marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 22, 2020 Soţia catre soţ:– In curând e ziua de nastere a mamei. Ce-i daruim?– Pai… ultima dată ce i-am dat?– Un scaun.– Anul asta il racordam la reteaua electrica! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 22, 2020 Aoleu, Gelule, tare rău arăţi. Ce-i cu tine? Eşti bolnav?– Mai rău.– Ce s-a întâmplat.– Aseară am condus-o pe Geta acasă. Ştii ce mi-a făcut? Pur şi simplu mi-a încuiat uşa în nas.– Ei şi? Atâta pagubă. Mai sunt şi alte femei pe lume.– Nu-i aşa! Mi-a încuiat uşa când voiam să ies… 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 22, 2020 Am inceput sa scriu un nou roman.– Si unde ai ajuns?– De abia am stabilit pseudonimul si pretul :slap2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 22, 2020 -Daca tot te plangi ca te calca hotii, de ce nu iti iei caine de paza?-Am avut, mi l-au furat! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 22, 2020 O tipă merge la magazinul de animale să-şi cumpere un papagal de sărbători. Ajunge la prăvălie cere şi i se spune că stocul este epuizat din cauza cererilor foarte mari. Tipa vizibil dezamagită dă să plece, vînzătorului i se face milă şi îi arată un papagal care cică vorbeşte vulgar.Tipa acceptă, îl ia, îl duce acasă şi papagalul îşi începe repertoriul. Se supără pe el şi îl acoperă cu o pătură şi uită de el.După vreo trei săptămâni se duce la el, să ridice pătura să vadă dacă mai trăieşte la care papagalul :– Te mănâncă-n cur văd ! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 22, 2020 Ion si Gheorghe la spanzuratoare.– Ma Ioane,pan-aci ne-o fost ma, ne agata aieștea ma !– No numa stai cuminte ma Gheorghica, că să poate si mai rau ma !– Da cum asa Ioane ?– Apoi am intăles ca inainte de-a ne agata , ne belesc ma Gheorghica … 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 Merge acasă motanul împreună cu iubita, după o noapte plină de evenimente. Motanul nu se poate stăpâni şi miaună:- Oh, iubiţica mea, aş muri pentru tine.Pisicuţa îi aruncă o privire incitantă şi întreabă:- Bine, dar de câte ori? 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 Doi struţi la o discuţie.- Ştii de ce ne băgăm noi capul în nisip? - Nu ştiu de ce o faci tu, dar eu caut petrol! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 Cocoşul organizează o şedinţă cu găinile. Despachetează o cutie şi scoate din ea un ou de struţ.- Nu vreau să vă critic, dar nu strică să vă arăt de ce este în stare concurenţa! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 Un preot vede o prostituata in strada si-i zice : -Stii ca esti pe un drum gresit? -Stiu! Nu prea trece mai nimeni pe-aici! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin.Iese duhul si zice: - Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta...Unul din naufragiati, insetat, zice: - Transforma oceanul in bere rece !Duhul se conformeaza. Celalalt naufragiat zice:- Boule! Acum trebuie sa ne pisam in barca! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 - Bunico, nu mi-ai vazut o cutie de pastile pe care scria Ecstasy?- Da-le dracului de pastile, tu ai vazut ca e un dragon in bucatarie?! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 Mama blonda ii spune fiicei sale inainte sa plece la intalnire:- Daca nu esti in pat pana la zece, vino acasa :slap2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 23, 2020 Nevasta unui marinar ii povesti celei mai bune prietene ca a reusit sa-si convinga barbatul sa tina regim. Dupa cateva saptamani, prietena o intreaba:-Cum ii mai merge sotului tau? A reusit sa slabeasca?-Binenteles! Stii tatuajul pe care-l avea pe piept, reprezentand o corabie cu trei panze ? Ei, acum a devenit o barcuta! Nevasta unui marinar ii povesti celei mai bune prietene ca a reusit sa-si convinga barbatul sa tina regim. Dupa cateva saptamani, prietena o intreaba:-Cum ii mai merge sotului tau? A reusit sa slabeasca?-Binenteles! Stii tatuajul pe care-l avea pe piept, reprezentand o corabie cu trei panze ? Ei, acum a devenit o barcuta! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 23, 2020 Leana şi Costel, ţărani din satul X, şi-au cumpărat de curând o vacă.Într-una din zile, Costel începe să-şi citească ziarul. Deodată peste el dă buzna fii-su:– Mă tată, mă! O dat vaca cu copita în mine!Costel fără să ezite:– Fă Leană, ia treci încoa’!