condition Reputație: 7276 Postat Iulie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 15, 2019 Iar s-a ametit distilatu' ala si nu mai stie cu cine se ceartaEsti un nimeni bai patroane de rahat! 3 Link spre comentariu
official7f Reputație: 29 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 -6933 = loserun lache cum ar veni, rade si Miskin de el 2 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 un lache cum ar veni, rade si Miskin de el:)))) 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 15, 2019 Saracu buldog aka condition inca baleste ca un caine dupa Amelia și pe aia o doare in tanga de elAidiplm =)) Ce buldog , ca asta e bichon d'ala tembel care lacrimeaza toata ziua. Il mai alint eu cand il fac pechinez , dar totusi e o rasa superioara celuilalt si mult mai inteligent si rezervat. Faza amuzanta e ca a ramas aseara sa se certe de nebun cu toata lumea , ca de obicei , pana a adormit cu capacul de WC in brate , dupa care a luat-o astazi de la cap , la ora 6 , ca si-a adus aminte descreieratul ca mai avea de spus 5 cuvine , iar acum o tine langa si se ia de toti userii 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Ce buldog , ca asta e bichon d'ala tembel care lacrimeaza toata ziua. Il mai alint eu cand il fac pechinez , dar totusi e o rasa superioara celuilalt si mult mai inteligent si rezervat. Faza amuzanta e ca a ramas aseara sa se certe de nebun cu toata lumea , ca de obicei , pana a adormit cu capacul de WC in brate , dupa care a luat-o astazi de la cap , la ora 6 , ca si-a adus aminte descreieratul ca mai avea de spus 5 cuvine , iar acum o tine langa si se ia de toti useriiImparatul cugeta.... Ahahahahahahahaha :)))) 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 15, 2019 Ce buldog , ca asta e bichon d'ala tembel care lacrimeaza toata ziua. Il mai alint eu cand il fac pechinez , dar totusi e o rasa superioara celuilalt si mult mai inteligent si rezervat. Faza amuzanta e ca a ramas aseara sa se certe de nebun cu toata lumea , ca de obicei , pana a adormit cu capacul de WC in brate , dupa care a luat-o astazi de la cap , la ora 6 , ca si-a adus aminte descreieratul ca mai avea de spus 5 cuvine , iar acum o tine langa si se ia de toti useriiMai stai o tura pizda proasta si analfabeta! Esti atat de prost incat ti-o tragi singur SOBOLANE jegos si incapabl sa intelegi ca te futi singur homalaule! :laugh2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 15, 2019 Du-te , bahhh , la doctor 'tu-ti rasa ta de descreierat Sa fiu sincer ptr. mine reprezinti amuzament cand te vad in ce hal ai ajuns , dar nu stiu cum de tie nu iti este rusine cu un asemenea comportament . Ai in plm si o varsta , totusi imi este greu sa inteleg cum de ai reusit sa rezisti in halul acesta pana acum Ori esti vreun caz mai special de persoana radiata datorita accidentului nuclear de la Cernobal Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 15, 2019 Imparatul cugeta.... Ahahahahahahahaha :))))lasati-l ca este vai de mamicuta lui,urla foamea in el 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 15, 2019 Si-au gasit prostii si atarnatorii forumului alianta perfecta Ne-am dat draq , cu atata lins in cur 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Si-au gasit prostii si atarnatorii forumului alianta perfecta Ne-am dat draq , cu atata lins in curspuse desteptul si isi mai sterse putin scuipatul ce-i curgea din gura ahahahahhaha :))))))))) 2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 15, 2019 Du-te , bahhh , la doctor 'tu-ti rasa ta de descreierat Sa fiu sincer ptr. mine reprezinti amuzament cand te vad in ce hal ai ajuns , dar nu stiu cum de tie nu iti este rusine cu un asemenea comportament . Ai in plm si o varsta , totusi imi este greu sa inteleg cum de ai reusit sa rezisti in halul acesta pana acum Ori esti vreun caz mai special de persoana radiata datorita accidentului nuclear de la Cernobal Si-au gasit prostii si atarnatorii forumului alianta perfecta Ne-am dat draq , cu atata lins in curStiuletare, esti prost de puti cacatule, ti-a tras-o viata in freza la greu cacanare, iti meriti soarta de cacat! :laugh2 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 15, 2019 Du-te , bahhh , la doctor 'tu-ti rasa ta de descreierat Sa fiu sincer ptr. mine reprezinti amuzament cand te vad in ce hal ai ajuns , dar nu stiu cum de tie nu iti este rusine cu un asemenea comportament . Ai in plm si o varsta , totusi imi este greu sa inteleg cum de ai reusit sa rezisti in halul acesta pana acum Ori esti vreun caz mai special de persoana radiata datorita accidentului nuclear de la CernobalCred ca te uiti in oglinda si nu iti vine sa crezi cat de incult, prost si ANALfabet esti! :laugh2 3 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Toata ziua pah forum la injurat, cred ca si pensionarii stiu sa isi petreaca mai bine timpul liber :) 6 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 15, 2019 Si-au gasit prostii si atarnatorii forumului alianta perfecta Ne-am dat draq , cu atata lins in curHai ca ai ciuperca in cur ca parul homalaule! 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 15, 2019 Toata ziua pah forum la injurat, cred ca si pensionarii stiu sa isi petreaca mai bine timpul liber :)Se pare ca te pupi in cur cu kiki! Culegeti ciupeci impreuna? 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 15, 2019 E ma-ta necajitule :laugh2Dar mata esti mandru de tine labagiule neterminat!? :laugh2 Te-n gura de labagiu neterminat si incult! 2 Link spre comentariu
mihaifrumosu Reputație: -4 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Off, Georgica, nici aici nu esti lasat sa faci arta... 1 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Se pare ca te pupi in cur cu kiki! Culegeti ciupeci impreuna? Miky mi-a luat apararea, unde erai tu?Inceteaza, cu mine stii ca nu ai cum. Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 16, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 16, 2019 Miky mi-a luat apararea, unde erai tu?Inceteaza, cu mine stii ca nu ai cum. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Unde erai, pizda trista si frustrata?Sa-mi spui mie cand vrei sa fii umilit, el nu are fler sau experienta...Eu am fost langa tine, Tu esti o mizerie egoista. 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 16, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 16, 2019 Unde erai, pizda trista si frustrata?Sa-mi spui mie cand vrei sa fii umilit, el nu are fler sau experienta...Eu am fost langa tine, Tu esti o mizerie egoista.Esti bine Amada? Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iulie 16, 2019 ...... - Eu sunt regizor de film, de fapt si de drept scriitor la baza. Scenarist. Uite aici banii ca sa nu fie nici o confuzie. Ai zis 350 de lei pe ora. Ai sa dai rest sau cum facem?Ii inmanez 100 de dolari.- Ce sunt astia?Lovesc filonul de aur. Urmeaza un dialog fascinant in care descoperim amandoi semnificatia lui Franklin. De ce oare i-am cerut rest? ..... Regizoreeee, confunzi filonul cu filigranul ! :))) Mai departe nu mai citesc,m-a izbit o impertinență ce n-o meriți,sper. Scuze că m-am lămurit înainte să-mi pierd timpul cu toată poliloghia ta aiuristică. Link spre comentariu
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 16, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Partajează Postat Iulie 16, 2019 condition cand ai fost exorcizat ultima oara ? 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Esti bine Amada? Nu prea, am facut spumele marii 2 zile...Lasa-l, te rog frumos deocamdata. Link spre comentariu
georgiles Reputație: 23 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Cinema Gloria Oras:Cinema Gloria Autor Partajează Postat Iulie 17, 2019 faci arta...It was great for the Writer’s Block I had. This bitch forum paid off to my self-esteem overall. The Screenplay is coming out great for now. Last hooker I went to, used to be a vampire horror writer. Some great concepts on how original vampires can be killed and so on. I could not fucking believe my years.She did not watch GOT, I missed Prison Break. We both loved Breaking Bad. Like so many others, but thats not the f point. She was all ears on story development, script formating, production, all that jazz. Making sense too. Smart and clean as fuck. My kind. Deabia am convins-o 69. She was so HOT that i-am atins rozeta cu limba din greșeală sa vezi ce repede a sărit din pat:- Gata. Ți-am zis sa nu-mi bagi limba in cur ca eu nu fac asta nici cunnilingus. Dude... Don’t get me going. Great women money can’t buy. For as long as I can write, I won”t stop visiting prostitutes. I”m divorced, I Don’t give a Fuck. God is a hooker. ....In his opening lines for Married Man: “Marriage is like a long meal with dessert served at the beginning … It’s like drowning in a sea of feathers. Sinking deeper and deeper into the soft, suffocating depths of habit and familiarity." The material was recently transferred to the Kubrick archive at the University of the Arts London. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum