valea de pe topic ca va fac sa regretati ziua fatarii voastre!Cu putin efort poți sa-ti iei un doctorat in pupincurism Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Amada, tu pe ce esti in seara asta si pe cine sau ce mama naibii crezi ca o sa distrugi. Aerul proaspat ajuta, apa ajuta, niste cardio ajuta. Oracaiala no bueno. Serios.trei ture de bloc. E răcoare afară. Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 8, 2019 Abracadabra!!! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 In secunda asta dispari! Ai tras mult prea mult de plapuma care te tine... Acum! Nu este la alegere!Alo, gara, aici nu esti in sedintele tale de dominare sa dai ordine si nici nu e proprietatea ta, sa imi zici mie sa dispar. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Eu nu am nimic cu Vis, tu te-ai dat prietena ei si apoi ai facut-o albie de porci, apoi iar te-ai dat pe langa ea si tot asa.Ce treaba am cu Vis, pe care nu am deranjat-o pe aici si ce treaba ai tu cu cine interactionez eu pe aici ? Nu ma face sa-ti rup picioarele, te rog. Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Va agitati prea tare, nu se va schimba nimic 1 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Nu ma face sa-ti rup picioarele, te rog.Ce faci fa?!? N'aud! Vrei sa repeti ? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Alo, gara, aici nu esti in sedintele tale de dominare sa dai ordine si nici nu e proprietatea ta, sa imi zici mie sa dispar. Astazi ma uitam la una care abia mergea pentru ca m-a iritat, tot incerca sa termine propozitiile mele...Tu ma enervezi. Insista. Ce nu fac eu pentru o cauza pe merit?! :) Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Astazi ma uitam la una care abia mergea pentru ca m-a iritat, tot incerca sa termine propozitiile mele...Tu ma enervezi. Insista. Ce nu fac eu pentru o cauza pe merit?! :) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Gata, fix 10 minute.Wow, ne bate amada azi pe toți. E tare! 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 8, 2019 Mno, zici ca e filmul ala "Sport sangeros", Van Damme plange-n pumni de ciuda😂 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 2 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Mno, zici ca e filmul ala "Sport sangeros", Van Damme plange-n pumni de ciudaIos fan jet li. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ce faci fa?!? N'aud! Vrei sa repeti ? Ce fac eu...Incep prin obsesie, cat te gandesti la mine prea mult, mi-e mai usor sa vad ce faci, prin urmare sa-ti fac....Obsesia tine de telepatie, nebunia aia pentru care m-ai interna, dar...Gandeste-te la mine cat mai mult, cu cata ura poti... Rezultatul nu o sa-ti placa, dar nu crezi in prostiile astea nebune, nu?! :)\Uneori sunt distrasa, dar revin, meriti cel mai mult! ;) Te asigur ca nu te mai ridici din genunchi... fara puli de supt pe bani. Eu mai si cobor. ;) Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ios fan jet li.Altii sunt fani doar la "jet" 😠Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Amada, vreau sa iti marturisesc ceva.Nu pot dormi noaptea daca nu iti impartasesc ce am pe suflet.Esti singura femeie din viata mea, atat in spatiul virtual cat si real, careia ma adresez cu "Fă". Esti unică pt mine! Asa ca doar TIE iti voi pastra si dedica acest apelativ ! :) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Altii sunt fani doar la "jet" Io și li, că ling pysda înainte, n-o bag așea pe uscat. 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 8, 2019 Io și li, că ling pysda înainte, n-o bag așea pe uscat.Baiat "salon", jos palaria, monsieur! Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ce fac eu...Incep prin obsesie, cat te gandesti la mine prea mult, mi-e mai usor sa vad ce faci, prin urmare sa-ti fac....Obsesia tine de telepatie, nebunia aia pentru care m-ai interna, dar...Gandeste-te la mine cat mai mult, cu cata ura poti... Rezultatul nu o sa-ti placa, dar nu crezi in prostiile astea nebune, nu?! :)\Uneori sunt distrasa, dar revin, meriti cel mai mult! ;) Te asigur ca nu te mai ridici din genunchi... fara puli de supt pe bani. Eu mai si cobor. ;)Fă, Stai chill, genunchii inca ma mai tin. Si sa stau in genunchi sa o sug si sa ma ridic sa ma sterg la bot. Eu nu am 40 de ani, ca tine, sa apara osteoporoza :)))Tot pomenesti de pulile supte de mine.Este ca ti-e pofta si tie? La cat o fi trecut de cand nu ai mai vazut una in viu, te cred si eu :))) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Baiat "salon", jos palaria, monsieur!merci beaucop,mon cher. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum