juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2020 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2020 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2020 4
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 19, 2020 . 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 19, 2020 O blondă își sună o prietenă:– Dragă, azi noapte am dormit la un hotel și acum sunt disperată pentru că nu pot ieși din cameră!– Cum așa?– Păi camera are numai trei uși și una duce în baie, una duce în dulap și una care are pe mâner un semn pe care scrie “Nu deranjați”! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 19, 2020 O tânără, proaspăt căsătorită, vine în lacrimi la maică-sa:– M-a bătut soţul.– Cum? Doar a plecat ieri în deplasare!– Si eu am crezut la fel! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 19, 2020 Un barbat merge la o prima intalnire cu o femeie cunoscuta printr-un site matrimonial, si pe care nu o vazuse niciodata. Pentru cazul ca nu i-ar fi placut de ea, el a aranjat cu un prieten sa il sune dupa un sfert de ora, ca sa isi asigure o scuza pentru o situatie de urgenta.Se intalnesc cei doi la o cafenea, iau cate o cafea, schimba cateva fraze, dar barbatului ii este clar ca nu-i place femeia. In sfarsit, e cautat la telefon, si atunci el isi cere scuze si se duce sa vorbeasca in holul localului. Cand se intoarce, tipul afiseaza o fata trista si ingrijorata:– Imi pare rau, dar trebuie sa plec. Bunicul meu tocmai a murit…– Slava Domnului! zice femeia. Daca nu murea al tau, ar fi murit al meu peste 5 minute! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 19, 2020 Bula prinde pestisorul de aur:-Bula daca imi dai drumul in apa iti voi indeplini 3 dorinte:-Da? Pai vreau o bere!-Ai o bere…mai ai 2 dorinte!Bula bea berea si ii zice pestisorului ca vrea o sticla de vin.-Poftim sticla de vin dar te avertizez ca mai ai o singura dorinta…nimeni nu le-a irosit ca tine…gandeste-te bine la ultima!-Hmmm…Mai vreau un pestisor cu 3 dorinte! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 19, 2020 Examenul de anatomie. Profesorul o intreaba pe o eleva:– Domnisoara va rog sa imi spuneti câți spermatoziozi sunt la o ejaculare.Eleva se inroseste pe loc si începe sa se balbaie. Profesorul ii spune:– Dar nu trebuie sa va rușinati domnisoara, vorbim de lucruri stiintifice. Va rog sa-mi spune-ți câți spermatoziozi sunt la o ejaculare dupa părerea Dvs.– Pai nah…. Cat sa fie… 1, maxim 2 guriExamenul de anatomie. Profesorul o intreaba pe o eleva:– Domnisoara va rog sa imi spuneti câți spermatoziozi sunt la o ejaculare.Eleva se inroseste pe loc si începe sa se balbaie. Profesorul ii spune:– Dar nu trebuie sa va rușinati domnisoara, vorbim de lucruri stiintifice. Va rog sa-mi spune-ți câți spermatoziozi sunt la o ejaculare dupa părerea Dvs.– Pai nah…. Cat sa fie… 1, maxim 2 guri :laugh2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 19, 2020 Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camara. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congeletorului. Papagalul zice: -Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta!Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul:-Apropo… doar asa, de curiozitate; gaina cu ce-a gresit? Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camara. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congeletorului. Papagalul zice: -Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta!Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul:-Apropo… doar asa, de curiozitate; gaina cu ce-a gresit? 4
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 20, 2020 Luați-o ca pe o glumă... 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 21, 2020 . 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 21, 2020 . 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
raulblanco Reputație: 60 Postat Iulie 21, 2020 Postat Iulie 21, 2020 Salutare! Intreb aici poate nu se supara nimeni , imi apare 4 cu rosu la butonul de sus ca, si nu stiu ce inseamna poate ma lamureste cineva amabil ms? 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 21, 2020 O blondă la o secţie de poliţie :– Am fost violată de un idiot!– De ce spuneţi asta?– A trebuit să-l ajut! O blondă la o secţie de poliţie :– Am fost violată de un idiot!– De ce spuneţi asta?– A trebuit să-l ajut! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 21, 2020 -Cum se cheama sa ai mai multe sotii?-Poligamie-Dar doua?-Bigamie.-Si daca ai o singura sotie, ce e?-Monotonie…-Cum se cheama sa ai mai multe sotii?-Poligamie-Dar doua?-Bigamie.-Si daca ai o singura sotie, ce e?-Monotonie… 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 21, 2020 -Fiul meu va datoreaza bani pentru un costum pe care i l-ati facut acum trei ani, ii spuse croitorului unui scotian care tocmai intrase in magazin.-Si dumneavoastra ati venit sa-mi dati banii, nu-i asa?-Nu! As dori sa-mi comand si eu un costum in aceleasi conditii. -Fiul meu va datoreaza bani pentru un costum pe care i l-ati facut acum trei ani, ii spuse croitorului unui scotian care tocmai intrase in magazin.-Si dumneavoastra ati venit sa-mi dati banii, nu-i asa?-Nu! As dori sa-mi comand si eu un costum in aceleasi conditii :laugh2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 21, 2020 Domnule, mirositi a alcool!-Stiu ma, sunt beat!-Daca sunteti beat, de ce nu o lasati pe sotia dumneavoastra sa conduca?-Ti-am spus ca sunt beat, nu nebun! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 21, 2020 Ion: – Ma, Gheorghe, ce-i cu taurul tau, ala, care nu mai avea putere?Gheo: – Ii bine, ma, i-o dat veterinaru tablete si acuma isi face treaba.Ion: – Si cum le zice la tabletele alea, ma?Gheo: – Nu stiu, ma, cum le zice, dara au gust mentolat :laugh2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 21, 2020 Ion si Gheorghe stau de vorba,si trece una pe langa ei… Zice Ion catre Gheorghe:-Ba Gheorghe am fost ieri la o bere cu Alina … era atat de buna-Cine ma,Alina,proasta satului?-Nu ba,butule,berea! 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 21, 2020 Salutare! Intreb aici poate nu se supara nimeni , imi apare 4 cu rosu la butonul de sus ca, si nu stiu ce inseamna poate ma lamureste cineva amabil ms?Ai 5 noticari. Dă clic pe ele.Ai să descoperi după că o parte sunt punctele de reputație primire în ultima perioadă sau ești notificat că au apărut posturi noi în topicile pe care ai dorit să le urmărești în mod special. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
raulblanco Reputație: 60 Postat Iulie 22, 2020 Postat Iulie 22, 2020 Ms Baron ,dar nu pot sa intru sa vad ce sunt in fine..
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 22, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum