condition Reputație: 7276 Postat Iulie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 24, 2019 Razbuna=TE ! Linge0 in pizda ! :) :0 :) Dedicatie speciala pentru iubita mea Cristina. Eminescu te linge in pizda numai pe tine :) 111. Ultimul client nu răspundeÎntr-un oraș oarecare. E vară, e soare.Un bloc comunist pe lângă o închisoare.Într-un coteț de beton cu pereții încinșiAtmosferă sufocantă și creieri aprinși.În apartamentul ocupat ilegalDoi amanți se iubesc în patul conjugal.Căldura toridă aproape-i leșinăDar dragostea lor e numai lumină.Totul e bine dar mai lipsește cevaN-au bani nici de pâine, cine-i poate salva?Ea este elevă, se duce la școalăPenultimul an la postliceală.El este șomer, mai prinde o lucrareDoar munci de nimic, încercări temporare.E-al treilea amant, primii doi aveau baniDar o fată așa bună nu vrea golani.Trece zi după zi, e frumoasă iubireaDar vine și toamna, se duce sclipirea.Ea il vede cum este, un simplu muncitor.Se va sacrifica pentru al ei fermecător.Colege de școală deja știu meserie, Se apucă și ea, fie ce-o să fie.În oraș e un cuib de fete vesele, fineSe hotărăște, va fi stea-ntre pațachine.Atmosfera e fun și curvarii-s tâmpițiCred orice le spui, vai mama lor de troglodiți.—Iubitule, dragă, ești așa bun la pat,Sunt impresionată, de cinci ori am terminat.—Nu cumva mă iubești? —Da, numai pe tine.Așa specimen ce nevastă l-o ține?Și cad toți în plasă atrași de mirajTot la ea se întorc când intră-n sevraj.Vârtejul o poartă prin locuri frumoaseHoteluri, taxiuri și haine luxoase.O minijupă drăguță și bărbații cad preșLa pulpele pline se uită perplecși.E noapte târziu. Ultimul client a plecat.De pe numărul vechi îl sună pe fermecat.Acesta-i răspunde, cu chef, degajat—Iubito-s la pub, Steaua s-a calificat.Așteaptă-mă acasă, meciul e pe sfârșiteAjung și eu cu cele cuvenite.Și-nchide telefonul un pic prea târziu...Se aude un cântec. E un pretext straveziu.E târziu pentru Steaua. Jocul s-a terminat.În Liga Campionilor accesul e barat.Ajunge acasă și se-ntinde pe patOare cum mi-am ales eu așa un bărbat?În vis îi apare o grădina cu floriAr vrea să rămână, sunt multe culori. E bine așa? Se putea și mai bine?Unde e dragostea? Nici Dumnezeu nu știe. Esti bne fai zdreanta? :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 24, 2019 Autor Postat Iulie 24, 2019 Nu rade iubita mea. Pentru ca imi raspunzi iti fac confidente. Plec din balamuc si o las acolo . Ea se fute cu un bagabont in veceu noaptea. Eu o sun si imi raspunde cu voce schimbata: Nu mai e fata mea, s-a sinucis, era nefericita in dragoste. O caut prin cimitir la figur a 13 si plang ca un dobitoc. Dar doamna nu gasesc mormantul :) Pai nu e ca sunt infitpa in pula. Tu ai pula bleaga labagiu de cacat sa nu ma mai suni :) Sufar si plang dupa ea. Ea se fute Macabru, dar e de inteles. Inmormantarile exista pentru alinarea durerii, ramas bun, atat.Astepti sa-ti treaca sau te razbuni si scoti cui pe cui? :) 1
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Cum sa scot cui pe cui ? A si uitat de mine. Stie decat pula :) Pa si pussy.
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 24, 2019 Cum sa scot cui pe cui ? A si uitat de mine. Stie decat pula :) Pa si pussy.Esti cam idiot! 1
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Cine esti? Ma iubesti? Ajung la balamuc. Se apropie Craciunul. Eu sunt numarul sapte, ea e numarul unu. Intr-un salon mare nebuni fete si baieti. Nu isi vorbesc, privesc inspre pereti. Incerc sa intru dar ceva ma retine Raman in usa si o caut din privire. Nebunii intorc capul —Pe cine cauti boss? Inteaba de pe pat un dililau barbos. Pe o fata Cristina, eu am fost internat Am iubit-o mult dar m-a abandonat. —Auzi Cristina, a venit dupa tine Ii spune unei fete cu forme feminine. Una se ridica, vine spre mine. O fata voinica cu forme cabaline. Cu fata rotunda si solduri perfecte Nu-mi spune nimic, doar imi zambeste. O privesc in ochi, ea privirea-si fereste Isi asteapta amantul ce mult il doreste. —Imi pare rau dar nu te recunosc Tu nu esti fata cu care am fost. Cristina mea e o fata fascinanta Ii place muzica si este pedanta. Am fost impreuna, am stat la o tigara Si nu stiu de ce ii spuneau Hunedoara. A mea e slabuta, urata si zglobie Se imbraca sexy de nimic nu stie. Vorbeste in dodii, doar mistocareala Daca n-o satisfaci te ia la cafteala. Un nebun fiors cu un dinte stricat Intoarce capul si se ridica din pat. Toti o stim pe Cristina, aici e veterana Dar nu stim de ce cauti asa o persoana. O aduc mereu aici, e foarte nebuna Nu stie nimic decat doar de pula Vine cand vrea ea si pleaca cand se cere O doare in pula va trage la muie la toti labagiii. Te iubesc Cristina :) 3
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 24, 2019 Sa-mi sugi pula Cicatricea aia se numeste pula? :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 24, 2019 Autor Postat Iulie 24, 2019 ...Vine cand vrea si pleaca cand se cereO doare in pula! Trezeste-te, vere! Am corectat eu. :)Femei sunt garla, bune, cu suflet... Cred ca naspa e sa iubesti o curva. ;)
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Am corectat eu. :)Femei sunt garla, bune, cu suflet... Cred ca naspa e sa iubesti o curva. ;)Toate sunteti sufletiste si bune... de ce imi vorbesti asa iubire ? Stii cat de mult te iubesc :)
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 24, 2019 Calmul și desăvârșirea, prostul moare de drum lung și...din greșeală. :) 2 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 24, 2019 Fără off-topic 3
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Stimata doamna, sau domnisoara ce sunteti :) sa ne respectam totusi
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 24, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Postat Iulie 24, 2019 Aia a fost deja. :)I-ai inrosit rozeta lui picon ntz ntz
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Calmul și desăvârșirea, prostul moare de drum lung și...din greșeală. :)Prostul moare ca il zapacesc curvele, le cauta pe la crematoriul Cenusa si ele se ard cu bagabontii. Razi curva futute-n gura
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 24, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Postat Iulie 24, 2019 mie mi-au facut o farsa de nu o sa ii iert niciodata io nu le fac nimic karma ii va rezolva viata lunga
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 24, 2019 Autor Postat Iulie 24, 2019 Toate sunteti sufletiste si bune... de ce imi vorbesti asa iubire ? Stii cat de mult te iubesc :) Pffff, cum sa nu?! :laugh2 :hug1
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Pffff, cum sa nu?! :laugh2 Tu esti singura, fatoStii ca e adevaratMa simt mai tanarDe fiecare data cand sunt singur cu tine Stateam intr-o masina parcataFurand saruturi in curtea din fataAm avut intrebari pe care nu ar fi trebuit sa le punem dar Cum te-ai simtiDaca ti-as fi spus ca te iubescEste doar ceva ce vreau sa facImi voi lua timp, traindu-mi viataIndragostindu-ma si mai tare de tine Vara, cum liliecii s-au scuturatSangele curge mai repede decat un rauIn fiecare moment pe care il petrec cu tine Steateam pe acoperisul celui mai bun prieten al nostruAveam ambele brate in jurul tauPrivind soarele cum inlocuieste luna Cum te-ai simtiDaca ti-as fi spus ca te iubescEste doar ceva ce vreau sa facImi voi lua timp, traindu-mi viataIndragostindu-ma si mai tare de tineDeci spune-mi ca ma iubesti si tu Stateam intr-o masina parcataFurand saruturi in curtea din fataAm avut intrebari pe care nu ar fi trebuit sa le punem Cum te-ai simtiDaca ti-as fi spus ca te iubescEste doar ceva ce vreau sa facImi voi lua timp, traindu-mi viataIndragostindu-ma si mai tare de tineDeci spune-mi ca ma iubesti si tuSpune-mi ca ma iubesti si tuSpune-mi ca ma iubesti si tu
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 24, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Postat Iulie 24, 2019 mariano cum te-ai razbuna pe dusmanii cibernetici ?
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 24, 2019 Autor Postat Iulie 24, 2019 Nu e cea mai buna traducere si nu se compara cu originalul. Peseu: Nu te ajuta nimeni sa iesi din starea asta daca nu te ajuti tu. mariano cum te-ai razbuna pe dusmanii cibernetici ? S-au perindat 3 (care alergau dupa mine) pe topicul asta, ignore complet.
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 24, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Postat Iulie 24, 2019 Nu e cea mai buna traducere si nu se compara cu originalul. Peseu: Nu te ajuta nimeni sa iesi din starea asta daca nu te ajuti tu. S-au perindat 3 (care alergau dupa mine) pe topicul asta, ignore complet. te iubesc nu ma ignora
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 24, 2019 Poate ne spune picon de ce e luat la pula de tot forumul !esti invidios ca nu te-a luat pe tine sau pe aia care te-a lāsat pe lumea asta chiuitā! 4
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 24, 2019 Autor Postat Iulie 24, 2019 te iubesc nu ma ignora Alergau cu insulte, nu am de ce sa te ignor. :) :* Peseu: Aiurea e fara notificari la raspunsuri, mai devreme a dat eroare la un link youtube, la fiecare postare deja nu mai apare ca ai postat...Da-ti pisica jos de pe tastatura! :laugh2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 24, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Iulie 24, 2019 Amada de ce pui poze cu picon ? =))=))) 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 24, 2019 Prostul moare ca il zapacesc curvele, le cauta pe la crematoriul Cenusa si ele se ard cu bagabontii.In realitate, cel zăpăcit de curve nu-i prost.E iubitor de viață și liber cel ce se bucura de ea, de strălucirea sa în adâncimile femeii...și al ei mister. 1
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Nu e cea mai buna traducere si nu se compara cu originalul. Peseu: Nu te ajuta nimeni sa iesi din starea asta daca nu te ajuti tu. S-au perindat 3 (care alergau dupa mine) pe topicul asta, ignore complet.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum