love4u36 Reputație: -1 Postat Iulie 16, 2019 Autor Postat Iulie 16, 2019 tinerica, frumușică d și dracoasa. Îți ia coaiele pe făcăleț una-două dacă o superi.De ce sa o supar ? Mie imi plac curvele. Vreau una sa o iau acasa ;)
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Eu eram aia nascuta... De ce sa o supar ? Mie imi plac curvele. Vreau una sa o iau acasa ;) Sunt deja inragostita. :)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 De ce sa o supar ? Mie imi plac curvele. Vreau una sa o iau acasa ;)caută în Republica Moldova, 7/10 sigur sunt curve, restu de 3/10 nu e sigur.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Ind.. lasa ca stie el. Iubi, m-as baga in pat, am avut o zi... vii si tu? Tac si dorm, promit. :)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Ind.. lasa ca stie el. Iubi, m-as baga in pat, am avut o zi... vii si tu? Tac si dorm, promit. :)Adică liniștea de dinaintea furtunii :DMai este și mâine o zi, sa fie mai bună.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Adică liniștea de dinaintea furtunii :DMai este și mâine o zi, sa fie mai bună. Liniste... Ignora ca dau din fund in somn daca vrei sa dormi. ;)Inchid.
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 16, 2019 Corect , ajungi la un moment dat sa vorbesti singur cu propriile-ti clone , ajungi sa te crezi regizor , unde te urmaresc si te inteleg doar acei inapoiati mintal si multe altele Si toate acestea crezand ca se produce o minune sau sperand macar ca vei depasi nivelul acelor startup-uri , dar , sigur nu se va intampla prea curand acest lucru , pecetea odata pusa asa ramane , ca pragul tau de avansare este ca si mersul unui melc . De strategii , nici nu se pune problema , si copii aceia care compun piese de puszzle , sunt cu mult mai creativi si inteligenti . In fine , la gitana cand te mai duci , sa dai o limba in ceasca sau sa te joci cu urzica moarta ? Hai , abia asteapta cititorii povestirile tale mirobolante de la bordura . Flăcău, ăsta ce-şi caută iubită de 35-40 ani, pe un forum unde bunăciunile aproape că mă eclipsează la capitolul finanțe... eşti cumva tu...? În cazul ăsta are dreptate Părințelul, din nou ! Specimenele din tagma respectivă sunt imponderabile, foarte puternice și conștiente ce puteri colosale și libertate de mișcare au de la banii ptr care și-au jertfit găozul cu nemiluita!! Ălea sunt independente material și-și cumpără frecvent un poponache plin de mușchi, să dea bine în pozele lor de FB și Instagram. Tu ești ginerică ce se îmbracă la 8 dimineața la 4 ace, ca sa meargă la curve, și mai și semnalează pe forum planul zilei lui? OMFG, cât de prost și demn de milă mai e câte unul :)))) Că altfel faci nişte confuzii majore. Ultima oară când ți-am scris, a fost să te sfătuiesc prieteneşte să-ți schimbi nickul şi să începi o viață nouă pe forum. Tu nu vezi că eşti persona non grata și carne de tun şi te împulăie consacrații de nu te aduni? Cu cine ma confunzi și unde vezi să mă fi luat de tine în reacții precedente, sau să interferez cu postările tale kilometrice? Nu mă interesezi la nici un capitol, nu ai umor și te plângi ca o precupeață de tarabă. Pe când eu am treabă ziua omule, nu am timp de gargariseli vitriolice şi chaturi interminabile pe forumuri, de intrigi și lătrături ranchiunoase, sau scormoneli în trecutul lui X și Y. Citeşte când şi ce postez, ai să-ți dai seama că te înşeli amarnic. Şi despre ce gitane vorbeşti mă Micky? Eu regulez numai fotomodele, indiferent de etnie, am anumite standarde sub care nu mă cobor şi nici nu mă abat de la ce-mi place cu adevărat. Ştii vorba aia englezească, sunt prea sărac să-mi permit să mă îmbrac prost... Vezi-ți bă de oalele tale. Cheers.
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Ignora ca dau din fund in somn daca vrei sa dormi. ;) Ce vorbesti bre. Vrei sa activezi tinerii, Amada? Dai din ce? Poate ca n-am inteles. Si in somn? Din toate starile posibile? Valeu. Ce facem acum?
love4u36 Reputație: -1 Postat Iulie 16, 2019 Autor Postat Iulie 16, 2019 Flăcău, ăsta ce-şi caută iubită de 35-40 ani, pe un forum unde bunăciunile aproape că mă eclipsează la capitolul finanțe... eşti cumva tu...? În cazul ăsta are dreptate Părințelul, din nou ! Specimenele din tagma respectivă sunt imponderabile, foarte puternice și conștiente ce puteri colosale și libertate de mișcare au de la banii ptr care și-au jertfit găozul cu nemiluita!! Ălea sunt independente material și-și cumpără frecvent un poponache plin de mușchi, să dea bine în pozele lor de FB și Instagram. Tu ești ginerică ce se îmbracă la 8 dimineața la 4 ace, ca sa meargă la curve, și mai și semnalează pe forum planul zilei lui? OMFG, cât de prost și demn de milă mai e câte unul :)))) Că altfel faci nişte confuzii majore. Ultima oară când ți-am scris, a fost să te sfătuiesc prieteneşte să-ți schimbi nickul şi să începi o viață nouă pe forum. Tu nu vezi că eşti persona non grata și carne de tun şi te împulăie consacrații de nu te aduni? Cu cine ma confunzi și unde vezi să mă fi luat de tine în reacții precedente, sau să interferez cu postările tale kilometrice? Nu mă interesezi la nici un capitol, nu ai umor și te plângi ca o precupeață de tarabă. Pe când eu am treabă ziua omule, nu am timp de gargariseli vitriolice şi chaturi interminabile pe forumuri, de intrigi și lătrături ranchiunoase, sau scormoneli în trecutul lui X și Y. Citeşte când şi ce postez, ai să-ți dai seama că te înşeli amarnic. Şi despre ce gitane vorbeşti mă Micky? Eu regulez numai fotomodele, indiferent de etnie, am anumite standarde sub care nu mă cobor şi nici nu mă abat de la ce-mi place cu adevărat. Ştii vorba aia englezească, sunt prea sărac să-mi permit să mă îmbrac prost... Vezi-ți bă de oalele tale. Cheers. Ce? Mai e unu care vrea sa se insoare cu o curva ?!? :) :) :) Costum de ginerica n-am. La 8 dimineata imi beau cafeaua.
Administrator pisicuts Reputație: 114456 Postat Iulie 17, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 17, 2019 Ai gasit-o,bre ?? o pula
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 o pulasa mearga la primarie,sa inceapa bairamul,zic !!! :laugh2 :laugh2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 17, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iulie 17, 2019 sa mearga la primarie,sa inceapa bairamul,zic !!! :laugh2 :laugh2Sa mearga la psihiatrie zic, acolo sa vezi bairamðŸ˜
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 Sa mearga la psihiatrie zic, acolo sa vezi bairam :iagree :iagree :iagree
love4u36 Reputație: -1 Postat Iulie 17, 2019 Autor Postat Iulie 17, 2019 Da am gasit-o dar nici nu vrea sa auda de maritis ;) Zice ca e bestie hormonala si se fute cu toti cainii pentru unu bibi care-i toaca toti banii. Ii place mult meseria, mai nou a inceput si cu analul :) Curva pana la moarte... de fapt pana la 35-40 cand se epuizeaza. Baiatul de aur nu mai vine... si daca vine nu-l mai recunoaste. Pacat. Sunt fete bune.
Membru Premium only-me Reputație: 17154 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iulie 17, 2019 Auzi amanda, sari pe om. Isi cauta nevasta printre curve si foste curve.Hai. E sansa vietii tale. Nu o rata, ca ramai curva batrana si singura, apoi la batranete, nu are cine sa iti aduca un pahar de vodka.Simt asa...o urma de invidie,ce sa-i faci daca omu a pus barem de varsta!! :rax2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 Da am gasit-o dar nici nu vrea sa auda de maritis ;) Zice ca e bestie hormonala si se fute cu toti cainii pentru unu bibi care-i toaca toti banii. Ii place mult meseria, mai nou a inceput si cu analul :) Curva pana la moarte... de fapt pana la 35-40 cand se epuizeaza. Baiatul de aur nu mai vine... si daca vine nu-l mai recunoaste. Pacat. Sunt fete bune. Ai grija ce-ti doresti, mi-e ca dai de nashul...Vorbesti de curve ca si cum ai fi usa de biserica. :no2
love4u36 Reputație: -1 Postat Iulie 17, 2019 Autor Postat Iulie 17, 2019 Ai grija ce-ti doresti, mi-e ca dai de nashul...Vorbesti de curve ca si cum ai fi usa de biserica. :no2Pai da. Cu mine se fac mielusele... mai vor sex o data la 4 zile. Si terminam impreuna de fiecare data :)
love4u36 Reputație: -1 Postat Iulie 18, 2019 Autor Postat Iulie 18, 2019 Gata, promit ca nu va mai salvez... care se lasa se lasa singura. Si se intoarce si nevasta-mea :) Universul m-a ascultat, mi-a trimis o curva expirata. Osho. Puteti sterge topicul nu mai e de actualitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum