Sari la conținut

Cine Este User Name " Colericul"?

Postări Recomandate

La tine este clar, ai personalitati multiple, clone gramada si mai esti si sifilitic!

ai facut si tu dreptul ca Nicolicea , te baga astia la revizuirea Consitutiei daca nu lasi nici un cur neatins. Nu iti este asa rusine de cine ai ajuns si de cine vrei sa pari pe acest forum virtual ? Nu prostesti pe nimeni taranusule

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

ba saracule, nu numai ca am facut 5 ani de facultate, 2 ani de master, am si doctorat taranusule, nu stii tu ce este aia, tu doar ca milogul pe langa clienti, sluga la clienti cand vin si trebuie sa ii scoti din cacat, sa fii un lingau ca esti platit la ora ca aia de pe santier, auzi la el, avocat, mi-e rusine de rusinea lui

muie, cand ai facut cinci ani de facultate si doi la master, erai la spiru haret!? :laugh2  :laugh2  :laugh2 Doctortat in prostie? Chiar crezi ca orice muist isi ia doctoratul zdreanta? :laugh2 Te-n gura de handicapat, ai spus totul!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

muie, cand ai facut cinci anide facultate si doi la master, erai la spiru haret!? :laugh2  :laugh2  :laugh2 Doctortat in prostie? Chiar crezi ca orice muist isi ia doctoratul zdreanta? :laugh2

am vrut sa confirm ca esti un taranus din provincie, ai reusit. continuati delirul saracule

• Like 1
Link spre comentariu

am vrut sa confirm ca esti un taranus din provincie, ai reusit. continuati delirul saracule

Bai muie, taran asa cum sunt, m-am nascut in bucuresti, am crescut aici. Nu mi-a placut,as fi vrut sa cresc in Timisoara sau Arad, Asta a fost bulangiule, nu ma plang si aici am invatat sa miros jeguri ca tine. Besi in pul calului de idiot si nu mai arata cat de incult esti!

• Minus 1
Link spre comentariu

Bai muie, taran asa cumsunt, m-am nascut in bucuresti, am crescut aici. Nu m-a placut, s fi vrut sa cresc in Timisoara sau Arad, Asta a fost bulangiule, nu ma plang si aici am invatat sa miros jeguri ca tine. Besi in pul calului de idiot si nu mai arata cat de incult esti!

nu ma intereseaza parerea taranilor fara educatie :wave.Mai ai de mancat mamaliga sa ajungi la nivelul buricului meu !

#sarakule 

• Like 1
Link spre comentariu

dispari saracie, te las sa turbezi aici cateva zile cu gandul la kiky, iubirea ta

ai de :) mea

Tu nu ai pula, in afara de burta proeminenta si saracia din cap, nu ai numic! Este ca te-am ghicit pacaliciule! :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

ignora-l ca e un bolnav psihic, e degeaba pe forum, face circ si atat, e labil psihic, zic de @condition

Bolnav psihic esti tu mizerie, ma cunosti de undeva bulangiule?Or sa te manance in cur vorbele scrise aici incultule!

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...