Sari la conținut

doar whatsapp 0744272468

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Caut o persoană discretă, stabilă și potentă financiar (de preferat 40+) pentru întâlniri ocazionale . Sunt deschisa la diverse fantezii.

Te voi întâmpina de fiecare data într-o altă lenjerie sexi, mereu coafată, machiată. Nu trimit poze nud, pentru că nu doresc să mi se facă reclamă. Doresc ca persoana respectivă să nu fie foarte dotată. Îmi rezerv dreptul de a selecta acea persoană în funcție de anumite criterii!

Postat

"Meă interesează și mărimea penisului fiindcă sunt strâmtă să nu depășească 17 cm..." :)

Postat

Nici nu are pretenții mari, cam 300euro ședința, sa nu fie dotat, eventual în 2 minute sa finalizeze sau eventual sa bea o cafea.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

mai angajează la mega image ???😄😄😄😂😂

• Like 1
Vizitator kido
Reputație: 0
Postat

Mie mi-a dat block cand i-am zis ca o am putin mai mare :))) a fost amuzanta femeia....... plus ca ce dracu sa te astepti de la una de 21 de ani care vrea bani usor

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
Postat

macar daca punea si ea niste poze din care sa ne formam si noi o parere...

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Pozele nu-s rele, dar e sucita, cere enorm de multi bani si nu-si respecta "programarile"

E semi-civila si nu-i pot pune pozele

Postat

Pozele nu-s rele, dar e sucita, cere enorm de multi bani si nu-si respecta "programarile"

E semi-civila si nu-i pot pune pozele

atunci e ca jocul de ruleta...

Postat

Gagica își tot schimbă nr de telefon și nu este din București vine doar ocazional și se duce la cine da mai mult. Mie la un moment dat mia cerut 500 de lei pt un oral după ca ii dau alți 2000 de lei :))) Fata e frumoasă foc dar are ceva probleme cu mansarda cred. Eu am vb mult cu ea dar nu am putut să ne vedem

Vizitator caproshu
Postat

Caut o persoană discretă, stabilă și potentă financiar (de preferat 40+) pentru întâlniri ocazionale . Sunt deschisa la diverse fantezii.

Te voi întâmpina de fiecare data într-o altă lenjerie sexi, mereu coafată, machiată. Nu trimit poze nud, pentru că nu doresc să mi se facă reclamă. Doresc ca persoana respectivă să nu fie foarte dotată. Îmi rezerv dreptul de a selecta acea persoană în funcție de anumite criterii!

Besi,fa !!!!

Postat

Gagica își tot schimbă nr de telefon și nu este din București vine doar ocazional și se duce la cine da mai mult. Mie la un moment dat mia cerut 500 de lei pt un oral după ca ii dau alți 2000 de lei :))) Fata e frumoasă foc dar are ceva probleme cu mansarda cred. Eu am vb mult cu ea dar nu am putut să ne vedem

Pfff 500 de lei pentru o muie??? 

Vizitator catalinaaa13
Postat

E proasta și țepara !! DE EVITAT !!!

Postat

Catalinaaa13 mai multe detalii se poate??

DA, daca ai mai multe detalii - cred ca intereseaza pe mai multa lume...

Postat

Nimic? Nici un detaliu suplimentar?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...