Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Neata.! Ce matinala esti!Da,lucrez la cum sa devin miliardara 😂😂 Link spre comentariu
talli18 Reputație: 52 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Succes!😚 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 La multi anișori,sarbatoritilor! 😗😗😗ðŸ˜ðŸ¤—🤗🤗 Link spre comentariu
aronaghi Reputație: 543 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Nici pe Whatsapp nici la telefon...cum dau de tine ? Link spre comentariu
ardustino Reputație: 23 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 La multi anișori,sarbatoritilor! ia uite unde se-ascundea zgarcenia !... ne da numai juma' da fund !... :blushing2 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 ia uite unde se-ascundea zgarcenia !... ne da numai juma' da fund !... :blushing2Sa nu va îngrășati 😂😂😂 Link spre comentariu
ardustino Reputație: 23 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 SLAP-pppp ! ... :blushing2 :yummy Link spre comentariu
poiuytree Reputație: 7 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 La multi anișori,sarbatoritilor! Daca e cu sarbatoare e si cu oferta speciala? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Daca e cu sarbatoare e si cu oferta speciala?A trecut black Friday 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 1 Link spre comentariu
iepurecoios Reputație: 369 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 A trecut black Friday 😂😂😂😂Winterday 😅 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 A trecut black Friday Bai, nepoata lu' Niki Lauda...nu zisesi ca "in week-end nu-s?" 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Bai, nepoata lu' Niki Lauda...nu zisesi ca "in week-end nu-s?"Salutări si pupicei de la Linz.â¤ðŸ˜˜ Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Salutări si pupicei de la Linz.❤ ...ma gandeam eu :laugh2 PS data viitoare pune-ti waze-ul care sa-ti spuna:"dont't type when you drive!" :@ PPS nici eu nu-l bag in seama :rax2 ....mai am un ppps, dar asta face-to-face; cand o fi. Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
lagardere Reputație: -6 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 FORMULA 1. Niki Lauda, campion mondial cu Ferrari și McLaren, a murit la 70 de ani Ce v-o fi venit cu el ?+11 FOTO Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 ...ma gandeam eu :laugh2 PS data viitoare pune-ti waze-ul care sa-ti spuna:"dont't type when you drive!" :@ PPS nici eu nu-l bag in seama :rax2 ....mai am un ppps, dar asta face-to-face; cand o fi.Abia astept 💋⤠Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 https://youtu.be/B8QzruHsNtMOhooo Cyber, wie geht es dir? 😂🖕 Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Ohooo Cyber, wie geht es dir? 😂🖕Mir geht es gut, denke ich. 🮠Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Ich bin ein bisschen verärgert über dich. ðŸ„Hör dir dieses Lied an, ich habe es an diesem Wochenende gegeben. Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 'neatza la lume, I-auzi dom'le... Ohooo Cyber, wie geht es dir? 😂🖕 Mir geht es gut, denke ich. 🮠Ich bin ein bisschen verärgert über dich. ðŸ„Hör dir dieses Lied an, ich habe es an diesem Wochenende gegeben..... urmeaza sa vina intrebarea..."ce v-a apucat?" (o fi de la votare? :laugh2 ) PS astept noul anuntz cu "...in week-endul asta nu sunt!", dupa care sa apara poza ...par lung are....nush de costum :rax2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 A trecut black Friday 😂😂😂😂n-a trecut, e la sfârșitul lunii! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Salutări si pupicei de la Linz.â¤ðŸ˜˜deci n-ai fost la vot, te-ai distrat! Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 'neatza la lume, I-auzi dom'le... urmeaza sa vina intrebarea..."ce v-a apucat?" (o fi de la votare? :laugh2 ) PS astept noul anuntz cu "...in week-endul asta nu sunt!", dupa care sa apara poza austria_ski.jpg ...par lung are....nush de costum :rax2ÃŽncă nu sunt ok partiile de ski. 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Hai neata buna,zi cu soare sa aveti.😘😗😗 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 n-a trecut, e la sfârșitul lunii!Păcat ca nu pot sa te blochez si aici 😠Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum