Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

Vizitator roxana1907
Reputație: 0

'na seara la lume,

vreme trece, vreme vine, p-aci...

Fuse unii si s-au dus (banati :laugh2 )

fuse altii de n-au scris ....

fura cativa de-au mai si scris....

Io-s printre aia de mai scriu...sa ma laud, deh :blush:

Reusii si io astazi sa-mi platesc din datorii, si-ajunsai (again) la Roxanica

Nu o iau de la capat cu notarea si povestirea ca nah...plictisitor.

Oricum, daca va e lene/n-aveti timp sa cititi cu vreo 8-10 pagini inapoi, pe la recenzii, zic si eu ca un nene de pe-aici care are in semnatura: "... alte detalii despre recenzie in pm!"

Pa scurt: nu-i scad media generala de la 9.98 indiferent cate trepte are scara aia pe care "urc pianul"

Nush cum e cu altii, dar mie unul cele 15-20 min de chat cu ea imi insenineaza ziua...nu constituie neaparat "mood" pentru scopul vizitei, dar ma relaxeaza si ma scapa de griji ca sa ma pot "monta" pentru cele ce urmeaza...cand, trebuie sa recunosc: si Roxana se schimba si trece la "fapte".

Si aici, iarashi "nush cum e cu altii" dar cu mine trage de timp de nu se poate :laugh2

Pai, uite si azi: abia am reusit sa ma extrag, dupa 1h10-1h15min din iatac!

Mereu ma ia cu "scuza" ca "un'te grabeshti, ca nu mai am pe nimeni dupa...mai stai!" Pai nu se poate dom'le!

Nu mai merge-asa! :refoz

Adica, io vin, si-am si eu o "masura": cat ma umplu de chat-ul cu ea, cat ne hahaim, ne povestim si ne "indragim" unul pe altul..pe-asta mi-o respect/respecta.

Dush-ul nu-i problema, ca-s rapid...dar "temeinic" :rax2. Si-acu are si maner la cabina de dush!

Eeee, cu "masura" la actiune ma fenteaza mereu; deci, face mishto de mine domnilor! :@ Pai ce facem aici!? sex sau dragoste?

Io incerc sa ma "sincronizez", exact cat sa mai am timp de-un dush/chat/tigara finale....ea ma "sapa"!

Ma duce furtunos spre ....si-apoi ma ia la tease si ma lasa ushurel...si ma ia la mangaiat si pupat si framantat; eu ca "fir-ar ca mai aveam un pic!", ea: "...si unde te grabeshti asa??"...hai de la capat!

Nu tot timpul cu vorbe... dar tot timpul ne luptam amandoi, care sa-l "fenteze" pe celalalt :laugh2

Si-uite-asa, ma tot pune sa-mi depasesc timpul alocat...ca n-am scapare, pana nu ...

Si-uite-asa scoate sufletu' din mine, de sar peste ora de decolare si-ajung transpirat si gafaind in locul unde tre' sa fiu dupe.

Nu mai merge-asa! :refoz

Pana acu' o fo cu frumosu'... da' de data viitoare, ce ma pune sa stau "peste" o taxez! Ma mai gandesc, pana atunci, cat sa iau "pe ora"!

Sau, s-o iert, si sa consider "la finalizare" :thinking

?

:hihat

PS Frate @cyberex fii atent la neatentie, nu te relaxa, c-avem o "Roxana-Maria-d'Arc" in libertate.

Ce "...o palma/doua nu e panica!"; deci daca o prinzi nervoasa in "civilie", matza salbatica e pisoias...Ea cica a fugit in noaptea nuntii; io zic ca ala a sarit pervazul si inca mai alearga! :laugh2 :laugh2

In alta ordine de idei, io nu le am cu "surprizele"...considera si tu ca am completat pe foaia aia, si am alimentat contul cu "respectele mele"

.... Roxanica.... :gifs_ojos ....

Multumesc 😂😂😗😗😗ðŸ˜ðŸ¤—
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

M...da,nu mai este nimic de com,m-ai lasat fara cuvinte!!

Zi buna si frumoasa!!

Super senzatieeee

deci si voua va plac intrerupatoarele!?

...tre' s-o intreb data viitoare de unde le-a cumparat!

:rax2

PS Surubelnitza am vazut ca are, deci poa' s-ajute la montaj; mai mult de-aia....

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator cyberex

Re-re-ehee-vizitat pe Roxana in aceasta dimineata.. soare, cald pt o zi de octombrie, frumos afara. Am baut putin ceai cu miere, am primit si ciocolata. Miere in pahar, Roxana de ciocolata! 

Bun.. in principiu, ca de fiecare data mi-a placut foarte mult, ne-am vazut acolo amandoi de treaba, cand ea cand eu.

Mi-a aratat chiloteii, de culoare neagra, cei sexy-balamuc, hot, yeas..bineinteles i-am aratat si eu sosetele mele alea ieftine.. :laugh2  DAR! Ieftine si frumoase!! 

Pe la sfarsit, m-am ales si cu o nota asa de final, am primit, citez: "un 9 cu indulgenta, ca 10 nu exista".  :blushing2

Printre randuri, vorbe, m-am ales si cu un alt apelativ, altul decat "bou", am trecut la "porc".. acuma nu stiu daca am avansat sau am scazut in grad... :slap2

P.S. cred ca Roxana ma " ama ".. 5% - 10%.. 

Hai ne auzim cu bine! 

Melodie -> 

https://www.youtube.com/watch?v=w2Ro8cgsmss

PS Frate @cyberex fii atent la neatentie, nu te relaxa, c-avem o "Roxana-Maria-d'Arc" in libertate.

Ce "...o palma/doua nu e panica!"; deci daca o prinzi nervoasa in "civilie", matza salbatica e pisoias...Ea cica a fugit in noaptea nuntii; io zic ca ala a sarit pervazul si inca mai alearga! :laugh2 :laugh2

In alta ordine de idei, io nu le am cu "surprizele"...considera si tu ca am completat pe foaia aia, si am alimentat contul cu "respectele mele" 

Mary Dark Roxanne, e un specimen! 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Re-re-ehee-vizitat pe Roxana in aceasta dimineata.. soare, cald pt o zi de octombrie, frumos afara. Am baut putin ceai cu miere, am primit si ciocolata. Miere in pahar, Roxana de ciocolata!

Bun.. in principiu, ca de fiecare data mi-a placut foarte mult, ne-am vazut acolo amandoi de treaba, cand ea cand eu.

Mi-a aratat chiloteii, de culoare neagra, cei sexy-balamuc, hot, yeas..bineinteles i-am aratat si eu sosetele mele alea ieftine.. :laugh2 DAR! Ieftine si frumoase!!

Pe la sfarsit, m-am ales si cu o nota asa de final, am primit, citez: "un 9 cu indulgenta, ca 10 nu exista". :blushing2

Printre randuri, vorbe, m-am ales si cu un alt apelativ, altul decat "bou", am trecut la "porc".. acuma nu stiu daca am avansat sau am scazut in grad... :slap2

P.S. cred ca Roxana ma " ama ".. 5% - 10%..

Hai ne auzim cu bine!

Melodie ->

https://www.youtube.com/watch?v=w2Ro8cgsmss

Mary Dark Roxanne, e un specimen!

Multumesc,esti un ðŸ–ðŸ·
Link spre comentariu
  • Membru Premium
....

.....

Bai,

Io cred ca esti cel mai avansat, in grad!

"Boi" suntem toti  :rax2 dar "porc"!? ...asta inseamna "barbat" (...barbatii e porci...nu?);

Nu "purtator ilegal de..." cum s-a impamantenit vorba...

Deci, Bravo! I-ai castigat respectul! :clapp

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

citindu-va pe voi, ca Rox e tipa draguta si finuta (si eu cam smotocit de niste chestii din trecut) am zis sa va cred si sa incerc.

nu stiu sa va povestec asa tehnic, ce ati spus voi mai bine ca mine, eu m-am dus pur si simplu sa ating o femeie, sa nu uit cum e.

in primul rand mie, nu stiu de ce, imi ia timp sa ma obisnuiesc cu cineva (si nu-mi dau note bune la prima intalnire, sau poate chiar de picare, nu stiu).

Rox - because she rocks !...  :clap2  - e misto - ti le cam tranteste in fata (asta si ca a avut de-a face cu lume mai ... diversa sa zicem), dar cum ati remarcat si voi, e placuta ... si asta si voiam !

e cam ce se poate mai bine, intr-o lume cam (foarte)-imperfecta.

a avut rabdare, m-a lasat sa o ating, sa-mi intru in atmosfera, s-a straduit sa ma ridice (cu rezultate partiale in ciuda stradaniei - pt. ca mai de efect ar fi fost sa inchida TV-ul, sau sa puna ceva mai de atmosfera). de-alde astia asa mai nascuti de Florii, raspund la atmosfera mai mult decat la tras de noi. Chestia e in cap, si daca in cap nu e, degeaba freci lampa lu' Aladdin, ca geniul nu vrea sa iasa ! (Nici vorba, in plus, si de cele 3 dorinte !)

oricum, aici sunt nedrept, ca fata n-are de unde sa viseze, ea s-a straduit si am incercat sa o ghidez cat am putut pe scurtatura, sa obtinem amandoi efectul dorit. si aici e regretul, ca timpul e scurt - nu-mi permit sa rezerv o jumatate de zi (ca sa nu va las pe voi, mai, fara de bibelou ! ... ce va port eu de grija ! ...  :hi3

m-a lasat apoi sa o spal la dus, ceea ce spuneam si la inceput, e deliciul meu, imi umple gandul si ma duce in atmosfera, si ca sa fie a tacamul complet ... a trebuit sa plec ! (nu inainte de a ma spala si ea pe mine - sarut-manusitele (si pulpisoarele !) - a fost asa de bine-e-e-e !)

deci pe scurt - va multumesc, am mers pe mana voastra ... si a cam fost ... ok !!!

Rox, maine merg sa vb. cu sefu' (ala, stii, de care ti-am zis): sa ii cer o marire de salariu ! ... (nu spun motivul !...  :blushing2
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

citindu-va pe voi, ca Rox e tipa draguta si finuta (si eu cam smotocit de niste chestii din trecut) am zis sa va cred si sa incerc.

nu stiu sa va povestec asa tehnic, ce ati spus voi mai bine ca mine, eu m-am dus pur si simplu sa ating o femeie, sa nu uit cum e.

in primul rand mie, nu stiu de ce, imi ia timp sa ma obisnuiesc cu cineva (si nu-mi dau note bune la prima intalnire, sau poate chiar de picare, nu stiu).

Rox - because she rocks !...  :clap2  - e misto - ti le cam tranteste in fata (asta si ca a avut de-a face cu lume mai ... diversa sa zicem), dar cum ati remarcat si voi, e placuta ... si asta si voiam !

e cam ce se poate mai bine, intr-o lume cam (foarte)-imperfecta.

a avut rabdare, m-a lasat sa o ating, sa-mi intru in atmosfera, s-a straduit sa ma ridice (cu rezultate partiale in ciuda stradaniei - pt. ca mai de efect ar fi fost sa inchida TV-ul, sau sa puna ceva mai de atmosfera). de-alde astia asa mai nascuti de Florii, raspund la atmosfera mai mult decat la tras de noi. Chestia e in cap, si daca in cap nu e, degeaba freci lampa lu' Aladdin, ca geniul nu vrea sa iasa ! (Nici vorba, in plus, si de cele 3 dorinte !)

oricum, aici sunt nedrept, ca fata n-are de unde sa viseze, ea s-a straduit si am incercat sa o ghidez cat am putut pe scurtatura, sa obtinem amandoi efectul dorit. si aici e regretul, ca timpul e scurt - nu-mi permit sa rezerv o jumatate de zi (ca sa nu va las pe voi, mai, fara de bibelou ! ... ce va port eu de grija ! ...  :hi3

m-a lasat apoi sa o spal la dus, ceea ce spuneam si la inceput, e deliciul meu, imi umple gandul si ma duce in atmosfera, si ca sa fie a tacamul complet ... a trebuit sa plec ! (nu inainte de a ma spala si ea pe mine - sarut-manusitele (si pulpisoarele !) - a fost asa de bine-e-e-e !)

deci pe scurt - va multumesc, am mers pe mana voastra ... si a cam fost ... ok !!!

Rox, maine merg sa vb. cu sefu' (ala, stii, de care ti-am zis): sa ii cer o marire de salariu ! ... (nu spun motivul !...  :blushing2

Fratiwere,

o las pe Roxana (Roxanica intzeleg ca nu prea are ce zice) sa-ti zica ea ce vrea, cand vrea...ca doar e topicul ei.

Plus ca se plangea ca "toti se indragostesc"...na, ca acu' e diferit! :laugh2 :laugh2  S-o vad!

Dar e si "public" deci ma bag si eu ... e tarziu, si s-au facut propunerile de "recenzia anului"..si sincer nush daca intra; dar eu as fi propus-o

Chiar e "nuda"...doar traire si reflexie; nimic altceva.

Poate vorbesc aiurea (ca n-am de unde sa stiu persoana/actiunea), dar pare a fi sincera. Asa ca nu voi face " 'shto" ...

So,

Daca e asa cum povestesti, bravo ca ai reusit sa treci "bariera" si sa intri sau re-intorci in, respectiv, pe "lumea" asta.

Ce a fost a fost, insa ce va fi...depinde de tine. Asta in sensul ca, tu te cunoshti cel mai bine.

In afara de citit si formulat o opinie, va trebui sa-ti pregatesti, cred ..."idila"...daca "standardul" tau e, statistic vorbind (nu stiu cum sa o spun altfel), diferit.

TV, ne-TV, MTV sau muzica ambientala, alte "amanunte" ...cred trebuie sa le vb in particular cu respectiva, sa-ti formulezi dorintzele si sa vezi daca sunt acceptate...

Masura in care vor fi indeplinite, ramane de vazut.

Dar pentru aia cu "...Chestia e in cap, si daca in cap nu e, degeaba freci lampa lu' Aladdin..." meritzi nota 10;

Cred ca toti o stim, insa nu o spunem; si, de obicei, cand se-ntampla vina este a "ei"! Putini sunt cei care spun/simt ca sunt in egala masura vinovati, si nu fac recenzie negativa.

Nu pot da decat un punct, cu "+", dar meriti mai multe...

:hihat  si e numai pentru tine (nu pentru bagabontzii astia de-aici!)

PS as fi dat pm, dar avand in vedere ora inscrierii si culoarea, nu cred ca ai; de-aia....scuze confrati, de off-topic.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

si, ca sa nu raman cu "gregorienii",

mai bine

....desi asta-mi place mai mult

PS

Si...intreb si eu, exasperat " Ce dreaq le (ne) faci bai, Roxana!?" :@  :@ 

PPS cre' ca e din cauza c-am terminat palinca, si-am trecut pe tzuica...bleahhh...alergii si efecte adverse!

• Like 1

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Fratiwere,

o las pe Roxana (Roxanica intzeleg ca nu prea are ce zice) sa-ti zica ea ce vrea, cand vrea...ca doar e topicul ei.

Plus ca se plangea ca "toti se indragostesc"...na, ca acu' e diferit! :laugh2 :laugh2 S-o vad!

Dar e si "public" deci ma bag si eu ... e tarziu, si s-au facut propunerile de "recenzia anului"..si sincer nush daca intra; dar eu as fi propus-o

Chiar e "nuda"...doar traire si reflexie; nimic altceva.

Poate vorbesc aiurea (ca n-am de unde sa stiu persoana/actiunea), dar pare a fi sincera. Asa ca nu voi face " 'shto" ...

So,

Daca e asa cum povestesti, bravo ca ai reusit sa treci "bariera" si sa intri sau re-intorci in, respectiv, pe "lumea" asta.

Ce a fost a fost, insa ce va fi...depinde de tine. Asta in sensul ca, tu te cunoshti cel mai bine.

In afara de citit si formulat o opinie, va trebui sa-ti pregatesti, cred ..."idila"...daca "standardul" tau e, statistic vorbind (nu stiu cum sa o spun altfel), diferit.

TV, ne-TV, MTV sau muzica ambientala, alte "amanunte" ...cred trebuie sa le vb in particular cu respectiva, sa-ti formulezi dorintzele si sa vezi daca sunt acceptate...

Masura in care vor fi indeplinite, ramane de vazut.

Dar pentru aia cu "...Chestia e in cap, si daca in cap nu e, degeaba freci lampa lu' Aladdin..." meritzi nota 10;

Cred ca toti o stim, insa nu o spunem; si, de obicei, cand se-ntampla vina este a "ei"! Putini sunt cei care spun/simt ca sunt in egala masura vinovati, si nu fac recenzie negativa.

Nu pot da decat un punct, cu "+", dar meriti mai multe...

:hihat si e numai pentru tine (nu pentru bagabontzii astia de-aici!)

PS as fi dat pm, dar avand in vedere ora inscrierii si culoarea, nu cred ca ai; de-aia....scuze confrati, de off-topic.

Ce bine le zici! Hai noapte buna. ❤

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

si, ca sa nu raman cu "gregorienii",

mai bine

https://youtu.be/Nxgm27oWu3s

....desi asta-mi place mai mult

https://www.youtube.com/watch?v=JmzCMQUCIFw

PS

Si...intreb si eu, exasperat " Ce dreaq le (ne) faci bai, Roxana!?" :@ :@

PPS cre' ca e din cauza c-am terminat palinca, si-am trecut pe tzuica...bleahhh...alergii si efecte adverse!

Iti spun la un pahar de ala bun ;) :)) 😂😂😂 ce,cum si ce fel. Pupici
Link spre comentariu

//... "nuda"...doar traire si reflexie; nimic altceva.

fara traire nimic nu e (avem cu totii gaura de cheie la usa si chestia e rezolvata daca ar fi numai pe-asa).

persoana pune in evidenta cele cu care e inzestrat fizicul, altminteri teutone blonde reci Heidi Klum care nu simt nimic exista, nu va mai doriti atata sa le intalniti, ca s-ar putea ca visul sa vi se implineasca !

Link spre comentariu

alt apelativ, altul decat "bou", am trecut la [...].. acuma nu stiu daca am avansat sau am scazut in grad... :slap2

cu calitatea de "boi !" ne nastem - fiindca in societatea asta in care nimeni nu moare de foame / frig / predatori, prezenta masculului a devenit inutila (exceptie pt. distractia sau imbogatirea femelelor), respectiv echilibrul necesitatii reciproce a fost stricat de tehnologie si superioritatea omului asupra naturii: nevoie-certa simtim doar noi pt. ele, in timp ce ele ... "asa-si-asa" - adica suntem nascuti cu ... "calitatea".

celalalt apelativ (ne-structural) nu afecteaza gradul (ante-mentionat) deci poate fi ... optional.

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Momentul acela cand esti la dieta!

Weekend plăcut să aveti! Mâine nu sunt ,ne auzim de luni. Toti pupicii din lume. 😗😗😗😗😗😗😗

post-299993-0-72190700-1571411609_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Cu cine te cerți?

Lasa-l in lumea lui...nemuritor si rece...ca se potoleshte

Io altceva observ:

Momentul acela cand esti la dieta!

.....

DEDEMANCO!!! :laugh2 :laugh2

Deci, reclama o ai, shurubelnitza o ai....si diminetzile-s ale tale! :laugh2 :laugh2

"Working women", ce mai! :laugh2

• Like 5

Link spre comentariu
Vizitator ga971774

Cu cine te cerți?

Se uită în oglindă, vorbește cu el însăși dă-i pace :)) Mai toacă câteodată frunze de leuștean și presară otravă de șoareci peste :))) Atunci e așa, se crede Batman :))
  • Like 7
Link spre comentariu

• Membru Premium

Bai,

nu datzi cu pietre, da' acu' ma macina un gand:

o fi DEDEMAN sau Hornbach, ala cu diminetzile??

M-am dat dashtept, dar m-am pierdut in reclame :cry2

..."FUKITOL!"

• Like 4

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...