Sari la conținut

Discutii-Chat-Offtopic Thread-uri Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Auzi Blondo,dar p-asta ma onorezi in pasi de dans???

Tzeposule, vezi ca se temina combinatiile cu cactus jack. Pana acum cred ca ai folosit jumatate dintre ele. Asa ca ai grija ce faci ca se gata. Te tzuc rau, rau, fratili meu!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 317
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:insulele virgine
  • Oras:insulele virgine

Tzeposule, vezi ca se temina combinatiile cu cactus jack. Pana acum cred ca ai folosit jumatate dintre ele. Asa ca ai grija ce faci ca se gata. Te tzuc rau, rau, fratili meu!

Nene,iti multumesc pentru grija din tot sufletul meu :bow ca par exemple:cactusjack````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````....adicatelea mii de apostroafe :laugh2 nene,highlander e pistol cu apa pe langa mine :laugh2

si plus de asta,la mine vorba-i vorba frate....am promis ca am sa revin intotdeauna pentru voi,pai fii sigur nene,asta am sa fac! :bow

Hai va tzuc si va iombesc!!!

Link spre comentariu

Nene,iti multumesc pentru grija din tot sufletul meu :bow ca par exemple:cactusjack````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````....adicatelea mii de apostroafe :laugh2 nene,highlander e pistol cu apa pe langa mine :laugh2

si plus de asta,la mine vorba-i vorba frate....am promis ca am sa revin intotdeauna pentru voi,pai fii sigur nene,asta am sa fac! :bow

Hai va tzuc si va iombesc!!!

Si eu te iombesc! Si hai cu apostrofu'''''''''''''''''''''''''''''''!

Link spre comentariu
  • Oras:earth
  • Oras:earth

Nene SOFI multzam ca te gandesti la sufletzelu mieu ala mic, imi umple inima de bucurie, aceste lucruri ne place, zau! Multzam si lu nenea mazarin de faptul ca ma considera baiat salon ... weyyy ce mandru ma simtesc amu ni !  :138x  

Hai va tzuc pi tati ca am ceva trebi, ca tre sa-mi vina baietu de la mare !  :hihat

Link spre comentariu

MOOOOOO, maine se iese din nou la bere. Locatia aceeasi, ora aceeasi (18:00), doritorii sa-si anunte participarea aici sau in P.M.

P.S. Tzeposule, ne auzim la telifon, mo.

Link spre comentariu

Deja mi-am bagat castile nellutule....sunt in stand-by :laugh2

Iar eu mi-am incarcat cartela. Am bagat multi euroi ca avem multe de vorbit :laugh2.

Link spre comentariu

Sa nu uit sa iau o punga cu baterii ca vaz ca astia e pusi pe fapte mari.

Lasa frate, ca tragem masina langa terasa si incarcam telefoanele de la bricheta. Si punem si manele. Poate il sunam si pe pisic sa asculte si el.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoarae
  • Oras:Timisoarae

=))

Poate l-ati si cunoscut deja!! :P

Respecte jos palaria pt domnia voastra :hihat  :hihat  :hihatde la venirea lui FRED prima data pe forum ai  dat  o replica  de nota 10 la futacios man!!!!!!!!!nu pot venipt ca  nu sunt in TM...cu mare drag v-as onora cu prezenta....  :laugh2  :laugh2  :laugh2 va pupa J 

Link spre comentariu

Hmmmm, ape plate, sucuri, beri pentru copii.......altceva nu mai introduceti in meniu ? Doamne cata cumintenie :slap2

Am introduce noi si altceva, dar nu prea ne lasa localul.

Link spre comentariu

Si cam ce ai introduce nelutzule matale ... dans la ecuation ? Ca ma facusi tare curios, daca ma intelegi !  :blushing2

Stii cum se spune: curiosii mor repede. Eu vreau sa iesim la bere si pe viitor, asa ca nu mai fi curios. Poate o sa iti exemplificam diseara (eu cu danutza) despre ce e vorba :laugh2.

Link spre comentariu

Vedeti ca Blonda nu vine azi la intalnire....nu-i mai dau io voie cu golanii :laugh2 

Stiu tzeposule ca nu vine. Insa nu asta e cauza pentru care nu ne onoreaza cu prezenta. Si apropos: toti suntem niste finuti si nu golani cum zici tu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...