– Ce e, mă Costele?– Fă, ia zi tu, de ce dăduşi cu piciorul în copil? 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 23, 2020 Intr-o zi isi aduce unul o tanara acasa si incepe sa o dezbrace. La un moment dat, prevazator, o intreaba:– Auzi, domnisoara, dar dumneata cati ani ai?– 13.– Aoleuuu! Strangeti repede hainele si fugi!– Ia te uita! exclama individa. Nu credeam ca esti atat de superstitios! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 23, 2020 Un apel telefonic in cabinetul unui medic veterinar:− Domnule doctor, in cateva momente trebuie sa ajunga la dvs soacra mea cu o catelusa foarte batrana. Va rog sa-i faceti o injectie cu o otrava puternica, sa nu se chinuie!− Nici o problema! Dar catelusa stie drumul catre casa? 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 23, 2020 Bulă mergea la şcoală.Trece el pe lîngă un şantier şi pune mâna pe o cărămidă.La şcoală, se întoarce profa să scrie pe tablă, pac,Bulă dă cu cărămida-n ea. Se- ntoarce aia:– Bulă, tu ai dat !– Să moară mama dacă am dat!Se duce Bulă acasă, mă-sa moartă.A doua zi, se duce Bulă, ia cărămida,pac, dă cu ea după profă.– Bulă, tu ai dat !– Să moară sor- mea dacă am dat!Sa duce Bulă acasă, soră-sa moartă. A treia zi, se duce Bulă, ia cărămida, pac, dă cu ea din nou.Se-ntoarce profa:– Bulă, tu ai dat !– Să moară taică-miu dacă am dat!Sa duce Bulă acasă, taică-su făcea bagajele.– Ce faci, tată?– Ne mutăm dracu’ de-aici. A murit mă-ta, a murit soră-ta, azi a murit şi vecinul! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 23, 2020 Seful o vede pe secretara sa blonda, cu care urma sa plece la mare intr-o calatorie “in interes de serviciu”, sosind la gara cu un geamantan urias.– Dar ce Dumnezeu ai in geamantanul ala? o intreba seful, mirat. Seful o vede pe secretara sa blonda, cu care urma sa plece la mare intr-o calatorie “in interes de serviciu”, sosind la gara cu un geamantan urias.– Dar ce Dumnezeu ai in geamantanul ala? o intreba seful, mirat.– Sotul meu mi l-a burdusit de sticlute cu lotiuni de plaja, ca cica sa nu ma parlesc prea tare…raspunse blonda.– Pfff, ce fraier! zise seful, facandu-i cu ochiul.– Nu? – Sotul meu mi l-a burdusit de sticlute cu lotiuni de plaja, ca cica sa nu ma parlesc prea tare…raspunse blonda.– Pfff, ce fraier! zise seful, facandu-i cu ochiul.– Nu? 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2020 O batranica mergea linistita pe strada. Deodata, un tanar se arunca de la etajul 10 si cade chiar in fata ei. Se ridica el si se scutura. Batranica socata il intraba:-Tinere, cum de ai supreavietuit?La care tanarul raspunde:– Doamna, eu sunt parasutist si am experienta.-Pai si parasuta unde este?-Este sus, o bate barbatu-sau :laugh2 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2020 La un magazin de arme,o doamnă cere un pistol.-E pentru soțul meu,explică ea.-Păi,doamnă,o armă e un lucru oarecum…personal.N-ar fi mai bine să-și aleagă soțul? Aaa,vreți să-i faceți o surpriză…-Da.O surpriză.Habar n-are c-o să-l împușc :rax2 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2020 Am auzit ca sunt probleme cu nunta!-Da, oarecum! Eu vreau o rochie lunga, alba, cu voal si …-Si el ce ar vrea, sa porti voal negru la nunta?-Nu, el nu mai vrea sa se insoare! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2020 Pe plaja.-Bai Costele, ce bine arata nevasta-ta , are o silueta de invidiat !-Pai sigur, daca toata ziua trage de fiare !-I-ai facut abonament la sala ?-Nu ma, e calcatoreasa la o fabrica de confectii ! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2020 O nunta în Scoția.Mirele și mireasa nu erau foarte tineri, și nici foarte frumoși. după ceremonie, mirele se duce la părintele care oficiase nunta, și după cum era obiceiul, îl întreabă cât îl costa.Părintele ii spune: Te las pe tine sa hotărăști, cât crezi tu ca merita nevasta taMirele se uita lung la proaspăta soție, și ii întinde 1 Lira.Părintele se uita și el lung la mireasa și ii întinde 50 pence rest! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2020 O navă în furtună : catarg rupt, punte distrusă… Căpitanul Basescu ia harta şi spune marinarilor:– Dacă acest punct de pe hartă este o insula, suntem salvaţi. Dacă este un rahat de muscă… am belit-o! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum