Sari la conținut

Tepara (Mi-A Luat Banii Si A Fugit Din Ap.), Aleea Lamonesti Nr.1 Bl.15 Sc.1

Postări Recomandate

Reputație: 1518
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Si tu ai rămas singur in apartamentul fetei ? Nu ai găsit nimic sa compensezi pierderea? Plecai cu tv-ul sub braț :)

• Like 4
Postat

Si tu ai rămas singur in apartamentul fetei ? Nu ai găsit nimic sa compensezi pierderea? Plecai cu tv-ul sub braț :)

Nu aveam ce sa iau, era o saracie oarba si era si jeg acolo. Deci, intrat in apartament, apoi imi spune ca o sa coboare jos ca a venit administratorul sa ii aduca o cutie, ceva de genul. Apoi ma suna sa cobor sa o ajut sa aduca cutia. Cand am iesit, pestele cobora pe scari, era un tigan care avea cam 1.60-1.65, care a coborat o data cu mine si probabil i-a zis ca sunt jos la parter.. Cand am ajuns jos, ma suna ca cica e sus. Cand am ajuns, apartamentul era incuiat, deci cel mai probabil ea nu s-a dus jos, a urcat pe scari, iar cand eu am coborat, ea s-a incuiat in apartament. 

Am vrut sa-l prind p-ala, dar deja era disparut. Azi, merg la politie cu dovezi si tot ce trebuie. Mi-am sunat si niste prieteni, mergem sa ii sunam azi si le rupem capetele la amndoi. Ii urmarim pana ii prindem si le rupem picioarele!

• Like 1
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Aseara am luat teapa de la o jegoasa, o sa pun poze mai jos. 

care a fost prejudiciul ?

Postat

Nu e **spam editat**. Am conversatia pe wapp cand zice ca are 20 de ani. Oricum, din Bucuresti nu mai scapa vii.

Lasa-i in plata Domnului, cat despre picon acum trebuie sa caute alte **spam editat**e

Postat

Lasa-i in plata Domnului, cat despre picon acum trebuie sa caute alte **spam editat**e

Nu fratioare, nu las eu treburile asa nerezolvate. Au facut pe smecherii cu mine, le rupem picioarele. Si de fata cu politia ii batem si nu ne fac nimic Crezi ca vorbesc aiurea? Nu. 

Deja niste prieteni care se ocupa cu ''pescuitul de pesti'' sunt dupa ei. 

Postat

Ofer RECOMPENSA, daca pune cineva mana pe ei inaintea noastra, sau sa ofere informatii despre ei. 

Vrem sa-i prindem cat mai repede, sa le rupem capu'.

Cu cat mai multi, cu atat mai bine!

• Oras:Bucuresti
Postat

vreau sa stiu si eu cum se termina situatia aceasta, deja ai comis greseli amenintandu i si ulterior facut public aici pe site.nu asa se procedeaza, taci din gura ,te faci mic, faci plan, dupa care le o tragi, ca un vigilante, sa nu stie de la cine a venit, metoda aceasta este singura care a dat roade. nu politie, nu amenintari sau conversatii pe sms watsapp, pt ca telefonul nu poate fi urmarit si identificat posesorul, decat in situatii cu totul speciale.

pentru a se pune la adapost de astfel de situatii, fetele pun poze false, iar cu siguranta nu au date de identificare in apartamentele pe care le au inchiriate, majoritatea in regim hotelier, ""cane che si morde la coda""

bafta

• Like 2
Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Circ, balci, balamuc....

• Telefon: 0744304468
  • Telefon: 0744304468
Postat

Eu zic ca nu prea merita pentru 200 lei...

• Like 1
Postat

vreau sa stiu si eu cum se termina situatia aceasta, deja ai comis greseli amenintandu i si ulterior facut public aici pe site.nu asa se procedeaza, taci din gura ,te faci mic, faci plan, dupa care le o tragi, ca un vigilante, sa nu stie de la cine a venit, metoda aceasta este singura care a dat roade. nu politie, nu amenintari sau conversatii pe sms watsapp, pt ca telefonul nu poate fi urmarit si identificat posesorul, decat in situatii cu totul speciale.

pentru a se pune la adapost de astfel de situatii, fetele pun poze false, iar cu siguranta nu au date de identificare in apartamentele pe care le au inchiriate, majoritatea in regim hotelier, ""cane che si morde la coda""

bafta

Boss, le-am facut poze si ei si lui, si am si poze facute in apartament cu ea in camera. E si camera jos, am si inregistrari la convorbiri, deci am dovezi full.

In 30 min plec spre politie. 

Postat

Eu zic ca nu prea merita pentru 200 lei...

De ce sa nu merite? Vor plati daune si le rupem si capu'. E simplu!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

deci te-ai dus la tactu sa te ajute sa iti recuperezi prejudiciul?

MOR 😂😂😂😂😂😂

• Like 3
Postat

revenim la subiect

la 22:17 o asteptai jos sa vina sa te ia

la 22:18 te plangi sa iti dea banii inapoi.

cand s-a intamplat jaful, cand ai facut poze in apartament in doar 1 minut?

• Like 1
Postat

Deci, la 22:16-22-18, eu eram jos la intrare, văzând că ea nu e la parter cu nicio cutie. M-a sunat si mi-a zis ca cică e sus, deci ea nu a coborât, a urcat pe scări la etaj superior de unde cobora si pestele, iar cand eu am coborât, s-a încuiat în apaŕtament cel mai probabil. M-am intors, iar ap. era încuiat.

Pana sa ma sune sa cobor sa o ajut, am avut timp să fac acele poze.

Postat

Greșit. 22:06 a venit și l-a luat de la intrare, la 22:17 era el jos și a realizat că a fost țepuit.

nu ti se pare cam dubioasa povestea?
  • Like 1
Postat

Voi sunteti pestii sau ce?

Am fost deja la poliție, am declarat tot si le-am pus la dispoziție toate dovezile necesare+pozele celor 2. Urmează ancheta. Sunt căutați deja. Se vor lua si dovezi de acolo.

Nu vreau sa las sa scape așa ușor acele jeguri, pentru că nu vreau eu.

App, eu nu consum alcool.

Postat

cine stie cati au mai fost tepuiti, pt ca se pare ca scenariul este bine pus la punct....foarte bine ca mai sunt si persoane care au curajul sa recunoasca cat si sa denunte, astfel de fapte. maca sa faca ceva POLITIA sa nu se limiteze la somatii, verificari superficiale care sa  se concretizeze pana la urma doar cu un N.U.P. 

• Like 1

Postat

Suntem după ei, si noi si poliția. Le rupem capul! Dacă am gandii toti la fel, nu ar mai avea loc astfel de cazuri.

Păcălesc oamenii, le rupem capul. Sa se învețe minte!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...