Sari la conținut

Andreea -0759899897

Postări Recomandate

Vizitator sahyxxx
Reputație: 0
Postat
buna andreea! de ce nu va puneti anunturi pe publi?.. sincer sa fiu v-as face o vizita dar sunt indecis catre care dintre voi sa inclin..😊

am inteles ca nu stati la noi prea mult timp, asa-i? din pacate eu va pot vizita doar in weekend...sambata..pupici

• Like 1
Vizitator sahyxxx
Postat

satmarenii-s certati cu scrisul?

am vrut sa dau cu banul ca tare indecis m-ati facut..dar cred ca pana la urma te voi cauta pe tine 🥰

te voi cauta zilele urmatoare, pentru o programare pe sambata... din pacate nu va pot cunoaste pe amandoua..nu ma tine💪....inima..sau...😚

pupici

• Telefon: 0743978240
  • Oras:Ardeal ❤️
Postat

Hehe .... asta am văzut și eu . Din păcate cam liniște pe aici . Sâmbătă va fi ultima noastră zi . Te pupam

Vizitator sahyxxx
Postat

O fata minunata,deosebita , frumoasa . Tot ce vrei de la o femeie are Andreea.😘😘😘😘

...nici nu-mi vine sa te cred.

tare greu sunteti de prins la tel. azi n-am avut sansa.daca si zilele urmatoare e la fel, cred ca ma intalnesc cu "manuela"🤪

Postat

Te ajut cu un sfat . Încearcă comunicare prin sms pe telefon ori Pm pe forum și Opțional poți comunica și intervalul orar in care îți putem rasp la mesaje pt INFO și programări . Te pupam sa ai o zi faina

Vizitator sahyxxx
Postat

Te ajut cu un sfat . Încearcă comunicare prin sms pe telefon ori Pm pe forum și Opțional poți comunica și intervalul orar in care îți putem rasp la mesaje pt INFO și programări . Te pupam sa ai o zi faina

mersi de ajutor! am sa-ti dau ms pe tel, pentru ca pe forum nu am optiunea asta.am sa specific si cine sunt aici.pupici
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.