Sari la conținut

Discutii-Chat-Offtopic Thread-uri Timisoara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 317
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:earth

Momentul adevarului, adica adevaru ala care ne zbarleste paru ... Sofi frate io sa fiu totusi in ton cu adunarea ma dadui pe lemoane frate. Insa singurul barbat adevarat de la masa este fratele mazarin nene, el bea bere adevarata. Punct.

Link spre comentariu
  • Oras:insulele virgine

Momentul adevarului, adica adevaru ala care ne zbarleste paru ... Sofi frate io sa fiu totusi in ton cu adunarea ma dadui pe lemoane frate. Insa singurul barbat adevarat de la masa este fratele mazarin nene, el bea bere adevarata. Punct.

Deci in concluzie nene:

fa o masa de adulti si una pentru kinderi.....e asa greu,vrei sa-ti desenez??? :laugh2

P.S pe danutza sa o bagi la adulti....raspund eu pentru ea :hug1

Link spre comentariu

Deci in concluzie nene:

fa o masa de adulti si una pentru kinderi.....e asa greu,vrei sa-ti desenez??? :laugh2

P.S pe danutza sa o bagi la adulti....raspund eu pentru ea :hug1

Poi cum sa nu o bag pe Danutza la adulti cand ea fu singura barbata de la toata masa ... ca bau Martini nene Sofi ! Mazarin the second man ca bau bere adevarata, noi restu (adicatelea io si cu fratele Eugene Ionesco) lemoane, iar nelu cum il sti, cu suc.  :no2  ...  :pepsi

Da treaba aia mai tare fu alta vere, amu nu stiu care fu cel care-i zise Danutzei sa-si scoata chilotzeii la masa si sa-i puna pe masa, ca io ma chinuiam sa scriu p-acilisa, nu zici nene ca fata isi scoase bikineii (ii vazui, erau negri si dantelatzi) si ii puse lui nenea mazarin in palma. femeie adevarata frate ... si barbata pe deasupra, ce mai ne lasa turtz pe toti. Apoi il incalzi pe nelu la greu (adica toata seara) ... ca el isi tinea mainile acolosa la caldurica ... probabil ca azi omu fu de serviciu pe la camera frigorifica si cica il furnicau reu dejtele.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E asta da intalnire vere ... sa tot facem dinastea de amu incolo. Sper sa nu iasa cu alte alea frate Sofi ... deja incepe sa-mi fie cam frica ! Parol  :slap2

Link spre comentariu

Poi cum sa nu o bag pe Danutza la adulti cand ea fu singura barbata de la toata masa ... ca bau Martini nene Sofi ! Mazarin the second man ca bau bere adevarata, noi restu (adicatelea io si cu fratele Eugene Ionesco) lemoane, iar nelu cum il sti, cu suc.  :no2  ...  :pepsi

Da treaba aia mai tare fu alta vere, amu nu stiu care fu cel care-i zise Danutzei sa-si scoata chilotzeii la masa si sa-i puna pe masa, ca io ma chinuiam sa scriu p-acilisa, nu zici nene ca fata isi scoase bikineii (ii vazui, erau negri si dantelatzi) si ii puse lui nenea mazarin in palma. femeie adevarata frate ... si barbata pe deasupra, ce mai ne lasa turtz pe toti. Apoi il incalzi pe nelu la greu (adica toata seara) ... ca el isi tinea mainile acolosa la caldurica ... probabil ca azi omu fu de serviciu pe la camera frigorifica si cica il furnicau reu dejtele.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E asta da intalnire vere ... sa tot facem dinastea de amu incolo. Sper sa nu iasa cu alte alea frate Sofi ... deja incepe sa-mi fie cam frica ! Parol  :slap2

Parol ca tot asa tre` s-o tineti nene...cinste voua :bow  :2808.gif

P.S chiloteii Danutei unde au ramas??? :laugh2

Link spre comentariu

Bueyyy io asta nu mai stiu, ultima data erau la nenea mazarin in boznar, apoi io cu nelu plecaram ca cica ne sunau lanturilii pe la casile noastre. cred ca tre sa-l intrebi pe nea mazarin de perdele, ca Danutza nu-ti zice sigur  :laugh2

Link spre comentariu

Bueyyy io asta nu mai stiu, ultima data erau la nenea mazarin in boznar, apoi io cu nelu plecaram ca cica ne sunau lanturilii pe la casile noastre. cred ca tre sa-l intrebi pe nea mazarin de perdele, ca Danutza nu-ti zice sigur  :laugh2

Mazarine,unde-s chilotii bre???

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Mazarine,unde-s chilotii bre???

"Treburile neplanificate sunt cele mai reusite"

Amu, na, sa va povestesc eu care-i treaba cu chilotii.

Danutza a venit la intalnire imbracata cu o rochita foarte sexy care iti cam aprindea imaginatia. Eu stiind din alte discutii ca Danutza de regula nu poarta chilotei am intrebat-o daca la tinuta asta are, la care ea a raspuns ca are. Cum eu nu prea credeam si voiam dovezi Danutza imi spune ca daca-i indeplinesc o dorinta imi arata dovezi. 

Nici n-am apucat bine sa spun ca sunt de acord ca am si vazut cum se scurg pe picioruse chiloteii danutzei dupa care ii flutura deasupra mesei si mi-i pune in palma. Ei bine, asta numesc eu femeie cu atitudine.

Bineinteles ca de acest "eveniment" a profitat din plin Nellu care statea langa ea ssi-a gasit loc caldut pentru sucurile lui.

Imediat a venit si rasplata : un masaj amanuntit. Buuuun, ulterior am aflat ca masajul trebuia sa fie cu finalizare.

Mai fratilor, mi-am pus la bataie toata priceperea si nepriceperea, toata indemanarea si stangacia, toata imaginatia pentru a face un masaj bun. Ei bine nu-i deloc usor. Imi amortise-ra degetele, asa ca am fost nevoit sa apelez si la alte componente pentru a finaliza masajul.

Dupa experienta asta o sa pretuiesc si o sa respect mai mult maseozele pe la care ma mai preumblu eu. Nu-i o treaba chiar usoara.

Danutza a fost spectacol in permanenta si seara s-a incheiat in cel mai placut mod. Restul detaliilor nu vi le dau ca nu fac obiectul discutiei si nu vreau sa fiu off-topic :rax2

Sunt foarte curios cum se va desfasura urmatoarea intalnire ca am inteles ca va fi gazduita de Danutza. Adica o invitatie pentru bautorii de sucuri la ea acasa la un vin.

ps. chilotii i-am dat inapoi, nu de alta dar am nevoie de refacere pana la urmatorul masaj........

Link spre comentariu

"Treburile neplanificate sunt cele mai reusite"

Amu, na, sa va povestesc eu care-i treaba cu chilotii.

Danutza a venit la intalnire imbracata cu o rochita foarte sexy care iti cam aprindea imaginatia. Eu stiind din alte discutii ca Danutza de regula nu poarta chilotei am intrebat-o daca la tinuta asta are, la care ea a raspuns ca are. Cum eu nu prea credeam si voiam dovezi Danutza imi spune ca daca-i indeplinesc o dorinta imi arata dovezi. 

Nici n-am apucat bine sa spun ca sunt de acord ca am si vazut cum se scurg pe picioruse chiloteii danutzei dupa care ii flutura deasupra mesei si mi-i pune in palma. Ei bine, asta numesc eu femeie cu atitudine.

Bineinteles ca de acest "eveniment" a profitat din plin Nellu care statea langa ea ssi-a gasit loc caldut pentru sucurile lui.

Imediat a venit si rasplata : un masaj amanuntit. Buuuun, ulterior am aflat ca masajul trebuia sa fie cu finalizare.

Mai fratilor, mi-am pus la bataie toata priceperea si nepriceperea, toata indemanarea si stangacia, toata imaginatia pentru a face un masaj bun. Ei bine nu-i deloc usor. Imi amortise-ra degetele, asa ca am fost nevoit sa apelez si la alte componente pentru a finaliza masajul.

Dupa experienta asta o sa pretuiesc si o sa respect mai mult maseozele pe la care ma mai preumblu eu. Nu-i o treaba chiar usoara.

Danutza a fost spectacol in permanenta si seara s-a incheiat in cel mai placut mod. Restul detaliilor nu vi le dau ca nu fac obiectul discutiei si nu vreau sa fiu off-topic :rax2

Sunt foarte curios cum se va desfasura urmatoarea intalnire ca am inteles ca va fi gazduita de Danutza. Adica o invitatie pentru bautorii de sucuri la ea acasa la un vin.

ps. chilotii i-am dat inapoi, nu de alta dar am nevoie de refacere pana la urmatorul masaj........

Ei na nene,poti sa nu respecti si sa iubesti o astfel de femeie cu atitudine???

RESPECTE MAXIME......pentru voi toti! :bow

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Aloooooooooo,Timisoara.....ati sucombat mo???v-au cazut apele plate greu nene???

Nu fratili meu, eu sunt la munca. Si mi-e dor de tine.

Link spre comentariu

pai intra pe mess sa-ti trimit o poza cu mine bre :laugh2

Pai am una, e cea cu tigara-n gura. Mai ai si altele? Oricum, nu cred ca poti sa ai altele mai reusite. Hai ca te tzuc!

Link spre comentariu

Eugen, nellu a fost etichetat trol. Daca un om cu un numar atat de mare de recenzii si care duce in spate aproape singur sectiunea Timisoara este Banat ca fiind trol atunci cred ca nu mai avem ce cauta aici. O fi forumul asta casa lui pisicuts dar nu-i tocmai primitoare si nici el o gazda placuta.

Daca a decis sa faca un forum si sa-l puna la dispozitia tuturor nu-i da nimeni si nimic dreptul sa se comporte asa cum o face acum.

Link spre comentariu

Mazarin, fi pe pace. Acusi o sa ramana doar Curvari ucenici. Noi cei care am avut recenzii suntem dati la o parte. Se inventeaza motive si se baneaza oricine nu se conformeaza regulilor care nu exista. Unde s-a mai vazut penalizare pentru acordare de puncte la off topic? In regulament sigur nu.

Din respect pentru Nellu am renuntat la contul meu si am devenit si eu Curvar Ucenic. Nu ca as fi fost eu vre-un maestru. Dar recenzii nu vor mai exista din partea mea, cel putin pana nu se va schimba ceva in bine.

Link spre comentariu
  • Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala

Dap, se pare ca oricat de mult ai pus mana pe tastatura la crearea de continut pe forum e destul sa-i pici cu tronc martanului si imediat gaseste un motiv sa te dea afara.

nellu76 a fost userul care m-a inspirat sa scriu mai multe recenzii si sa fiu activ mai des pe forum, imi pare rau sa vad ca nu mai e...

Link spre comentariu
  • Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:A Clockwork Orange

Salutare!

Rider (Loki) va ramane pe acest forum si va face recenzii , in masura posibilitatii shi informatiilor, in continuare atata timp cat considera ca informatiile sunt folositoare celorlalti membrii interesati de cate o "fatuca"

Intr-adevar am avut si eu unele ofuri cand am fost atentionat sa respect regulamentul "in litera" si nu in "spiritul" lui (la fel cum face politzia de la circulatie in Tm)- am fost atentzionat sa dau neaparat note , cu mentiunea ca notele pe care le dau sunt "pur personale" m-am conformat

Pacat de ambitiile si incapatzanarile personale,si din partea Stuff-ului si din cea a userilor cu "statut" , intr-o "comunitate" intotdeauna apar divergentze si spun asta avand experientza a 3-4 forumuri locale care s-au dus in cap.intotdeauna vor fi moderatori care vor sa-si arate muschii, "fete" care vor sa fie promovate , pesti care se dau useri supper incantati, useri care "pluseaza" in recenziile lor , useri care vor "culori" si puncte la reputatzie shi papagali (era unul care mergea la curve cu tata:))

Umila mea parere:

1. proprietarul forumului vrea un banutz din investitzia sa , e logic si normal

2.informatiile pe care le postam aici sunt in folosul "utilizatorilor" de servicii :) spcifice

3.cred ca putina decentza si modestie din partea ambelor partzi implicate (Stuff vs Useri) ar fi de dorit.

4.fetele si pestii sa foloseasca sectiunea de anuntzuri de pe site!

Link spre comentariu

Daca se tot dau ban-uri in ritmul asta eu cu cine mai ies joia la suc ???

Daca tot veni vorba in aceasta joi este randul meu sa fiu gazda si sa fac cinste. Asa cum am stabilit data trecuta intalnirea va fi la mine la birou.

Detaliile se stabilesc prin PM ( cei care mai au :laugh2 ) sau la telefon.

Va pupa Dana.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Pai cum sa nu se dea ban ,se luase pe aratura bine de tot Deja nu se mai posta aproape deloc,doar de suc ,caterinca ,vrajeli de bebelusi . Era toata lumea intr-o prostie mare cat casa poporului,si atunci sa nu dea ban Matu stoian ,da bine face

Link spre comentariu

@bachus, forumul nu prea are mare legatura cu intalnirile noastre, poate doar ca ne-a facilitat intalnirea. Noi am depasit putin limita forumului si virtualului fiind noi insine cei din spatele nik-ului. diferentele sunt evidente cred. Esti binevenit si astept sa ma suni pentru detalii.

@polistu,ca bine zici, sa le dea ban la toti ca prea s-a ajuns departe. Auzi tu, intalniri la sucuri si barfe ieftine. Pai ori suntem curve si curvari ori nu mai suntem. Ban la toata lumea. Pe loturi.

Link spre comentariu

@bachus, forumul nu prea are mare legatura cu intalnirile noastre, poate doar ca ne-a facilitat intalnirea. Noi am depasit putin limita forumului si virtualului fiind noi insine cei din spatele nik-ului. diferentele sunt evidente cred. Esti binevenit si astept sa ma suni pentru detalii.

@polistu,ca bine zici, sa le dea ban la toti ca prea s-a ajuns departe. Auzi tu, intalniri la sucuri si barfe ieftine. Pai ori suntem curve si curvari ori nu mai suntem. Ban la toata lumea. Pe loturi.

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :iagree

Link spre comentariu

Daca se tot dau ban-uri in ritmul asta eu cu cine mai ies joia la suc ???

Daca tot veni vorba in aceasta joi este randul meu sa fiu gazda si sa fac cinste. Asa cum am stabilit data trecuta intalnirea va fi la mine la birou.

Detaliile se stabilesc prin PM ( cei care mai au :laugh2 ) sau la telefon.

Va pupa Dana.

Danutza, las-o focului de bere si baga multa, multa apa la frigider......si un brifcor la caldut pentru nea' nellu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...