nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 26, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Auzi Blondo,dar p-asta ma onorezi in pasi de dans???Tzeposule, vezi ca se temina combinatiile cu cactus jack. Pana acum cred ca ai folosit jumatate dintre ele. Asa ca ai grija ce faci ca se gata. Te tzuc rau, rau, fratili meu! Link spre comentariu
CACTUS`JACK Reputație: 2 Postat Iulie 26, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 26, 2013 Tzeposule, vezi ca se temina combinatiile cu cactus jack. Pana acum cred ca ai folosit jumatate dintre ele. Asa ca ai grija ce faci ca se gata. Te tzuc rau, rau, fratili meu!Nene,iti multumesc pentru grija din tot sufletul meu ca par exemple:cactusjack````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````....adicatelea mii de apostroafe nene,highlander e pistol cu apa pe langa mine si plus de asta,la mine vorba-i vorba frate....am promis ca am sa revin intotdeauna pentru voi,pai fii sigur nene,asta am sa fac! Hai va tzuc si va iombesc!!! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 26, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Nene,iti multumesc pentru grija din tot sufletul meu ca par exemple:cactusjack````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````....adicatelea mii de apostroafe nene,highlander e pistol cu apa pe langa mine si plus de asta,la mine vorba-i vorba frate....am promis ca am sa revin intotdeauna pentru voi,pai fii sigur nene,asta am sa fac! Hai va tzuc si va iombesc!!!Si eu te iombesc! Si hai cu apostrofu'''''''''''''''''''''''''''''''! Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 26, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 26, 2013 Nene SOFI multzam ca te gandesti la sufletzelu mieu ala mic, imi umple inima de bucurie, aceste lucruri ne place, zau! Multzam si lu nenea mazarin de faptul ca ma considera baiat salon ... weyyy ce mandru ma simtesc amu ni ! Hai va tzuc pi tati ca am ceva trebi, ca tre sa-mi vina baietu de la mare ! Link spre comentariu
cactusjack''' Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2013 Oras:in capul pisicii Oras:in capul pisicii Partajează Postat Iulie 26, 2013 Am revenit...si abia sunt la trei apostroafe:)) Va tzuc pe toti cu mult respect! Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 26, 2013 Am revenit...si abia sunt la trei apostroafe:)) Va tzuc pe toti cu mult respect! Bine ai revenit ....esti sufletul forumului... :laugh2 Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 28, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 28, 2013 Ce faceti mo,dormiti??? tre` sa vin io bai nene sa va resuscitez ??? Hai ca va tzuc pe toti cu mult respect! Jeryca....si io te iubesc nene Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 31, 2013 MOOOOOO, maine se iese din nou la bere. Locatia aceeasi, ora aceeasi (18:00), doritorii sa-si anunte participarea aici sau in P.M.P.S. Tzeposule, ne auzim la telifon, mo. Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 31, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 31, 2013 P.S. Tzeposule, ne auzim la telifon, mo.Deja mi-am bagat castile nellutule....sunt in stand-by Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Deja mi-am bagat castile nellutule....sunt in stand-by Iar eu mi-am incarcat cartela. Am bagat multi euroi ca avem multe de vorbit . Link spre comentariu
mazarin Reputație: 89 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 31, 2013 Sa nu uit sa iau o punga cu baterii ca vaz ca astia e pusi pe fapte mari. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Sa nu uit sa iau o punga cu baterii ca vaz ca astia e pusi pe fapte mari.Lasa frate, ca tragem masina langa terasa si incarcam telefoanele de la bricheta. Si punem si manele. Poate il sunam si pe pisic sa asculte si el. Link spre comentariu
bachus Reputație: 90 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 31, 2013 Nellule , cu fi-tu Jerry ai vorbit? Ne onoreaza cu prezenta? Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Autor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Poate l-ati si cunoscut deja!! Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 31, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 31, 2013 Poate l-ati si cunoscut deja!! tot ce e posibil nene Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 31, 2013 Poate l-ati si cunoscut deja!! Respecte jos palaria pt domnia voastra :hihatde la venirea lui FRED prima data pe forum ai dat o replica de nota 10 la futacios man!!!!!!!!!nu pot venipt ca nu sunt in TM...cu mare drag v-as onora cu prezenta.... va pupa J Link spre comentariu
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iulie 31, 2013 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Partajează Postat Iulie 31, 2013 Jery e la mare cu fetele, n-are el vreme de noi. Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 31, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 31, 2013 Sa inteleg ca iar va adunati la masa pentru ... sucuri si ape plate ? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Sa inteleg ca iar va adunati la masa pentru ... sucuri si ape plate ? Si beri cu lemoane pentru cunoscatori. Link spre comentariu
danutza tm Reputație: 70 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 31, 2013 Hmmmm, ape plate, sucuri, beri pentru copii.......altceva nu mai introduceti in meniu ? Doamne cata cumintenie Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Hmmmm, ape plate, sucuri, beri pentru copii.......altceva nu mai introduceti in meniu ? Doamne cata cumintenie Am introduce noi si altceva, dar nu prea ne lasa localul. Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 31, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 31, 2013 Am introduce noi si altceva, dar nu prea ne lasa localul. Si cam ce ai introduce nelutzule matale ... dans la ecuation ? Ca ma facusi tare curios, daca ma intelegi ! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 Si cam ce ai introduce nelutzule matale ... dans la ecuation ? Ca ma facusi tare curios, daca ma intelegi ! Stii cum se spune: curiosii mor repede. Eu vreau sa iesim la bere si pe viitor, asa ca nu mai fi curios. Poate o sa iti exemplificam diseara (eu cu danutza) despre ce e vorba . Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Vedeti ca Blonda nu vine azi la intalnire....nu-i mai dau io voie cu golanii Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 Vedeti ca Blonda nu vine azi la intalnire....nu-i mai dau io voie cu golanii Stiu tzeposule ca nu vine. Insa nu asta e cauza pentru care nu ne onoreaza cu prezenta. Si apropos: toti suntem niste finuti si nu golani cum zici tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum