Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

Nu ai incercat pentru ca nu ai vrut ? :))

Am revenit de la Roxana,totul s a intamplat in 30 min pt ca avea o programare,

Locatie langa biserica,stim cu totii liftul garsoniera ok,Mi a deschis usa imbracata sumar,dragutica picioare cam subtiri fundul ok.

Actiunea a fost scurta putin oral pro,stie sa foloseasca limba,la normal am incercat pe la spate unde am si finalizat,geme posibil fals,este docila,pt o descarcare merita.

Note: Locatie-7 nu gasesti loc de parcare mai ales ziua este zapaceala mare in zona,mai bine decebal unde ai si locuri de parcat sunt atatea locatii

Oral-8 pro

Normal-9 se implica

Anal nu am incercat gfe kf intretinut.

Sal!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

Am revenit de la Roxana,totul s a intamplat in 30 min pt ca avea o programare,

Locatie langa biserica,stim cu totii liftul garsoniera ok,Mi a deschis usa imbracata sumar,dragutica picioare cam subtiri fundul ok.

Actiunea a fost scurta putin oral pro,stie sa foloseasca limba,la normal am incercat pe la spate unde am si finalizat,geme posibil fals,este docila,pt o descarcare merita.

Note: Locatie-7 nu gasesti loc de parcare mai ales ziua este zapaceala mare in zona,mai bine decebal unde ai si locuri de parcat sunt atatea locatii

Oral-8 pro

Normal-9 se implica

Anal nu am incercat gfe kf intretinut.

Sal!

Nu ai incercat pentru ca nu ai vrut ? :))

Ba Cataline, aici e o invalmaseala teribila.

Eu, ca unu' care-a fost, si compara experientza respectivului cu cea proprie, m-as intreba:

- "dragutica, picioare cam subtiri, fundul ok"....fatza de? ...se vad genunchii/muschii gambelor nasol, n-au "forma" frumoasa, nu-s "in ton" cu statura, sau ce?

OK cu "de gustibus" dar ar trebui o "referintza"; zic....

- "geme posibil fals...pt o descarcare merita"...frateee, unii mai "cu timp" (aia de au putut sta sau, pur si simplu "au putut") au reusit si "2". De ce doar "o descarcare.." ? Timp sau "atmosfera"?

Oricum, de ce ar trebui sa fie, "sincer" naturela? Adik...hai sa fim seriosi: eshti al 10-lea "mutulica", sau primul / singurul "priceput" (pe ziua aia sau "mereu")?

Tu "crezi", ea "simte"...face si ea ce poate, nah :rax2

- "Anal nu am incercat gfe kf (?) intretinut"....Nush ce dreaq e aia "kf" dar...caprioara a declarat ca tre' sa intrebi despre orice-ti trece prin cap (al' mare sau al' mic) si am vazut ca unii au avut succes...el o intrebat sau "n-a avut timp" in 30 min?

PS "stie sa foloseasca limba"....cu asta sunt de acord!!!! ....de fapt, toti suntem de acord :laugh2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium

PPS oricum, dat colegului "like" ca a postat parerea lui...fatza de altii care nu zice nimic, bravo!!!

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907
Reputație: 0

Eu, ca unu' care-a fost, si compara experientza respectivului cu cea proprie, m-as intreba:

- "dragutica, picioare cam subtiri, fundul ok"....fatza de? ...se vad genunchii/muschii gambelor nasol, n-au "forma" frumoasa, nu-s "in ton" cu statura, sau ce?

- "geme posibil fals...pt o descarcare merita"...frateee, unii mai "cu timp" (aia de au putut sta sau, pur si simplu "au putut") au reusit si "2". De ce doar "o descarcare.." ? Timp sau "atmosfera"?

Oricum, de ce ar trebui sa fie, "sincer" naturela? Adik...hai sa fim seriosi: eshti al 10-lea "mutulica", sau primul / singurul "priceput" (pe ziua aia sau "mereu")?

- "Anal nu am incercat gfe kf (?) intretinut"....Nush ce dreaq e aia "kf" dar...caprioara a declarat ca tre' sa intrebi despre orice-ti trece prin cap (al' mare sau al' mic) si am vazut ca unii au avut succes...el o intrebat sau "n-a avut timp" in 30 min?

PS "stie sa foloseasca limba"....cu asta sunt de acord!!!! ....de fapt, toti suntem de acord :laugh2

Nu esti sănătos la "cap" 😂😂😂😂😂
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Krench Fiss

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  Tare asta!!!

Nu esti sănătos la "cap"

Stiu.... :innocent

M-au dus si la doctor! :cry2 cica nu se ia ... vedem :giggle:  

• Like 2

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Sărbători fericite Roxy😘

Eu unul sper sa te întorci cat mai repede😓

Pe 32 ianuarie 😂😂😂😗😗😗
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Pe 32 ianuarie 😂😂😂😗😗😗

😨

Mai era o vorbă de aia ce părea imposibilă..."când o veni Papa de la Roma" și a fost😂😂😂

Schimbam și calendarul😇

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

😨

Mai era o vorbă de aia ce părea imposibilă..."când o veni Papa de la Roma" și a fost😂😂😂

Schimbam și calendarul😇

Tu stii cum ,ce fel si de ce ;)) 😘😗🤗
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

bun,sa ne intelegem,daca am sucit un cuvant fiind pe fuga sa nu ma prinda nevasta nu vad de ce te dai mare filosof sau profesor eminescian cu 100 de carti citite....daca am zis gen posibil fals inseamna ca mi s a parut ca joaca teatru,nu este un aspect de zis?sau trebuia sa spun te simti ca si cu o iubita?unele simti ca se implica iar altele gem fals...nu vreau sa intru in polemici cu nimeni pt ca este timp pierdut,dar am vrut sa precizez acest aspect,spor la futut baieti!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

bun,sa ne intelegem,daca am sucit un cuvant fiind pe fuga sa nu ma prinda nevasta nu vad de ce te dai mare filosof sau profesor eminescian cu 100 de carti citite....daca am zis gen posibil fals inseamna ca mi s a parut ca joaca teatru,nu este un aspect de zis?sau trebuia sa spun te simti ca si cu o iubita?unele simti ca se implica iar altele gem fals...nu vreau sa intru in polemici cu nimeni pt ca este timp pierdut,dar am vrut sa precizez acest aspect,spor la futut baieti!

Deci.

Cum stă treaba pe Forum.

Dacă pe un Topic anume, recenziile/comentariile merg într-o anumită direcție, și vine un outsider, și schimbă puțin direcția "de mers " ...

Apare o problemă.

Schimbătorul direcției de mers, nu validează, nu se supune , nu e in ton cu restul celor merg pe direcția inițială, adică nu e în ton 100% .... e doar 80%, să zicem.....

Și atunci apar probleme.... pentru că ai zdruncinat trenul, care mergea pe o direcție clară.... și oamenii puțin zdruncinați trebuie să se manifeste...

Majoritatea lucrurilor care nu sunt liniare, deranjează pe mulți...

Tu ai descris experiența ta, proprie și personală, în stilul tău, cum ai considerat de cuviință, cum s-a putut.

Nu a fost întru totul identică cu cea a altcuiva..... problemă....

😂😂😂😂😂

Pe mai multe Topicuri intervine problema Asta, eventually.

Cine nu e în ton cu majoritatea recenziilor de pe Topic, e tras la raspundere....

De ești mă tu diferit de restu ? Te crezi mai deștept?

Gen.

Ä‚sta e unul din motivele pentru care lumea nu prea mai lasă recenzii.

Că e obositor să scrii ceva, și după aceea să faci traducerea a ceea ce ai vrut să spui, unui necunoscut, practic, care, doar el știe motivul, îți cere socoteală, cumva.

E și Topic deschis, de ce nu mai există Recenzii pe bune

Pentru că atunci când ne spunem părerea pe bune, suntem judecați. Public.

Nu sunt luate ca Atare. aceste recenzii.

Trebuie motivate cu conștiinciozitate.

ALTFEL nu e bine ....

Și Atunci cine mai are chef să dea explicații de 2 sau de 3 ori unor necunoscuti?!

Scrie în continuare experiențele tale personale , în stilul tău personal. Și e Ok.

PS. Nu am făcut reclamă negativă nimănui acum.

Nu am blamat pe cineva anume.

Nu e o postare împotriva cuiva anume.

Doar am descris un " pattern " de comunicare pe Forum, între Useri.

Nu știu dacă e Rău.

Nu știu dacă e bine.

Situația e cum e.

• Like 8
Link spre comentariu
  • Membru Premium

'na seara la lume,

La aia care nu-s suparati pe mine...de fapt, " 'na seara" si la cei suparati. Ca e dreptul lor sa fie suparati, si firea mea sa fiu politicos

Fost si eu, pe "ultima" ora la Roxana.

Ea a zis "ultimu' pe anu' asta", mie-mi place sa traduc ca: "last, but not the least"

Nu fac mare recenzie, ca cica-s partinitor, dar..."scurt pe doi":

1. E serioasa: am vazut ca-si anunta plecarea, asa ca m-am grabit: m-am programat cu 2 zile inainte; fara grija de tzeapa. A facut pe dracu'n patru, moarta-coapta, sa fie

in locatie cand a zis.

2. E dulce si zambitoare: ii radeau ochii, emana bucurie si o manca limba sa mai povestim si sa mai glumim...impresia mea.

3. E pro-client: cafeaua ma astepta, cola asisderea. Ba am aflat si povestea slaninutzei de acu' cateva zile, dupa care a umblat conform unor "chat"-uri comune mai vechi

(asta ca sa stiti ce se strecoara prin sexy-chat-urile noastre). Deci, m-a facut sa ma simt un "important" din agenda ei, care iti mai da si informatii folositoare, nu ca

un  oarecare de pe strada, de care uiti cum arata sau ce a spus, cand a plecat.

4. E amanta perfecta: la OP si NP m-a muncit si a tras de mine de mi-au iesit ochii...a fost ca pit-bull-ul: abia am dat-o jos de pe creaca!

Sper sa ma revansez si eu, data viitoare...sau "vreodata", sa nu ma simt constrans.

Faptul ca e infundata a facut-o sa respire mai mult pe gura, ceea ce a dus la o groaza de gemete, si ah-uri si oh-uri. Vecinii or fi crezut ca sunt vreun harmasar!

Dar eu si ea stim mai bine. Acum si voi.

5. Nu e pentru "toata lumea"...de fapt, nicio caprioara nu e "pentru toata lumea".

Sper sa ierte "halul" de recenzie, pana se intoarce...ca e ceva timp pana atunci (am inteles ca sfarsit de ianuarie).

Poate e ultima pe topic, pe anul asta, si nu o merita atat de "tampita"

Dar, timpul face sa-ti ramana doar amintirile placute.

Cam atat....

Ca daca-s poetic, sau filosofic, sau ironic, o dam in alte-alea.

Respect (credeti sau nu) confratilor

:hihat

• Like 7

Link spre comentariu

Vizitator roxana1907

Acum buna dimineata vouă,celorlalți, ma bucur ca v-am cunoscut,multumesc ca mi-ai trecut pragul,voi fi indisponibila o perioadă,când voi reveni sau daca voi reveni voi anunta eu,sărbători linistite sa aveti.😘😘😘😘😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...