Sari la conținut

Cat de galagiosi sunteti?

27 membri au votat

1. 1. Sunteti "galagiosi"?

• Daaaaaaaaaaaaa
    • Doar gem
    • Sunt " mut"
    • In general gem, dar se mai intampla sa fiu foarte galagios

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Exact. Ma face sa rad daca incerc. Recunosc ca si daca imi zice o tipa tot ma amuza putin sau ma inhiba. Sunt ciudatel. Nu sunt obisnuit sa aud asta, sa zic asta, cu toate ca imi place. :laugh2 Nu prea am auzit fete sa zica propozitii sau cuvinte, cu mici exceptii. In afara de tipa ce povestea chestii erotice cred ca am mai intalnit doua tipe care sa zica ceva cuvinte inteligibile. E un procent extrem de mic. :blushing2

Dar am sa iti urmez sfatul sa ma manifest mai mult.

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

in continuare imi e cam dificil sa fiu macar minim de galagios.

observ totusi ca lumea in jur nu are o problema cu asta.

eram la antrenament si m-am distrat pe seama unui tip care tipa in sala cand lucra cu niste greutati medii. La acelasi exercitiu mie nu mi se aude nici respiratia. cred ca e ceva de personalitate. :laugh2

• Oras:Iasi
Postat

pai tu cred ca nici la carusel nu tipi cand te dai peste cap in ciocane sau top gun :laugh2

Postat

exact! m-ai prins. nu sunt impresionat nici de alea.

Nici daca sunt intr-un conflict nu tip, nu strig. actionez linistit si calm.

De cand eram mic, nu doream sa deranjez si nu mi facea placere sa par plangacios. chiar daca ma loveam, ma ridicam si nu ziceam nimic. cred ca de atunci am ramas cu ideea asta.

Nu strig sau urlu nici la o bataie, nici in parcuri de distractii, am incercat cateva destul de grave :)) acum daca stau sa ma gandesc mai vad exemple in care nu aplic :)) asa e firea mea :))

dar cred ca ar prinde bine niste mici zgomote in amor. :D

Postat

da,trebuiesti doar educat. cu unii clienti de genu tau am inceput prin a-i intreba mereu daca e bine, si dupa vreo cateva sedinte au ajuns sa-mi spuna singuri si chiar sa geama mai mult.

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Nici cand se i-a ursu dupa tine nu strigi? :laugh2 

Esti vreun robotel si nu stim noi? :hmmm 

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Eu urlu,tip,dau cu toate de pereti... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cred ca tine de moment si de persoana modul in care te manifesti.Insa niciodata nu m-am prefacut. Nu stiu sa ma prefac. :blushing2

Postat

da,trebuiesti doar educat. cu unii clienti de genu tau am inceput prin a-i intreba mereu daca e bine, si dupa vreo cateva sedinte au ajuns sa-mi spuna singuri si chiar sa geama mai mult.

Tu esti foarte dragastoasa ca si alte fete. E simpatic ca intrebi, dar la mine nu merge asa. Inteleg ca o faci pentru ca esti draguta si tandra dar eu de ex nu sunt incantat cand sunt intrebat ceva. Nu mi place sa raspund la intrebari :laugh2 Dar ai dreptate. O sa ma mai gandesc la treaba asta si o sa vad ce mai fac. Cred ca e si o treaba de obisnuinta. Poate ma dau pe brazda nitel, cred ca ar fi cazul sa nu mai fiu asa de sobru, macar in departamentul asta. :laugh2

Postat

Nici cand se i-a ursu dupa tine nu strigi? :laugh2 

Esti vreun robotel si nu stim noi? :hmmm 

Nu permit sa ma scoata nimic din ale mele. Nu sunt o fire galagioasa. :laugh2 E cam greu sa iasa o reactie de la mine chiar si in situatii extreme. Raman pe pozitii si nu mi tradez trairile.

Postat

Eu urlu,tip,dau cu toate de pereti... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cred ca tine de moment si de persoana modul in care te manifesti.Insa niciodata nu m-am prefacut. Nu stiu sa ma prefac. :blushing2

Cu toate ca eu nu sunt asa de galagios, dar iubesc show ul. Sunt incantat si ma simt foarte bine daca vad asa show si manifestari. Pe cat de hardsilence sunt eu, pe atat prefer persoane foarte foarte galagioase. e chiar o trasatura de excludere :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...