marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 7, 2020 Un tip primeşte un mesaj ameninţător pe telefon.„O avem pe soţia ta! Dacă în 12 ore nu ne dai 10.000 de euro, o ucidem fără alte tratative.PS - Nu chema poliţia! Altfel moare!”Stă tipul, se gândeşte, şi răspunde.„Salut! Soţia mea este aici, în pat, lângă mine. Doarme. Dar afacerea mă interesează, hai să ne auzim mâine!” 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 7, 2020 Doi polițai patrulau prin cartierul inginerului Ionescu. Domnul inginer iese cu gunoiul pe la miezul nopții. Un polițai zice:- Ghiță, uite un spion!- Nu, bă, e unul cu gunoiul!- Ba e spion! Mă duc să-i cer actele.Se duce organul la domnul inginer:- Actele dumneavoastră, vă rog!- Ce acte, am ieșit cu gunoiul!- Ești spion! Mergi la secție.- Domnule, sunt inginer Ionescu, stau în blocul ăsta, la apartamentul 8.- Ghiță, du-te la asociație şi verifică!Se duce Ghiță şi vine fuga înapoi:- Nu locuiește nici un inginer Ionescu la ap.8.Merg ei la secție, inginerul tot face gălăgie că stă la apartamentul 8. Îl mai trimite șeful pe Ghiță încă o dată la asociație să mai verifice, același rezultat: nici un inginer Ionescu la apartamentul 8. A doua zi de dimineață, apare șeful poliției, vecin de scară cu Ionescu. Aude povestea şi îl eliberează pe inginer. Inginerul merge supărat direct la asociație. Administratorul nici nu-l lasă să deschidă gura:- Domnule Ionescu, aveți probleme. V-a căutat poliţia de două ori, dar le-am spus că nu stați aici :laugh2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 7, 2020 Doi tineri, în drumul lor spre biserică, unde mergeau să își oficieze căsătoria, au murit într-un accident de mașină. Ajunși la poarta raiului, l-au întrebat pe Sfântul Petru dacă se pot oficia căsătorii şi în Rai.Sfântul Petru i-a rugat să aștepte un pic până vine cu răspunsul. Au așteptat ei o lună, au așteptat două, pe urmă au început să se întrebe ce s-ar întâmpla dacă odată căsătoriți nu se vor mai înțelege. După încă o lună Sfântul Petru se întoarce.-Am veşti bune, copii, puteți să vă căsătoriți în Rai.-Bine, dar există şi posibilitatea divorțului? La care Sfântul Petru:-Mai, lăsați-mă în pace, trei luni am căutat să găsesc un preot în Rai şi acum voi îmi cereți să caut şi un avocat? 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 7, 2020 Bulă întâlneşte o tipă în discotecă şi imediat după un dans lasciv îi propune să meargă în spatele barului să facă dragoste cum nu a mai făcut vreodată. Tipa este de acord să meargă şi Bulă îi transmite că ea va trebui să-l ţină de urechi şi să nu îi mai dea drumul. Se duc, fac treaba împreună conform recomandărilor şi după ce termină, tipa curioasă îl întreabă:- De ce m-ai pus să te ţin de urechi?- Să nu umbli cu mâna prin buzunare! 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 8, 2020 . 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 8, 2020 . 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 .Foarte adevărat :) Am aplicat de câteva ori această idee... :)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 9, 2020 – Începând de azi va trebui sa faceti dragoste cu sotia dumneavoastra cel putin o data pe seara altfel dânsa va muri !Iesind de la doctor, barbatul fu întrebat de nevasta-sa:– Ce ti-a spus? Sunt grav bolnava, nu e asa?– A spus ca o sa mori… 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 9, 2020 – În ultimul timp te văd foarte prost dispus. Ai probleme?– Am aflat că în curând voi fi tată.– Şi ce e rău în asta?– Nevastă-mea nu a aflat încă :slap2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 9, 2020 El si ea in pat. El:-Draga mea, cati barbati ai avut?-Sase…-Deci eu sunt al saselea?-Nu, tu esti al cincilea! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 9, 2020 La carciuma.– Ati auzit? Soacra lui Bula a cazut intr-o gaura de canal!– Biata femeie! A murit?– Nu, au reusit sa o scoata nevatamata.– Bietul Bula! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 9, 2020 Un tip e lovit de o masina in timp ce se plimba cu nevasta-sa. Evident, vine salvarea, ajung la urgenta.-Doctore, cred ca sotul meu a fost lovit foarte grav.-Doamna, cred ca e deja mort! raspunde doctorul.Intre timp, tipul isi revenise si zice:-Cum sa fiu mort, nu vedeti ca pot misca si vorbi?-Taci din gura, dragule, domnul doctor stie mai bine! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 9, 2020 Bulă se însoară şi, după ceva timp, se întîlneşte cu vechii lui prieteni, care îl întreabă:– Băi Bulă, cum e nevastă-ta?– Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cîte ori ieşim pe stradă, cînd vede un bărbat bine, ea mereu spune: “Mamă, ce m-aş culca cu ăsta”! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 10, 2020 6
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 10, 2020 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum