Sari la conținut

De Evitat 0745821140

Postări Recomandate

Postat

Anunt

Titlu: Tanara sexy noua in oras!!!------------------------------------------------------------------------Descriere: Hey! Tocmai am ajuns in orasul tau!Tanara sexy, de doar 18 ani dornica sa iti ofere placere! Nu ezita sa ma contactezi!Suna-ma sau scrie-mi SMS! :*:*

Numarul de telefon e asociat cu acest profil de facebook. Nu e vorba de nicio fata de 18 ani.

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Anunt

Titlu: Tanara sexy noua in oras!!!------------------------------------------------------------------------Descriere: Hey! Tocmai am ajuns in orasul tau!Tanara sexy, de doar 18 ani dornica sa iti ofere placere! Nu ezita sa ma contactezi!Suna-ma sau scrie-mi SMS! :*:*
Numarul de telefon e asociat cu acest profil de facebook. Nu e vorba de nicio fata de 18 ani.

O fi fata ei.

Totul e posibil în zilele de azi.

Postat

salut.

vreau sa spun ca eu am fost la aceasta persoana, si este o fata de 18 ani.

ba chiar recomand :) tu ai sunat la acest nr. si era femeia de pe acel profil de facebook ?

Vizitator alexaschiuta
Reputație: 0
Postat

@utilizez Ciudat, 1 singur post si ala in ziua inregistrarii. Esti pestele? Ma bucur ca recunosti ca o utilizezi pentru a te intretine.

Postat

eu nu inteleg, nu credeti ? :))  am fost la fata aia, si chiar era una de 18 ani. in cart gheorgheni,pozele de la acel anunt chiar erau reale

acum nici eu nu mai dau de ea. :)) spun asta pentru ca pt. doar 100 lei a facut oral neprotejat si normal, a fost foarte draguta cu mine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...