coolandhotman Reputație: 1198 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2014 Nu il putem trece la De Evitat?Aviz motanelPe cine? pe Vasile?
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2014 Pe cine? pe Vasile? Topicul,pe Pestisor il punem in acvariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Ianuarie 5, 2014 Ase deci ) vreti sa ma bagati la colivie...
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 8, 2014 Am uitat sa fac o precizare:daca vreti sa chemati acest specimen sfatul meu este sa evitati sa o sunati dupa Numarul personal pentru ca madam are obiceiul sa trimita SMS-uri(gen : ce mai faci/etc.) 1 5
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2014 3 6
ingerumeu2603 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 17, 2014 Imi pare rau dar senya_g minte el e un furacios si nu credeti ce zice
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 Imi pare rau dar senya_g minte el e un furacios si nu credeti ce zice hai nu zau~!!!! te-a mintit si te-a futut nu??? al naibii futacios, cine o sa-l mai creada~!!! @ colegi, stimati frati, ce s-a produs aici este nimic altceva decat un "up" frumos, care s-a vrut discret, amuzant si elegant. tanara si talentata speranta a marii negre sigur si-a reluat activitatea iar topicul ei era ingropat de mult pe pagina 3-4 asa ca s-a scos la suprafata~!!! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 De acord cu partea despre up.... cat despre colegul Senya..... l-a cam nimerit ( ma rog... pe partea cu minciunelele ) 1
catalin99 Reputație: 154 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 Nu stiu exact despre ce vorbiti dar sa fac si eu o recenzie domnisoarei de care am fost foarte multumit. Actiunea s-a produs acum ceva timp nu stiu exact o data, fata a venit la mine, de la usa a intrat direct in dus si a revenit in costumul Evei, am optat pentru un oral care a durat o ora in cap )) deep la modul nu mai ramanea nimic, am fost foarte multumit. Fata clar e manageriata a fost contactata cand s-a terminat ora dar ca experienta cam de nota 8. Aspect: 7 (tin minte ca avea ceva la mana... teietura sau oparita nu mai stiu exact, dar tin minte ca era inaspectuosNormal: - nu s-a practicatOral - 9 (as putea zice ca daca isi da silinta sa faca deep ajunge la performantele roxanei si adelei, pentru cateva min dupa revine la clasicul oral pe fuga, trebuie sa ii aduci aminte sa faca deep iar si tot asa in bucla) Per total merge macar o data, decartasem cam 150 daca imi aduc bine aminte 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 (.) Fata clar e manageriata a fost contactata cand s-a terminat ora dar ca experienta cam de nota 8. (.) pai noi cam despre asta vorbeam!!!
catalin99 Reputație: 154 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 ... E un aspect destul de secundar cand serviciile sunt chiar OK, o fata docila ascultatoare si atitudine pro client (cel putin asa a fost la mine) 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 pe mine unul ma revolta profitul unui barbat, sau femeie, ca mai exista si astfel de exemple, de pe urma unei fete simple care isi asuma toate riscurile dar nu si toate beneficiile. ideea ma deranjeaza in esenta ei, mai ales atunci cand profitul de impune si printr-o presiune psihico-fizica. in rest, sunt de acord cu tine, este de o importanta secundara ptr noi, mai ales atunci cand constatam ca multe dintre fete ar beneficia de sfaturile unei persoane cu experienta in domeniu. intrebarea insa ramane: unde se traseaza si cum se impune aceasta fina linie???!!!
ingerumeu2603 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 26, 2014 Bai eu unu am chemato si sa purtat ok nu cum a zis colegu ca a vb la tel sau alte chestii ....
talibanu Reputație: 9759 Postat Iulie 26, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 26, 2014 Bine bai
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 27, 2014 Bai, si eu am chemat-o....dar a zis ca merge doar la ingerumeu2603 , ca asta stie sa se poarte cu femeile.
gigicretu Reputație: 3 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:cernavoda Oras:cernavoda Autor Postat Septembrie 2, 2014 ingerulmeu(miha) nu te mai da drept client ca stiu cine esti
gigicretu Reputație: 3 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:cernavoda Oras:cernavoda Autor Postat Septembrie 2, 2014 si senya nu minte ca sti ca asa sa intamplat
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 2, 2014 ingerulmeu(miha) nu te mai da drept client ca stiu cine esti si senya nu minte ca sti ca asa sa intamplat Gigi, daca te-ai hotarat sa dai din casa, da frate tot cu lux de amanunte. Asa nu poti decat sa imi trezesti curiozitatea si sa te intreb de unde stii.
ingerumeu2603 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 4, 2014 Si eu stiu gigicretu cine esti(eli) nu te mai da drept barbat
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 4, 2014 Dupa cate bag eu de seama se lasa cu un catfight ! Enjoy ! P.S. Daca nu aveti curaj si e nevoie de un imbold, lasati-mi pe messenger amanunte picante despre adversara si am eu grija sa aprind scanteia. 1
gigicretu Reputație: 3 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:cernavoda Oras:cernavoda Autor Postat Octombrie 8, 2014 nu am ce sa dau din casa suntem doar cunostinte(ingerumeu ce mai faci?esti bine?)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum