SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 . Si apropos: toti suntem niste finuti si nu golani cum zici tu.Stiu nene stiu...ca mai mi se intampla si mie din cand in cand Nene Scrat,uite ,explica-le mata` comesenilor lu` matale ce patesc daca nu consuma bauturi alcoolice...ca mie mi-e oarecum... Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 Stiu nene stiu...ca mai mi se intampla si mie din cand in cand Nene Scrat,uite explica-le mata` comesenilor lu` matale ce patesc daca nu consuma bauturi alcoolice...ca mie mi-e oarecum...Ce-se-intampla-cu-barbatii-care-beau-lapte-in-loc-de-bere.jpgTzeposule, eu nu beau lapte decat la cafea. Crezi ca mi se poate intampla doar de la atat? Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Tzeposule, eu nu beau lapte decat la cafea. Crezi ca mi se poate intampla doar de la atat?Daca nu stingi laptele din cafea cu ceva alcoolic,EVIDENT! P.S apa plata are aceleasi reactii adverse ca si laptele(auzisi nene Bachus? ) Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 Daca nu stingi laptele din cafea cu ceva alcoolic,EVIDENT! P.S apa plata are aceleasi reactii adverse ca si laptele(auzisi nene Bachus? )Da, dar tu iti dai seama ce tare voi fi: o sa fac oral, normal si anal in acelasi timp . Nu-i asa ca ti-ai dori si tu o asemenea performanta? Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Da, dar tu iti dai seama ce tare voi fi: o sa fac oral, normal si anal in acelasi timp . Nu-i asa ca ti-ai dori si tu o asemenea performanta?Nu nene,nu mi-as dori....sunt cardiac si nu cred ca rezist la atata efort deodata si-o bere la timpul eeeeeeeeei...eheheiiiiiiiii P.S m-a rugat Blondy sa va transmit,citez: ``iubi ,spune-le la ai mei de pe tm ca-i tzuc pe toti si ca le doresc distractie placuta``....si io va doresc deasemenea ...emoticoane cu apa plata n-am....mii de scuze! Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat August 1, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat August 1, 2013 Sofi frate, hai ca ma sacrific si ies din nou cu copii la suculetz si ape plate, fente si cole. Las ca beau io bere, chiar si d-aia cu lemoane daca mere. Nu am frate ce sa le fac, unde mai pui ca nelutzu (no amu il dau in gat) ... , vrea suculetzul cald, fetele alea de acolosa de la terasa is disperate cand apare el. Cica nu le merge nici cuptoru cu microwave ... asa ca fetele sufla in suc pana il incalzesc ... , ori poate il baga pe undeva sa-l aduca la temperatura dorita de nelu ... mai stii ?Da azi le urmaresc, parol de te mint, sa vaz cum ii incalzeste (suculetzul), asa sa mor linistit ca nu-l baga pe undeva mai dosnic ! ... is tare curios, ca de mirosit pe masa nu miroase a nimica. Ciudat, nu ? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 `iubi ,spune-le la ai mei de pe tm ca-i tzuc pe toti si ca le doresc distractie placuta``....Tzeposule, jura-te ca, virgula, cele scrise sunt cuvintele blondei si ca nu le-ai bagat de la tine din burta. In special cea cu iubi. Nu de alta, dar daca tezposu+blondy=love, atunci o sa ma port si eu altfel cu blondina. Pe cuvantul meu de curvar. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 Sofi frate, hai ca ma sacrific si ies din nou cu copii la suculetz si ape plate, fente si cole. Las ca beau io bere, chiar si d-aia cu lemoane daca mere. Nu am frate ce sa le fac, unde mai pui ca nelutzu (no amu il dau in gat) ... , vrea suculetzul cald, fetele alea de acolosa de la terasa is disperate cand apare el. Cica nu le merge nici cuptoru cu microwave ... asa ca fetele sufla in suc pana il incalzesc ... , ori poate il baga pe undeva sa-l aduca la temperatura dorita de nelu ... mai stii ?Da azi le urmaresc, parol de te mint, sa vaz cum ii incalzeste (suculetzul), asa sa mor linistit ca nu-l baga pe undeva mai dosnic ! ... is tare curios, ca de mirosit pe masa nu miroase a nimica. Ciudat, nu ?Scratone, vreau neaparat o poza. Facuta cu telefonul tau ala "dastept". Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat August 1, 2013 bai fratilor mie nu imi vine sa cred ca iesiti la o bauta si o dati pe sucuri si apa plata. sa-mi fut una daca pe caldura asta nu raschetam vreo 10 halbe de bere. scratone baga tu si pt mine cateva halbe ca tare mi-e dor de ele. nelllule ma faci de rusine tata cu sucul cald. ia nene si baga o bere si tu sa vezi ce bine o ia la vale Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Tzeposule, jura-te ca, virgula, cele scrise sunt cuvintele blondei si ca nu le-ai bagat de la tine din burta. In special cea cu iubi. Nu de alta, dar daca tezposu+blondy=love, atunci o sa ma port si eu altfel cu blondina. Pe cuvantul meu de curvar.intra pe mess sa-ti dau copy.........daca am pus macar o virgula de la mine,jur ca ma sinucid...virtual Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Sofi frate, hai ca ma sacrific si ies din nou cu copii la suculetz si ape plate, fente si cole. Las ca beau io bere, chiar si d-aia cu lemoane daca mere. Nu am frate ce sa le fac, unde mai pui ca nelutzu (no amu il dau in gat) ... , vrea suculetzul cald, fetele alea de acolosa de la terasa is disperate cand apare el. Cica nu le merge nici cuptoru cu microwave ... asa ca fetele sufla in suc pana il incalzesc ... , ori poate il baga pe undeva sa-l aduca la temperatura dorita de nelu ... mai stii ?Da azi le urmaresc, parol de te mint, sa vaz cum ii incalzeste (suculetzul), asa sa mor linistit ca nu-l baga pe undeva mai dosnic ! ... is tare curios, ca de mirosit pe masa nu miroase a nimica. Ciudat, nu ?Lasa nene ca-ti fac eu cadou un termos...ca sa-i tii ceiutzu` cald Ti-am mai spus-o io nene....tre` sa iesi in parc cu ei,la trenulete,gargarite.....in tacada deja e prea mare riscul Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 bai fratilor mie nu imi vine sa cred ca iesiti la o bauta si o dati pe sucuri si apa plata. sa-mi fut una daca pe caldura asta nu raschetam vreo 10 halbe de bere. scratone baga tu si pt mine cateva halbe ca tare mi-e dor de ele. nelllule ma faci de rusine tata cu sucul cald. ia nene si baga o bere si tu sa vezi ce bine o ia la vale ia uite nellule na...pana in Italia vi s-a dus vestea Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 intra pe mess sa-ti dau copy.........daca am pus macar o virgula de la mine,jur ca ma sinucid...virtual Imediat intru pe mess. Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat August 1, 2013 ia uite nellule na...pana in Italia vi s-a dus vestea au ajuns cunoscuti in toata lumea.............cum plm sa ies la o terasa cu un grup de pretenasi si sa sa beau apa plata? nellule la urmatoarea intalnire vreau sa nu ma dezamagesti Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 bai fratilor mie nu imi vine sa cred ca iesiti la o bauta si o dati pe sucuri si apa plata. sa-mi fut una daca pe caldura asta nu raschetam vreo 10 halbe de bere. scratone baga tu si pt mine cateva halbe ca tare mi-e dor de ele. nelllule ma faci de rusine tata cu sucul cald. ia nene si baga o bere si tu sa vezi ce bine o ia la vale Nu pot frate sa beau "alcooale". Fac urat. Ma iau de oameni, injur, dau cu pumnul in masa. N-am facut-o pana acum, dar cine stie... Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 intra pe mess sa-ti dau copy.........daca am pus macar o virgula de la mine,jur ca ma sinucid...virtual Am zas, am zas. Am verificat cele spuse de tzepos, si sunt reale. Chiar asa i-a scris blondy: iubi... Sa mor daca va mint. Si uite-asa avem o noua poveste de dragoste pe forum: tzeposu si blondy. Sa fie intr-un ceas bun. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 au ajuns cunoscuti in toata lumea.............cum plm sa ies la o terasa cu un grup de pretenasi si sa sa beau apa plata? nellule la urmatoarea intalnire vreau sa nu ma dezamagesti N-o sa te dezamagesc frate. O sa-mi incalzesc singur sucul, nu le mai chinui pe fete . Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat August 1, 2013 N-o sa te dezamagesc frate. O sa-mi incalzesc singur sucul, nu le mai chinui pe fete .eu in locul tau le chinuiam in continuare........ ba un ,ba de ce sa renunti acum? sucul insa poti sa il incalzesti si singur ca nu ma supar Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 eu in locul tau le chinuiam in continuare........ ba un ,ba de ce sa renunti acum? sucul insa poti sa il incalzesti si singur ca nu ma supar Adevarul e ca unele, s-ar preta la cele scrise de tine. Nu cred insa ca se si poate. Dar, cine stie, incercam. Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Am zas, am zas. Am verificat cele spuse de tzepos, si sunt reale. Chiar asa i-a scris blondy: iubi... Sa mor daca va mint. Si uite-asa avem o noua poveste de dragoste pe forum: tzeposu si blondy. Sa fie intr-un ceas bun.SA FIE!!! Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat August 1, 2013 pai asteptam ,poate vi cu o recenzie Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat August 1, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat August 1, 2013 Deci va dadui subject de conversatiune ... SOFI nene, n-ai cu cine bre, n-ai cu cine. La tacada nu ma risc cu astia micii, cine stie ce le mai vine in minte. Frate maxxx80 las ca beau io o bere si pentru sufletu matale, asa sa te simtesti bine, promit.Sofi frate, te astept p-acilisa poate le mai schimbam naravu chinderilor astia ... ca de unu singur e greu bre ! Parol. Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Sofi frate, te astept p-acilisa poate le mai schimbam naravu chinderilor astia ... ca de unu singur e greu bre ! Parol.Cu siguranta nene,daca nuuuu...ii dam afara din juriu si-i trimitem la zoo-garden. Link spre comentariu
mazarin Reputație: 89 Postat August 1, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 1, 2013 Si cand ma gandesc ca numai eu am baut bere adevarata............ Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Nene,sunt orele 18 si.................. i-ati incalzit sucul lui Nellu?i-ati pregatit apa plata lui Bachus ? mazarine,nea Ionescule.....voi ce beti nene,Quick-cola??? Scratone,noi ca barbatii nene....NOROC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum