RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 29 minute, Indecisu a spus: Misto poza ... la a treia ce faci, iti bagi degetele in gura ? 😀😃😄 Le bag în 🍑😂😂😂 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Weekend minunat sa aveti. ❤️ 4 12 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Buna dimineata. 1 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Hello, datorita creșterii costurilor la utilitati sunt nevoită sa fac un mic update al cadoului. Varianta de 30 de min. o eliminam si varianta de o oră va fi la pretul de 400 lei. Sa aveti o dupa amiaza minunată. 3 1 4 2 4 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 5 ore, RoxanaM a spus: Hello, datorita creșterii costurilor la utilitati sunt nevoită sa fac un mic update al cadoului..... Ioi.... Hai sa negocirem cu utilitatile: fii atenta aici, la ce "economii" m-am gandit: - tai din caldura (lasi calorifele pe "mic") pentru ca: al' mic va fi mai "mic", da' noi nu ne rusinam ...ba din contra! Ne bazam pe tine sa-l faci mare cum e-n povesti si la noi in cap!😈; si daca nu iese (coarnele la melc) avem motiv de ...🤬 fiind mai recisor, sfarcurile vor reactiona si.....mmmmm! Ioi, shi plasheri!🤪 Pana si poza devine mai "atractiva" 😁🤣 - tai din apa calda consumata: dushul nu mai e obligatoriu si-asa se poarta maxim "am venit dushat de-acasa!" si merge....la unele. Hai sa mearga si la tine nu merge cu "fara dush", blochezi robinetul pe apa rece....cu frigul din camera se face mic, ce mai conteaza apa rece? - lumina se reduce la maxim....mergem mai pe "intim"; benzi cu LED, rosii, la obstacolele majore; sa nu facem vanatai, greu de explicat "acasa". Asta e bine pentru toata lumea. Iar daca are placeri "vizuale" sa vina cu lanterna de-aia de se pune pe cap! Ce zici/ziceti? Se accepta? 3 6 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17072 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 11 hours ago, crissti98 said: Ioi.... Hai sa negocirem cu utilitatile: fii atenta aici, la ce "economii" m-am gandit: - tai din caldura (lasi calorifele pe "mic") pentru ca: al' mic va fi mai "mic", da' noi nu ne rusinam ...ba din contra! Ne bazam pe tine sa-l faci mare cum e-n povesti si la noi in cap!😈; si daca nu iese (coarnele la melc) avem motiv de ...🤬 fiind mai recisor, sfarcurile vor reactiona si.....mmmmm! Ioi, shi plasheri!🤪 Pana si poza devine mai "atractiva" 😁🤣 - tai din apa calda consumata: dushul nu mai e obligatoriu si-asa se poarta maxim "am venit dushat de-acasa!" si merge....la unele. Hai sa mearga si la tine nu merge cu "fara dush", blochezi robinetul pe apa rece....cu frigul din camera se face mic, ce mai conteaza apa rece? - lumina se reduce la maxim....mergem mai pe "intim"; benzi cu LED, rosii, la obstacolele majore; sa nu facem vanatai, greu de explicat "acasa". Asta e bine pentru toata lumea. Iar daca are placeri "vizuale" sa vina cu lanterna de-aia de se pune pe cap! Ce zici/ziceti? Se accepta? Meahhhh...ce imaginatie bagata ai!!😜😂😂😂 Ps:ne-a dat-o Rox de ne-a julit🤦♂️😜😂😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 1 oră în urmă, only-me a spus: Meahhhh...ce imaginatie bagata ai!!😜😂😂😂 Ps:ne-a dat-o Rox de ne-a julit🤦♂️😜😂😂😂😂😂 Tu știai 😂😂😂 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 13 ore, crissti98 a spus: Ioi.... Hai sa negocirem cu utilitatile: fii atenta aici, la ce "economii" m-am gandit: - tai din caldura (lasi calorifele pe "mic") pentru ca: al' mic va fi mai "mic", da' noi nu ne rusinam ...ba din contra! Ne bazam pe tine sa-l faci mare cum e-n povesti si la noi in cap!😈; si daca nu iese (coarnele la melc) avem motiv de ...🤬 fiind mai recisor, sfarcurile vor reactiona si.....mmmmm! Ioi, shi plasheri!🤪 Pana si poza devine mai "atractiva" 😁🤣 - tai din apa calda consumata: dushul nu mai e obligatoriu si-asa se poarta maxim "am venit dushat de-acasa!" si merge....la unele. Hai sa mearga si la tine nu merge cu "fara dush", blochezi robinetul pe apa rece....cu frigul din camera se face mic, ce mai conteaza apa rece? - lumina se reduce la maxim....mergem mai pe "intim"; benzi cu LED, rosii, la obstacolele majore; sa nu facem vanatai, greu de explicat "acasa". Asta e bine pentru toata lumea. Iar daca are placeri "vizuale" sa vina cu lanterna de-aia de se pune pe cap! Ce zici/ziceti? Se accepta? Mai negociem =))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 13 minute, RoxanaM a spus: Mai negociem =))) Inseamna ca 700 a devenit 800 ? Fara negociere 😀😃😄 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 5 minute, Indecisu a spus: Inseamna ca 700 a devenit 800 ? Fara negociere 😀😃😄 Pentru voi, da. Link spre comentariu
bagheera19 Reputație: 188 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Se merită ,altele au aceleași prețuri și nu arată așa ,poate no să mai fie înghesuială 😘🌹 1 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 52 minute, bagheera19 a spus: Se merită ,altele au aceleași prețuri și nu arată așa ,poate no să mai fie înghesuială 😘🌹 Colegu' , inghesuiala nu este la nimeni de pe acest forum, stai tu linistit 😀 Iar momentele frumoase sunt date de servicii bune spre foarte bune cred. Sunt atatea printese pe aici care arata tzipla dar lasa de dorit 😀 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Hello, revenind, despre servicii s-a tot scris, despre mine, la fel, cuplurile sunt bine venite, femeile singure, de-asemenea, restul... Las imaginatia voastra sa joace rolul principal. Va țucă tanti. 4 5 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 11 minute, RoxanaM a spus: Hello, revenind, despre servicii s-a tot scris, despre mine, la fel, cuplurile sunt bine venite, femeile singure, de-asemenea, restul... Las imaginatia voastra sa joace rolul principal. Va țucă tanti. As plati sa stau la un trabuc si un whiskey bun, cu gheata neaparat, sa te vad cum iti faci de cap cu o femeie 😜 Ar fi in premiera absoluta pentru mine. Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 8 minute, RoxanaM a spus: Hello, revenind, despre servicii s-a tot scris, despre mine, la fel, cuplurile sunt bine venite, femeile singure, de-asemenea, restul... Las imaginatia voastra sa joace rolul principal. Va țucă tanti. Te țuc si eu.. Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Neața ❤️ 2 1 3 5 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Really nice fukin tits & lips! Multumesc honey! 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 12 minute, koningdaniel a spus: Really nice fukin tits & lips! Multumesc honey! The pleasure is all mine. Danke. 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Atât pentru astăzi. 💋💋💋 1 6 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Mariuca , mâine lucrezi ? Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 21, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 POEMUL VACII (autor anonim) Într-un sat, o vacă grasă, Cum sunt vacile tâmpite, Dar frumoasă şi lăptoasă, S-a gândit să se mărite. Boii, de la mic la mare, Au venit cu tot belşugul, Toţi voiau să se însoare, Că-s deprinşi să tragă jugul. Vaca,, însă ,ca o fată, Cu avere şi trusou, Îi respinge îngâmfată : „Cum să mă mărit c-un bou ?” ”E un cal prin curţi vecine, Care pătimaş mă strânge, El e genul meu, tip bine, Armăsar sadea, pur- sânge !” Vaca, tot făcându-i curte, Îşi atinse idealul, După tratative scurte, S-a căsătorit cu calul. „Ah, ce şansă pe mireasă !” Comenta în pom o cioară, „El - aristocrat de rasă. Ea - o biată pierde-vară.” Dar curând , ce tragedie ! Vaca se certă cu calul, Pân'departe-n deal la vie, S-auzea întreg scandalul. În zadar, când stingea lampa, Vaca-n fiecare noapte, Se plimba făcând pe vampa, Cu ispitele-i de lapte. Ba , mai mult, se întâmplase, Ca jucând pe îndrăgostita, Calul, furios, îi trase , Două palme cu copita ! Şi atunci, cu dezolare, Vaca prinse a pricepe, Cum că soţul ei mai are, Trei amante, toate iepe. Asta-i prea de tot, îşi zise, Îl dau dracului de cal. Şi-ntr-o seară părăsise, Domiciliul conjugal. Slabă, galbenă,uscată , De necazuri şi nevoi, Vaca noastră, resemnată, Se întoarse printre boi. Dup-atâta chin şi jale, Vaca multe a-nvăţat. Primul bou ieşit în cale, Îl acceptă de bărbat. Nunta lor a fost vestită, Că s-a dus prin văi ecoul, „Ce pereche potrivită ! Vaca noastră şi cu boul.” Ea comandă , el ascultă. El cu munca , ea tapaj. Este, fără vorbă multă, Tipul clasic de menaj. Totuşi, vaca ( ne şopteşte, un măgar) , c-aşa-i măgarul, Prin păduri mai zăboveşte, Uneori cu armăsarul. Dar, eu cred că-i calomnie, Măgăria ce ne-o spune. Totul e , că-n căsnicie, Treaba merge de minune. Vaca poate, ştie satul, Chiar şi grajdul să-l răstoarne. Boul nu-i decât bărbatul. Ca dovadă, poartă coarne ! Şi aşa, trec ani şi ani, Şi precum am prins de ştire, Au făcut şi trei juncani, Şi trăiesc în fericire. În povestea mea , de faţă , Nu e nici un lucru nou, Pentru orişicare vacă, Soţul ideal e-un BOU ... Weeekend minunat sa aveti. ❤️💋 5 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 50 minute, RoxanaM a spus: POEMUL VACII (autor anonim) Într-un sat, o vacă grasă, Cum sunt vacile tâmpite, Dar frumoasă şi lăptoasă, S-a gândit să se mărite. Boii, de la mic la mare, Au venit cu tot belşugul, Toţi voiau să se însoare, Că-s deprinşi să tragă jugul. Vaca,, însă ,ca o fată, Cu avere şi trusou, Îi respinge îngâmfată : „Cum să mă mărit c-un bou ?” ”E un cal prin curţi vecine, Care pătimaş mă strânge, El e genul meu, tip bine, Armăsar sadea, pur- sânge !” Vaca, tot făcându-i curte, Îşi atinse idealul, După tratative scurte, S-a căsătorit cu calul. „Ah, ce şansă pe mireasă !” Comenta în pom o cioară, „El - aristocrat de rasă. Ea - o biată pierde-vară.” Dar curând , ce tragedie ! Vaca se certă cu calul, Pân'departe-n deal la vie, S-auzea întreg scandalul. În zadar, când stingea lampa, Vaca-n fiecare noapte, Se plimba făcând pe vampa, Cu ispitele-i de lapte. Ba , mai mult, se întâmplase, Ca jucând pe îndrăgostita, Calul, furios, îi trase , Două palme cu copita ! Şi atunci, cu dezolare, Vaca prinse a pricepe, Cum că soţul ei mai are, Trei amante, toate iepe. Asta-i prea de tot, îşi zise, Îl dau dracului de cal. Şi-ntr-o seară părăsise, Domiciliul conjugal. Slabă, galbenă,uscată , De necazuri şi nevoi, Vaca noastră, resemnată, Se întoarse printre boi. Dup-atâta chin şi jale, Vaca multe a-nvăţat. Primul bou ieşit în cale, Îl acceptă de bărbat. Nunta lor a fost vestită, Că s-a dus prin văi ecoul, „Ce pereche potrivită ! Vaca noastră şi cu boul.” Ea comandă , el ascultă. El cu munca , ea tapaj. Este, fără vorbă multă, Tipul clasic de menaj. Totuşi, vaca ( ne şopteşte, un măgar) , c-aşa-i măgarul, Prin păduri mai zăboveşte, Uneori cu armăsarul. Dar, eu cred că-i calomnie, Măgăria ce ne-o spune. Totul e , că-n căsnicie, Treaba merge de minune. Vaca poate, ştie satul, Chiar şi grajdul să-l răstoarne. Boul nu-i decât bărbatul. Ca dovadă, poartă coarne ! Şi aşa, trec ani şi ani, Şi precum am prins de ştire, Au făcut şi trei juncani, Şi trăiesc în fericire. În povestea mea , de faţă , Nu e nici un lucru nou, Pentru orişicare vacă, Soţul ideal e-un BOU ... Weeekend minunat sa aveti. ❤️💋 Buna, scrie si ceva din Cioran te rog, sa meditam in acest weekend 😎 Ca de ras, am facut-o 😀 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Ianuarie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Leul si cu Boul, ambii in putere, Imbolditi de sete, au mers la o bere. Si-asteptand lichidul rece si-nspumat, Iaca telefonul suna apucat... "- Da! raspunse Leul. Draga, vin acum. Ma-ntalnii cu Boul si vorbim in drum. Sigur! Merg la piata, cumpar zarzavat, Iau si doua pulpe-spate de manzat. Platesc eu si rata, fiindca tot e-n drum. Nu intarzii, draga! Sigur! Vin acum! Sa-mbraci leisorii, sa-i scot la plimbare, Cat timp tu, iubito, o sa faci mancare." Nici nu-ncheie bine asta convorbire, Ca Boul, alaturi, isi iesii din fire: "- Ti se spune Rege peste animale Si asculti de vorba sotioarei tale? Toti se tem de tine. Te dai fioros... Da-n fata nevestii, un cuvant n-ai scos. Eu sunt bun de rege peste mari si mici Si ca drept dovada, fii atent aici..." Boul apeleaza si-ncepe-a mugi: "- Fa, fire-ai a dracu', scapa de copii. Du-i la ma-ta, vinde-i, fa-i salata "bef", Ca-s la bautura si-o sa vin cu chef. Sa cosesti faneata si sa-mi faci platou Cu flori de cicoare si de ochi de bou. Sa m-astepti cu iarba calda in tigaie C-altfel, fa nevasta, te rup in bataie." Si inchide, Boul. "- Ei? Ce zici, fratica? Spilu-i ca femeia sa-ti stie de frica... Fara "sigur, draga", fara "da, iubito"... Cum mi-a intors vorba, am cotongit-o." Leul isi bea berea si zambind la Bou: "- Frate, fiecare cu norocul sau. Soata ta te-asculta orice-ai poruncit... Ce sa zic, fratica... Esti un fericit..." Si-n timp ce achita berea la hangioaica: "- Dar a ta e Vaca. A mea e Leoaica." Morala 1 Si se duse Leul la barlogul sau Iar Boul de veacuri, a ramas tot bou. Fiindca o fi Vaca buna si blajina, Insa doar Leoaica poate fi regina. Morala 2 Pentru toti barbatii care se cred lei, Dar si-ar vrea consoarta, mama de vitei: Daca tot va place sa va dati smardoi, Luati-va leoaice... sau ramaneti boi. 1 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat Ianuarie 21, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 2 ore, Indecisu a spus: Buna, scrie si ceva din Cioran te rog, sa meditam in acest weekend 😎 Ca de ras, am facut-o 😀 4. Dacă ne-am putea mărgini să privim! Din nenorocire, ne încăpăţânăm să înţelegem. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 2 minute, RoxanaM a spus: 4. Dacă ne-am putea mărgini să privim! Din nenorocire, ne încăpăţânăm să înţelegem. Foarte subtil. Si adanc. Weekend placut 😀 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum