Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 20, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 20, 2020 . 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 20, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 20, 2020 . 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 21, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 21, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 21, 2020 Un moldovean parchează Dacia sa. Vine altul şi îi loveşte maşina.Moldoveanul: – Vaaai di mini şî di mini!! Şi-ai facut cu dăşioara me’? Cu iasta îmi duşem copiii la şcoala şî-mi cîştigam pânea! Da’ di ci îi a me’ strâcatî şî a ta nu?!– Pai, a mea este Audi!-Audi, audi, da di şi nu vedi? 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 21, 2020 Doi ardeleni se suie într-un tren ca să se întoarcă acasă. După vreo oră de mers, parcă încep să bănuiască că au greșit trenul. Când vine controlorul, unul din ei își face curaj și-l întreabă: – Domnule, nu te supăra, trenul ăsta mă duce la Cluj?– Nu.După câteva momente de tăcere, al doilea ardelean întreabă: – Dar pe mine? 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 21, 2020 Doi olteni, Ion și Gheorghe voiau să sape o groapă pentru a sădi un pom. Sapă oltenii ce săpa și la un moment dat Ion îl întreabă pe Gheorghe: -Bă, Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pământ care s-a strâns?-Bă, Ioane, nici atât nu te duce capul. Păi săpam o altă groapă pe care o umplem cu pământul din prima groapă :laugh2 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 21, 2020 O blondă se plimba liniştită, când, deodată, vede o maşina fără şofer, care mergea. Conştientă de pericol, sare în maşină şi trage frâna de mână. Când iese, dă nas în nas cu proprietarul, un bărbat foarte atrăgător.– Începuse să meargă singură, dar am sărit în ea şi am tras frâna de mână! spune ea, foarte mândră de isprava ei.– Ştiu, răspunde el sec. Eu o împingeam! 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 21, 2020 Un poliţist s-a dus într-o zi la secţie cu un pinguin.Aici şeful sau l-a întrebat: – Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Grădina Zoologică!După un timp, şeful poliţistului a plecat de la secţie, iar pe drum s-a întâlnit cu poliţistul care era cu pinguinul de mână.– Ţi-am spus să-l duci la Grădina Zoologică!– L-am dus, iar acum mergem la teatru :laugh2 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 21, 2020 -Băi, de când m-am mutat împreună cu prietena mea, am hotărât amândoi să facem cumpărăturile pe rând. O zi ea, o zi eu, o zi ea, o zi eu… și tot așa.-Tare. Și care e diferență?-Păi acum o zi mâncăm, o zi bem, o zi mâncăm, o zi bem… 7
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 22, 2020 . 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 22, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 -Domnule politist cineva mi-a furat bicicleta!-Era inca buna?-Da mergeam cu ea la lucru…-Ati avut clopotel la ea?-Nu.-Frana de mana?-Nu.-Far si ochi de pisica?-Nu.-Atunci trebuie sa platiti amenda… 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Bula se duce, dupa ore, la invatatoare:-Doamna invatatoare, va dau zece mii de lei daca va dati jos bluza!-Vai Bula, cum indraznesti?!-Doamna invatatoare, zece mii de lei sunt, totusi, bani!Invatatoarea cedeaza si Bula continua sa ofere cate zece mii de lei pentru fiecare piesa de vestimentatie.A doua zi la scoala, directorul:-Doamna invatatoare, v-a dat elevul Bula, ieri, salariu pe luna aceasta? 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Un ardelean şi-un oltean sunt duşi la moarte. Intră olteanu.-Cum vrei să mori?Pe scaunul electric, prin împuşcare sau spânzurătoare?-Prin împuşcare, nu, nici prin spânzurare…Pe scaunul electric!Îl aşează pe scaun, se duc apasă pe buton şi nimic.-Măi, omule, ce noroc ai! Gata, pleacă, s-a întâmplat o minune, n-a fost dat să mori! La revedere!Iese ăsta şi-i zice ardeleanului:-Vezi că scaunul electric e stricat!Intră ardeleanul.-Cum vrei să mori?-Prin spânzurare nu, scaunul electric e stricat, deci prin împuşcare :slap2 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 La o piesa de teatru, plasatorul observa ca un tip statea intins pe 3 scaune, se duce spre el– Domnule, aveti decat un scaun al dvs– Mmm…– Nu-mi pasa daca sunteti beat, daca nu stati pe scaunul dvs o sa chem managerul– Mmmm….Vine asta cu manageru, nu rezolva nimic, cheama politia, il iau pasta din scurt, nici nu stau la discutii– Ia spuneti dom’le cum va cheama?– …Ion– Si unde aveai loc ma?– La loja… 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Intr-o zi,badea Gheorge se duce mohorat la preot sa se spovedeasca.Parinte am pacatuit,am fost cu alta femeie.Preotul:Bine Gheorge,drept pedeapsa,pentru mantuire,este sa tii un pai in gura timp de o saptamanaDupa vreo doua zile ,Maria,vazandul pe Gheorghe ca nu lasa paiul din gura,il intreaba:Maria:Ba ce tot porti paiul ala in gura cat e ziua de lunga de parca ai fi o vaca?Gheorge:Am pacatuit,am fost cu alta femeie si asta imi e pedeapsaMaria:Ehe,daca m-as lua dupa preot ar trebui sa iau toata capita de paie in gura :laugh2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 O femeie avea o papagalita (papagal femela) care tot timpu injura. Asta satula de injuraturile ei chiama un preot sa vada daca poate sa ii faca ceva.Vine preotul respectiv o aude injurand si ii spune femei ca are el 2 papagali care tot timpu se roaga si ca intr-o saptamana o da pe brazda.Zis si facut ii da papagalita o duce acasa o baga in cusca cu cei 2 papagali dupa care preotul pleaca, la care unu din papagali:-Vezi ma animalule ca nu neam rugat degeaba ! 4
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 26, 2020 . 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum