Sari la conținut

Amyra 0721314067 Bruneta 20ani

Postări Recomandate

• Oras:Calator
Postat

Nu este nimic Amyra ...eu te-am iertat, am deschis un topic colegei tale https://nimfomane.com/forum/topic/140188-carla-colega-cu-amyra-0721493285/

zi frumoasa sa aveti :)

• Oras:Pe aci...
  • Oras:Pe aci...
Postat

Carla e mult mai ok in realitate decât în poze !!!!

Scuze Amira , dar nu am gasit topicul vetisoarei... :(

• Oras:București
Postat

Carla e mult mai ok in realitate decât în poze !!!!

Scuze Amira , dar nu am gasit topicul vetisoarei... :(

Te-a ajutat colegul Motănel să o găsești!

Dar acum te întreb .. tu ai făcut vreo vizita la vreuna dintre noi?

• Like 1
  • Oras:Craiova
Postat

Data viitoare cand vin la tine,te anunt ca sunt eu😘 ia zi-mi te rog verisoara ta a mai lucrat in alte orase,strainatate, sau acum e prima oarw?

Postat

Data viitoare cand vin la tine,te anunt ca sunt eu😘 ia zi-mi te rog verisoara ta a mai lucrat in alte orase,strainatate, sau acum e prima oarw?

Bună, desigur, te aștept cum dorești!

Verișoara a lucrat doar în străinătate, tot cu mine, aceeași experiență, aceleași servicii, la fel de gentilă, te așteptăm la un show sau separat! Pupici! â¤ï¸

Postat

Buna seara. Ieri am reusit si eu sa o vizitez pe Amyra. Am pus mana pe telefon, am vorbit cu ea, am stabilit ora la care sa ajung si imi da adresa unde trebuie sa ajung. Zis si facut. Am ajuns la blocul indicat de ea, am urcat sus la mansarda ( am injurat acele scari de toti ranitii :)) ). Mi-a deschis usa o fata frumoasa, pistruiata, sanii ei parca se uitau direct la mine, imbracata intr-o rochita . Mi-a facut cunostiinta si cu verisoara ei, am baut un pahar cu apa, bagam o tigara mai vorbim si dupa sa trecem la treaba. Intram in camera, ea se duce sa faca un dus ( eu imi facusem dus acasa), o asteptam frumos intins in pat. Intra frumos in camera ( ac ---era cald---) isi da jos prosopul si ce sa vezi....ce sani frumosi, numai buni de sarutat. I-am platit pentru o ora (250lei) si am trecut la treaba. Prima data incepem cu un oral neprotejat lent cu miscari de ritm ( ar fi mers mai tare dar a recunoscut ca daca ii spuneam facea ) sarutari pe corp...inebunisem. Dupa cateva minute trec sa-i gust pasarica. Pasarica rasa, fara mirosuri neplacute, gemete frumoase, dupa care ea imi spune hai la normal. Imi pune prezevativul cu gura si frate se urca fata pe mine....sarea pe pula pe ritmul muzicii ce se auzea de la tv. Dupa care se intoarce si se aseaza efectiv cu curul la mine. Ce cur...acel cur cere numai palme. Dupa care hai caprita si dai dai dai pana finalizez glorios. Mergem sa mai fumam, sa mai bem un pahar cu apa dupa care imi face un masaj de relaxare bun. Ca si note ii dau 8 pe linie ( daca facea si FK nota mai crestea). 

Concluzie: DA, se merita! ( poate zilele viitoare o sa ajung sa o testez si pe verisoara ei).

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Bună ziua!

Eu voi părăsi orașul, colega mea va rămâne!

Nu voi mai activa în România !

Toate cele bune și.. fiți mai buni! 😜

Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0
Postat

Bună ziua!

Toate cele bune și.. fiți mai buni!

da, intr-o saptamana e si ea plecata...

ce naiba se intampla in orasul asta ca toate pleaca. ai avut parte de un incident neplacut cu un asa zis client?

Postat

Bună ziua!

Toate cele bune și.. fiți mai buni!

Ce impresii ai dupa scurta perioada petrecuta in Craiova..

Ce a fost bine...ce a fost rau?

Postat

Ce impresii ai dupa scurta perioada petrecuta in Craiova..

Ce a fost bine...ce a fost rau?

Nu voi mai reveni!!!

Impresii.. sunt două categorii de oameni: buni și răi, păcat că răutatea predomină!

Nu pot da prea multe detalii.. voi rezolva singură ceea ce s-a întâmplat și voi rezolva sigur!

Cert este că am rămas cu un gust amar!

• Like 1
Postat

Nu voi mai reveni!!!

Impresii.. sunt două categorii de oameni: buni și răi, păcat că răutatea predomină!

Nu pot da prea multe detalii.. voi rezolva singură ceea ce s-a întâmplat și voi rezolva sigur!

Mult succes in viata...
Postat

Mult succes in viata...

Mulțumesc mult, sa fie la toată lumea !

• Like 1
  • Oras:Undeva in Tartar
  • Oras:Undeva in Tartar
Postat

Orasul asta e din ce in ce mai dubios..

Tot ce e de calitate isi ia zborul mai devreme sau mai tarziu....asta spune multe.

Prea multe neamuri proaste pe metru patrat...

In ritmul asta o sa ajungem sa ne fwtem intre noi

Trist

Postat

Nu voi mai reveni!!!

Succes pe mai departe, draga Amyra! Raman cu regretul ca nu am apucat sa te vizitez, dar asta-i viata. Totusi cred ca ai putea povesti incidentul, daca nu acum, pe viitor, asta in cazul in care alegi sa pleci din cauza vreunui client recalcitrant/"trimis al doamnelor" ci nu dim cauza vreunei dispute cu colega. Totusi tu de ce pleci si ea ramane? Cam multe semne de intrebare. Si totusi, daca este vorba despre un "trimis", cine sunt aceste doamne/domnisoare? Oare or fi vechi in oras? Ele cum rezista pe piata? Ceva dubios prin faptul ca la noi se merge pe ultima venita - prima plecata. Voi restul futaciosilor, ce parere aveti??

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...