Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 9, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 9, 2013 bachus ... hai frate ca te asteptam. Poate ajunge si mazarin ... daca citeste p-acilisa, sper.Ne auzim ... si vedem. Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 9, 2013 bachus ... hai frate ca te asteptam. Poate ajunge si mazarin ... daca citeste p-acilisa, sper.Ne auzim ... si vedem.Nellu e cu tine mo??? sa-i dai o bere dinspre partea mea...ti-oi returna-o io vreodata Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 9, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 9, 2013 mazarin-e lipsisi nene de la meeting table. Da nu-i bai ca ne-om mai vedea, candva, undeva. Data viitoare nu mai scapi de noi asa usor.Berea fu buna si rece, iar colegii de ... pus la rana. Sa ne revedem sanatosi fratilor. bachus frate ... sper ca data viitoare sa poti sta mai mult cu noi la o sueta, nu de alta da dupa ce plecasi matale au inceput sa roiasca niste bunaciuni prin zona de numa numa. Uitai fratilor ... , vazui insigna omului, frumoasa foc. Si e mandru nevoie mare nea nellu de ea ... si culmea e ca-i si sade bine ! Link spre comentariu
bachus Reputație: 90 Postat Iulie 10, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 10, 2013 Subscriu celor spuse de Scrat, foarte frumoasa ... insigna lui Nellu.Promit totusi ca la urmatoarea intalnire voi avea timp suficient si ca las masina acasa, sa putem sa ne cinstim cu bere rece, sa se mai dezlege limbile.Scrat, trebuie sa ne auzim la telefon ca am lasat o discutie neterminata. Link spre comentariu
mazarin Reputație: 89 Postat Iulie 10, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 10, 2013 Chiar imi pare rau baieti ca nu am putut veni. De fapt abia astazi am vazut mesajul. Oricum ma gandesc ca nu or intrat zilele-n sac. Pe urmatoarea n-o mai ratez.Va salut cu stima. Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 10, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 10, 2013 Frate mazarin io nu am PM activat ca-s puiutz, asa ca mie nu imi poti trimite un Id de mess. Poate ii trimiti lu nelutzu si el in buntatea lui caracteristica ma miluieste si pe mini cu el.Sa ne revedem sanatosi la o bereeeeeeeeeeeeeeeee receeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Si asta cat mai curand. Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 10, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 10, 2013 Nene Eujene ... matale nu ne onorezi candva ? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 10, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 10, 2013 Nene Eujene ... matale nu ne onorezi candva ?Eujen e in perioda de creatie. Scrie "Scaunele de la masa" . Cantareata cu par lung e deja gata, e in lumina tiparului. Link spre comentariu
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iulie 11, 2013 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Partajează Postat Iulie 11, 2013 Domnilor, as fi onorat sa ies la un pahar cu voi! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Domnilor, as fi onorat sa ies la un pahar cu voi!O sa-ti dau eu un tarrrrrr in P.M. cand mai iesim. Nu de alta, dar fratele Scrat e mic si nu are P.M. (dupa cum zice el). Link spre comentariu
bringiton Reputație: 103 Postat Iulie 11, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 11, 2013 m-as baga si eu nellu. Daca se poate bineinteles Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 11, 2013 m-as baga si eu nellu. Daca se poate bineintelesCu mare drag. Fortam saptamana viitoare o intalnire. Fac eu invitatiile. Si sper sa le pot face cu o zi inainte. Oricum, dati un suc pentru efortul asta . Link spre comentariu
bringiton Reputație: 103 Postat Iulie 11, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 11, 2013 Dau si 2...sau o bere nu-i problema. Important e sa ne strangem, dupa ne descurcam..cu Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 11, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 11, 2013 AGREED ! ... si din partea mea. Numa sa ne anuntam inainte sa stim ora si locul. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Ghindarule, o sa fac eu invitatiile. Contra unui comision modic, evident . Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 11, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 11, 2013 Ghindarule, o sa fac eu invitatiile. Contra unui comision modic, evident . Nea Nellu-le nu-i bai nene, fie si cu comision, macar sa ne vedem la o berica rece. App ... da comisionu cat sa fie, sa-ti ajunga de vreo bunaciune ? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Tinand cont de faptul ca ma cam infig la cele de 100 de Euro, ma gandeam ca puteti sa-mi faceti un mic cadou. Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 11, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 11, 2013 Las ca-ti trece nene ... auzi la el, cadeau !!! Iti dam un suc si-ti trece de cadou. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Bine, fie cum zici tu. Acuma ce mi-e 4,5 lei sau 450 de lei. Cam acelasi lucru. Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 11, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 11, 2013 Poi vezi, cam aia ziceam si io ! Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 12, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 12, 2013 Insigna lu nea nellu76. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 12, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 12, 2013 Multumesc Scratone! Maine am si eu o surpriza pentru voi. P.S. Asta daca nu ma baneaza pisicul pana atunci. Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 12, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 12, 2013 Io o stiu ca mi-ai spus la telefon, da ceilalti nu stiu ... las sa fie surpriza.Nea nellu-le poi nu te poate bana ca tre sa dai insigna mai departe, asa ca slabe sperante nene. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 13, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 13, 2013 Si, surpriza pentru voi. Care, in paranteza fie spus, mai intai a fost o surpriza pentru mine. Danutza mi-a facut o cupa pe care mi-a inmanat-o aseara. Cu aceasta ocazie ii multumesc si public Danutzei pentru gest. Poze cu cupa.P.S. Partea a doua a premiului, saptamana viitoare. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 13, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 13, 2013 Io o stiu ca mi-ai spus la telefon, da ceilalti nu stiu ... las sa fie surpriza.Nea nellu-le poi nu te poate bana ca tre sa dai insigna mai departe, asa ca slabe sperante nene.Ghindarule, pai pot sa i-o trimit de acuma, numai sa-mi spuna unde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum