condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 esti sigur de asta ?Este evident! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 esti bolnav clar vizibil, tu si cu clonele tale, doar pe kiky il vezi peste totLa tine este clar, ai personalitati multiple, clone gramada si mai esti si sifilitic! 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 La tine este clar, ai personalitati multiple, clone gramada si mai esti si sifilitic!ai facut si tu dreptul ca Nicolicea , te baga astia la revizuirea Consitutiei daca nu lasi nici un cur neatins. Nu iti este asa rusine de cine ai ajuns si de cine vrei sa pari pe acest forum virtual ? Nu prostesti pe nimeni taranusule 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 zi cateva clone care le am, ca vad ca suferi de prostie 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 ba saracule, nu numai ca am facut 5 ani de facultate, 2 ani de master, am si doctorat taranusule, nu stii tu ce este aia, tu doar ca milogul pe langa clienti, sluga la clienti cand vin si trebuie sa ii scoti din cacat, sa fii un lingau ca esti platit la ora ca aia de pe santier, auzi la el, avocat, mi-e rusine de rusinea luimuie, cand ai facut cinci ani de facultate si doi la master, erai la spiru haret!? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Doctortat in prostie? Chiar crezi ca orice muist isi ia doctoratul zdreanta? :laugh2 Te-n gura de handicapat, ai spus totul! 1 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 muie, cand ai facut cinci anide facultate si doi la master, erai la spiru haret!? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Doctortat in prostie? Chiar crezi ca orice muist isi ia doctoratul zdreanta? :laugh2 am vrut sa confirm ca esti un taranus din provincie, ai reusit. continuati delirul saracule 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 sa nu uiti de " :laugh2 " 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 zi cateva clone care le am, ca vad ca suferi de prostie Te recomanda talentul doctore! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 sa nu uiti de " :laugh2 " Te recomanda talentul doctore! :laugh2 :laugh2 :laugh2 exact ce ziceam de lingerism si servilism :wave 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 am vrut sa confirm ca esti un taranus din provincie, ai reusit. continuati delirul saraculeBai muie, taran asa cum sunt, m-am nascut in bucuresti, am crescut aici. Nu mi-a placut,as fi vrut sa cresc in Timisoara sau Arad, Asta a fost bulangiule, nu ma plang si aici am invatat sa miros jeguri ca tine. Besi in pul calului de idiot si nu mai arata cat de incult esti! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 exact ce ziceam de lingerism si servilism :waveSTIULETARE, esti mic saracule! 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Bai muie, taran asa cumsunt, m-am nascut in bucuresti, am crescut aici. Nu m-a placut, s fi vrut sa cresc in Timisoara sau Arad, Asta a fost bulangiule, nu ma plang si aici am invatat sa miros jeguri ca tine. Besi in pul calului de idiot si nu mai arata cat de incult esti! nu ma intereseaza parerea taranilor fara educatie :wave.Mai ai de mancat mamaliga sa ajungi la nivelul buricului meu !#sarakule 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 nu ma intereseaza parerea taranilor fara educatie :wave.Mai ai de mancat mamaliga sa ajungi la nivelul buricului meu !#sarakule Te-ai autocaracterizat bulangiule! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 nu ma intereseaza parerea taranilor fara educatie :wave.Mai ai de mancat mamaliga sa ajungi la nivelul buricului meu !#sarakule Tu nu ai coloana vretebrala bulangiule! :laugh2 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 dispari saracie, te las sa turbezi aici cateva zile cu gandul la kiky, iubirea taai de :) mea 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 dispari saracie, te las sa turbezi aici cateva zile cu gandul la kiky, iubirea taai de :) meaDeocamdata tu esti turbat analfabetule! :laugh2 1 Link spre comentariu
costinicu Reputație: 65 Postat Iulie 9, 2019 Oras:slatina Oras:slatina Autor Partajează Postat Iulie 9, 2019 Stii tu "Colericule" cum se masoara "IQ" .Vad ca a devenit iar un topic de cearta si de ji"c"niri. Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Stii tu "Colericule" cum se masoara "IQ" .Vad ca a devenit iar un topic de cearta si de ji"c"niri.ignora-l ca e un bolnav psihic, e degeaba pe forum, face circ si atat, e labil psihic, zic de @condition 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 nu ma intereseaza parerea taranilor fara educatie :wave.Mai ai de mancat mamaliga sa ajungi la nivelul buricului meu !#sarakule asa ca baga capulin balega, acolo iti este locul! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 ignora-l ca e un bolnav psihic, e degeaba pe forum, face circ si atat, e labil psihic, zic de @conditionZici de tine saracule, esti jalnic! :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 dispari saracie, te las sa turbezi aici cateva zile cu gandul la kiky, iubirea taai de :) meaTu nu ai pula, in afara de burta proeminenta si saracia din cap, nu ai numic! Este ca te-am ghicit pacaliciule! :laugh2 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 ce maimutoi esti, pa 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 ce maimutoi esti, païmi place reactia ta, o dai cotita zdreanta! :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Stii tu "Colericule" cum se masoara "IQ" .Vad ca a devenit iar un topic de cearta si de ji"c"niri.Ia intraba-ti prietenul, ru nu am vrut, el da! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 ignora-l ca e un bolnav psihic, e degeaba pe forum, face circ si atat, e labil psihic, zic de @conditionBolnav psihic esti tu mizerie, ma cunosti de undeva bulangiule?Or sa te manance in cur vorbele scrise aici incultule! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum