Sari la conținut

Taramul placerilor - 0723770177 si 0764659406

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Am uitat sa fac o precizare:daca vreti sa chemati acest specimen sfatul meu este sa evitati sa o sunati dupa Numarul personal pentru ca madam are obiceiul sa trimita SMS-uri(gen : ce mai faci/etc.)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Imi pare rau dar senya_g  minte el e un furacios si nu credeti ce zice

:laugh2  :laugh2  :laugh2

hai nu zau~!!!! te-a mintit si te-a futut nu??? al naibii futacios, cine o sa-l mai creada~!!!

@ colegi,

stimati frati, ce s-a produs aici este nimic altceva decat un "up" frumos, care s-a vrut discret, amuzant si elegant. tanara si talentata speranta a marii negre sigur si-a reluat activitatea iar topicul ei era ingropat de mult pe pagina 3-4 asa ca s-a scos la suprafata~!!!

:shrk

• Like 2
Postat

Nu stiu exact despre ce vorbiti dar sa fac si eu o recenzie domnisoarei de care am fost foarte multumit. Actiunea s-a produs acum ceva timp nu stiu exact o data, fata a venit la mine, de la usa a intrat direct in dus si a revenit in costumul Evei, am optat pentru un oral care a durat o ora in cap :))) deep la modul nu mai ramanea nimic, am fost foarte multumit. Fata clar e manageriata a fost contactata cand s-a terminat ora dar ca experienta cam de  nota 8.

Aspect: 7 (tin minte ca avea ceva la mana... teietura sau oparita nu mai stiu exact, dar tin minte ca era inaspectuos

Normal: - nu s-a practicat

Oral - 9 (as putea zice ca daca isi da silinta sa faca deep ajunge la performantele roxanei si adelei, pentru cateva min dupa revine la clasicul oral pe fuga, trebuie sa ii aduci aminte sa faca deep iar si tot asa in bucla)

Per total merge macar o data, decartasem cam 150 daca imi aduc bine aminte

• Like 2
Postat

... E un aspect destul de secundar cand serviciile sunt chiar OK, o fata docila ascultatoare si atitudine pro client (cel putin asa a fost la mine)

• Like 1
Postat

pe mine unul ma revolta profitul unui barbat, sau femeie, ca mai exista si astfel de exemple, de pe urma unei fete simple care isi asuma toate riscurile dar nu si toate beneficiile. ideea ma deranjeaza in esenta ei, mai ales atunci cand profitul de impune si printr-o presiune psihico-fizica. in rest, sunt de acord cu tine, este de o importanta secundara ptr noi, mai ales atunci cand constatam ca multe dintre fete ar beneficia de sfaturile unei persoane cu experienta in domeniu. intrebarea insa ramane: unde se traseaza si cum se impune aceasta fina linie???!!!

Postat

ingerulmeu(miha) nu te mai da drept client ca stiu cine esti

si senya nu minte ca sti ca asa sa intamplat

Gigi, daca te-ai hotarat sa dai din casa, da frate tot cu lux de amanunte. Asa nu poti decat sa imi trezesti curiozitatea si sa te intreb de unde stii. 

• Oras:cernavoda
  • Oras:cernavoda
Postat

nu am ce sa dau din casa suntem doar cunostinte(ingerumeu ce mai faci?esti bine?)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...