Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

Bitte nicht! es wird dir leid tun!

Pai si "semnatura" ????

Baga si "Leck meine Eier!"

PS daca google translate e "delicat", si io sunt la fel... :rax2 :laugh2

• Like 2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Salut. Azi am reusit o a doua programare la Roxana! Am facut programare pt ora 14.00. Am ajuns in zona, am luat un buchet de flori si plin de emotii" parca ar fi fost prima mea zi de scoala" ma trezesc in fata usi ! Dupa ce am vazut-o pe Roxana au disparut si emotiile.

Am socializat ceva timp si dau fuga la dus.

Cand am revenit ea era deja in costumul Evei.

A inceput cu un oral, care mi-a inundat creierul cu sange, am schimbat in 69 si dupa putin timp, spre rusinea mea, am cedat.

Azi nu dau note, ca daca as da, as incepe cu mine si nu cred ca as lua nota de promovare.

Una peste alta a fost inca o intalnire reusita!

Multumesc Roxana si seara faina!🤗😘

Link spre comentariu
Vizitator tehnix
Reputație: 0
Buna seara!

Roxana unu noua zero sapte.. incantatoare!

Am avut inspiratia si placerea sa merg intr-o vizita la Roxana saptamana trecuta. Programarea am facut-o pe whatsapp cu o zi inainte, initial nu mi-a raspuns dar i-am lasat un mesaj ca poate sa imi scrie oricand si dupa ceva minute am reusit sa comunic cu ea. A doua zi a fost respectata ora cuvenita de amandoi fara probleme. Locatie cunoscuta, langa Biserica Alba si vis-a-vis de Raddison, o garsoniera foarte curata si potrivita pt astfel de actiuni. Roxana e foarte frumoasa, o femeie matura, am purtat cateva discutii pe diverse teme.. foarte open mind si inteligenta. Dupa cateva minute, am intrat la dus( chiar daca am facut si acasa inainte sa plec, mereu fac si inainte ). Prosop mare si curat, impachetat frumos, geluri de dus, apa de gura, curat tot, nu ai ce sa reprosezi. Cand m-am intors Roxana m-a asteptat doar in chilotei, am inceput actiunea cu un preludiu, pupaceli de ambele parti, am trecut la un oral neprotejat, si schimbat in 69. Mi-a placut maxim oralul, soft pe gustul meu, Roxana foarte curata, igiena impecabila. Am montat prezervativul si am schimbat cateva pozitii la normal, in timpul acesta, la fel pupaceli, GFE foarte ridicat. Am si ras cu ea, la unele faze, ce sa mai.. extraordinara fata! 

Ca si note: 

Aspect: 9,5 

Oral neprotejat: 9,5 

Normal protejat: 10 

GFE: 10

Igiena: 10 

Atitudine: 10 

Ca si plata, 250 ron o ora, am stat circa 55 de minute, i-am lasat la final pe masa, nu m-a intrebat de ei, nu s-a uitat la ceas/telefon cat am stat pe langa ea. 

Recomand si revin! Sa aveti o seara minunata! Multu' Rox! 

p.s. Asta e melodia..de care vorbeam..

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator cyberex

'neatza la lume,

I-auzi dom'le...

urmeaza sa vina intrebarea..."ce v-a apucat?"

(o fi de la votare? :laugh2 )

Ehm, nu.. a trecut oricum! Roxanel..Roxanel.. :hmmm

Votare.. in tara rumanurilor, inca merge cu un kg de ulei+zahar, un primar care spune in stanga si dreapta.. asa se pare.

Dancila.. 'ai de mine.. :slap2

Cristi.. poate te aduc pe calea muzicii bune.. poftim..

https://youtu.be/QHmbkuGeGww

p.s. Rox -> vacă ðŸ„

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

De acord cu "Dancila...ai de mine ... :slap2 "

si...merci de Cedr2k...e marfa

"....

Nu scuip sa stralucesc
Da' cand rabufnesc
Scuip pana ragusesc
Pana ma sufoc si tusesc

....."

Io am ramas la BUG Mafia.

Nu pot asculta prea tare acum, dar am "pe ce"...ramane sa am "cand"

:ylsuper

• Like 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Buna seara!

Roxana unu noua zero sapte.. incantatoare!

Am avut inspiratia si placerea sa merg intr-o vizita la Roxana saptamana trecuta. Programarea am facut-o pe whatsapp cu o zi inainte, initial nu mi-a raspuns dar i-am lasat un mesaj ca poate sa imi scrie oricand si dupa ceva minute am reusit sa comunic cu ea. A doua zi a fost respectata ora cuvenita de amandoi fara probleme. Locatie cunoscuta, langa Biserica Alba si vis-a-vis de Raddison, o garsoniera foarte curata si potrivita pt astfel de actiuni. Roxana e foarte frumoasa, o femeie matura, am purtat cateva discutii pe diverse teme.. foarte open mind si inteligenta. Dupa cateva minute, am intrat la dus( chiar daca am facut si acasa inainte sa plec, mereu fac si inainte ). Prosop mare si curat, impachetat frumos, geluri de dus, apa de gura, curat tot, nu ai ce sa reprosezi. Cand m-am intors Roxana m-a asteptat doar in chilotei, am inceput actiunea cu un preludiu, pupaceli de ambele parti, am trecut la un oral neprotejat, si schimbat in 69. Mi-a placut maxim oralul, soft pe gustul meu, Roxana foarte curata, igiena impecabila. Am montat prezervativul si am schimbat cateva pozitii la normal, in timpul acesta, la fel pupaceli, GFE foarte ridicat. Am si ras cu ea, la unele faze, ce sa mai.. extraordinara fata!

Ca si note:

Aspect: 9,5

Oral neprotejat: 9,5

Normal protejat: 10

GFE: 10

Igiena: 10

Atitudine: 10

Ca si plata, 250 ron o ora, am stat circa 55 de minute, i-am lasat la final pe masa, nu m-a intrebat de ei, nu s-a uitat la ceas/telefon cat am stat pe langa ea.

Recomand si revin! Sa aveti o seara minunata! Multu' Rox!

p.s. Asta e melodia..de care vorbeam..

https://www.youtube.com/watch?v=3lLWS01VlL8

Multumesc 😗😘🤗
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Postat Astazi, 06:43

8124-badge-.png

Imagini atasate

• post-299993-0-53144400-1573533927.jpg

Ar trebui să aibă un sens postarea acestei imagini. Crezi că s-a înțeles ceva ?

In 1875 opera Carmen de Bizet a fost jucata pentru prima data la Opera Comica din Paris Franta.....

Change mind....In 1875 se gaseau in apele oceanelor navele cu panze, in 2019 se gasesc mii de tone de deseuri de plastic...simple a$ that!!! I.M.H.O

• Like 1
Link spre comentariu

In 1875 opera Carmen de Bizet a fost jucata pentru prima data la Opera Comica din Paris Franta.....

Change mind....In 1875 se gaseau in apele oceanelor navele cu panze, in 2019 se gasesc mii de tone de deseuri de plastic...simple a$ that!!! I.M.H.O

Numai un geniu putea face astfel de asocieri. Bravo domne !

"Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limite" - Einstein 

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator roxana1907

<p>Postat Astazi, 06:438124-badge-.png Imagini atasate

• post-299993-0-53144400-1573533927.jpg
Ar trebui să aibă un sens postarea acestei imagini. Crezi că s-a înțeles ceva ?

Nu stiu daca s-a inteles ceva, @tropical a inteles (tropi te pup cu drag) si sunt sigura ca,cine are cap intelege ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...