Sari la conținut

Ralucahot � 0739171912

Postări Recomandate

Vizitator andrei cel bunnnn
Reputație: 0
Postat

Nu comunica , e mai salbatica sau nu le are cu dialogul , este gen Veorica

• Oras:bucuresti
Postat

Din pacate Raluca se comporta f neprofesionist, dupa ce marti mi-a zis ca face programari cu o zi inainte doar, de azi dimineata incerc sa fixez o intalnire pentru maine si ignorare totala.

Multam Raluca pentru interes.

Postat

Din pacate Raluca se comporta f neprofesionist, dupa ce marti mi-a zis ca face programari cu o zi inainte doar, de azi dimineata incerc sa fixez o intalnire pentru maine si ignorare totala.

Multam Raluca pentru interes.

• Oras:Nerva Traian
  • Oras:Nerva Traian
Postat

Ieri am avut telefonul inchis de la ora 19:00 !de obicei ma pun disponibila cand ajung in locatie dupa ora 14,eu ti-am zis de zilele trecute ca nu lucrez dimineata!daca te programam de atunci si nu iti raspundeam sau confirmam atunci puteai sa spui ca sunt neserioasa !o zi buna!

• Like 2
Postat

Ieri am avut telefonul inchis de la ora 19:00 !de obicei ma pun disponibila cand ajung in locatie dupa ora 14,eu ti-am zis de zilele trecute ca nu lucrez dimineata!daca te programam de atunci si nu iti raspundeam sau confirmam atunci puteai sa spui ca sunt neserioasa !o zi buna!

Mi-ai spus ca stabilim ora cu o zi inainte prin mesaj whatapp si daca verifici o sa vezi ca ti-am propus ora 14.00 pentru a doua zi, si...tacere.Dar hai sa inchidem subiectul, m-am lamurit.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...