Sari la conținut

Discutii-Chat-Offtopic Thread-uri Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:bora bora
  • Oras:bora bora

Pai cum sa nu se dea ban ,se luase pe aratura bine de tot Deja nu se mai posta aproape deloc,doar de suc ,caterinca ,vrajeli de bebelusi . Era toata lumea intr-o prostie mare cat casa poporului,si atunci sa nu dea ban Matu stoian ,da bine face

vezi ca mai exista un confutac la fel de interesant ca si tine pe Constanta,e la fel de baiat bun,pe numele de scena patrick...cere-i prietenia repede :laugh2

Danutza, las-o focului de bere si baga multa, multa apa la frigider......si un brifcor la caldut pentru nea' nellu

si pentru fostulbachus niste beri la 0,33....ca s-a jurat ca zi bea de suparare :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 317
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Timisoara

Wauuuuu!

Asta pot spune despre intalnirea de ieri. Mi-a placut maxim.

Nellu a dezertat primul, nu inainte de a ma juca putin cu el, dar a promis ca se revanseaza data viitoare.

Blondy mi s-a parut foarte relaxata, cel putin la un moment dat :wink2

Am ramas cu bachus si mazarin. Bachus a topit rezerva de bere asa cum a promis, mazarin s-a luptat c-o sticla de vin rosu iar eu m-am delectat cu gin. In scurt timp ne-am relaxat complet, atat de tare ca am ramas cu totii fara hainute pe noi.

Ce a urmat..................nici nu mai stiu :blushing2  Ii las pe ei sa povesteasca. Stiu doar ca AC-ul nu mai facea fata si curgeau apele pe noi. A fost minunat dar pana la un punct. Pana a sunat la usa "omul cu pitza" pentru ca am avut proasta inspiratie sa comandam pitza inainte de "dezmat".

De aceasta data cu doi a fost minunat. Data viitoare vreau trei sau patru :blushing2

Maxim am zis!

Lui mazarin si bachus le-am zis ce as vrea sa incerc si au spus ca ma vor ajuta sa aflu senzatia, numai ca ne mai trebuie unul :laugh2  :rax2

Cam asta a fost. Felicitari domnilor.

Va pupa Dana.

Link spre comentariu

Mama ei de pitza  :no2  Si nici macar nu ne era foame :slap2

O seara minunata. Am abuzat si de ospitalitatea danutzei (ne-am intins pana dupa ora 1 ) si de Danutza :laugh2 dar nu cred ca s-a suparat :rax2

Bachus a fost la inaltime si ne-a aratat cum se bea si tot el a fost cel care a dat tonul petrecerii. De aceea lui ii revine sarcina de a face recenzia.

Blondina a fost o dulce chiar daca era obosita tare iar Nellu tot cu sucul lui caldut si daca socotim ca se auzea zornaitul lantului nu cred ca s-a simtit chiar in largul lui desi la un moment dat Danutza l-a inghesuit rau de tot intr-un colt acolo :laugh2

Respectele mele  :iagree  :iagree

Link spre comentariu
  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj

Mama lui de lant!il inteleg pe maestru nellu.pe mine a pus lantul si zgarda cu tepi de metal sa nu pot fugii pe departe.altfel...ma inscriam si eu la casting la al treilea pt danutza. Si la ce imi povestiti voi,sigur as fi tare necajit daca nu as trece de preselectie. Felicitari!bravo!

Link spre comentariu

Bun. Am revenit cu recenzia.

Conform planului, intanirea s-a tinut la Danutza, care ne-a fost o gazda foarte primitoare, dupa cum se va vedea.

La intalnire ne-am prezentat doar eu, Nellu si Mazarin. Cadru restrans, alti colegi neputand sa vina, Dana avand pregatita bautura pentru o turma mai mare. Asa ca a trebuit eu sa beau si pentru restul.

Telefonic a fost corupta si Blondyna sa vina, ca reprezentant al femeilor cu atitudine.  Odata format grupul, am purces la discutii amicale, fara sa uitam sa barfim colegii de pe forum, Tzeposu fiind contactat sa ne achite iar nota de plata.

Nellu din pacate a avut (cum spunea Mazarin) lantul scurt, fiind nevoit sa ne paraseasca  devreme, nu inainte de a fi incins de Danutza, macar sa aiba regrete la plecare.

Grupul s-a restrans la 4 persoane. Blondy  a rezistat cu stoicism la glumele noaste, dar pana la urma si ea s-a retras la casuta personala, singurica.

Ramasi doar 3, ne-am incins, bautura nu reusea sa ne racoreasca ci mai rau sa ne aprinda.

Din vorba-n vorba, nu stiu cum s-a intamplat, dar eu am ajuns sa port chilotii rosii ai Danei, care m-au incaput la fix.  Pana la urma s-a ajuns sa nu purtam nicicare chiloti si de aici lucrurile au degenerat, dar in cel mai placut mod cu putinta.  Nu voi detalia actiunea, va mai las si voua mintile sa zburde.   Din pacate actiunea s-a sfarsit brusc, la usa sunand baiatul cu pizza comandata de noi inainte de a incepe dezmatul, iar cum nu eram in filme, nu l-am invitat si pe el sa ni se alature. A fost singura data cand am injurat ca a ajuns pizza la timp.

Dupa ce am mancat pizza si  eu am consumat rezerva de bere a Danei,data fiind ora inaintata, am purces spre domiciliile proprii. 

Inca odata tin sa ii multumesc Danutzei pentru gazduire si tratament si asteptam sa ne invite iarasi, poate atunci se lasa si cu dans.

Link spre comentariu

Atentie !!!

Am vorbit astazi cu Nellu76, originalul si a avut rugamintea ca sa va transmit ca userii "Nelu76 tata lui Jeryy" si " Nelu' " nu au nici o legatura cu persoana lui. Sunt doar conturi de useri care se folosesc cu nerusinare de nik-ul lui.

Deci, Nellu76 nu si-a mai facut alt cont de cand a fost banat si nici nu va mai reveni pe forum.

Aceasta a fost rugamintea lui Nellu76 pe care eu v-am transmis-o.

Cu stima, mazarin

ps; pisicule poti verifica IP-urile ca sa demasti impostorii (tot o rugaminte de-a lui Nellu76)

Link spre comentariu

Atentie !!!

Am vorbit astazi cu Nellu76, originalul si a avut rugamintea ca sa va transmit ca userii "Nelu76 tata lui Jeryy" si " Nelu' " nu au nici o legatura cu persoana lui. Sunt doar conturi de useri care se folosesc cu nerusinare de nik-ul lui.

Deci, Nellu76 nu si-a mai facut alt cont de cand a fost banat si nici nu va mai reveni pe forum.

Cu stima, mazarin

ps; pisicule poti verifica IP-urile ca sa demasti impostorii (tot o rugaminte de-a lui Nellu76)

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Atentie !!!

Cu stima, mazarin

:slap2  :slap2  :slap2  unde naiba sa ajuns daca anumiti indivizi icearca sa profite de pe urma unui user cu o reputatie ca cea a lui nellu76.

PS. confrate mazarin daca te mai auzi cu nellu transmite-i salutari din partea lui maxxx si spunei ca il asteapta aici pe forum. ce a fost a fost si cred ca locul lui e aici printre noi. culoarea si punctele sunt prea putin importante  

salutare si stima

Link spre comentariu

:slap2  :slap2  :slap2  unde naiba sa ajuns daca anumiti indivizi icearca sa profite de pe urma unui user cu o reputatie ca cea a lui nellu76.

PS. confrate mazarin daca te mai auzi cu nellu transmite-i salutari din partea lui maxxx si spunei ca il asteapta aici pe forum. ce a fost a fost si cred ca locul lui e aici printre noi. culoarea si punctele sunt prea putin importante  

salutare si stima

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Va dat duma si voi ati pus botu :laugh2 fratili meu  Mazarinee ce faci cu  lumea o zapacesti ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...