nebulan10 Reputație: 432 Postat August 30, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 30, 2019 Daca nu ma inseala memoria, unul din cele blocuri marcate cu X e 241. Screenshot_825.pngEeee de asta nu am gasit-o eu, nu am intrat intre boscheti sa vad 241😂😂 zidezi iti multumesc tare mult, iti raman dator cu orice
zidezi Reputație: 533 Postat August 30, 2019 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat August 30, 2019 zidezi iti multumesc tare mult, iti raman dator cu oricecontinua cu recenzile la modul la care le faci si e perfect :D 1
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Cristina, ai și colegă?k Da am și colega încă odată nu suntem fetele de la etajul 2 nu comparați va rog
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Eeee de asta nu am gasit-o eu, nu am intrat intre boscheti sa vad 241 zidezi iti multumesc tare mult, iti raman dator cu orice nu te supăra ți se pare ca asta e bloc între boschieti ♀
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Dragilor dacă nu va convine locația nu mai faceți atât caz nu ma vizitați sunt foarte mulți oameni care m au vizitat și nu au avut nimic de comentat ba chiar aseară am avut 2 vizitatori de la vecinele mele și au spus ca o sa mai revină cu siguranța deci nu mai comparați 1
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Fără supărare colegu' dar.. La cat postezi încontinu pe toate topicurile fetelor fără o recenzie corectă despre vreo una la care ai fost încă rămân la părerea că doar poluezi forumul fără rost. Dragule te aștept pe la mine sa mai povestim de una alta
nebulan10 Reputație: 432 Postat August 30, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 30, 2019 Mie imi convine locatia doar ca nu am gasit-o acum un an..acum stiu unde e si clar ca o sa ma duc, stii ca-mi placi. Nu trebuie sa te enervezi, o sa te surpinzi placut cand ne vedem sa vezi cum sunt defapt in realitate, ca aici pe forum in cuvinte e greu sa-ti dai seama cine cu ce ton vorbeste. Te pup
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Mie imi convine locatia doar ca nu am gasit-o acum un an..acum stiu unde e si clar ca o sa ma duc, stii ca-mi placi. Nu trebuie sa te enervezi, o sa te surpinzi placut cand ne vedem sa vezi cum sunt defapt in realitate, ca aici pe forum in cuvinte e greu sa-ti dai seama cine cu ce ton vorbeste. Te pup Dar nu m am enervat doar ca se face caz aiurea nu ma enervez așa ușor stai liniștit te aștept cu mare drag când dorești
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Cine este colega ta? dacă cauți o sa o găsești aici in conversațiile de mai sus
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Mie imi convine locatia doar ca nu am gasit-o acum un an..acum stiu unde e si clar ca o sa ma duc, stii ca-mi placi. Nu trebuie sa te enervezi, o sa te surpinzi placut cand ne vedem sa vezi cum sunt defapt in realitate, ca aici pe forum in cuvinte e greu sa-ti dai seama cine cu ce ton vorbeste. Te pup Ca tot ai spus ca îți plac sâni 😂😂😂 1
nebulan10 Reputație: 432 Postat August 30, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 30, 2019 Cu pozele de genu ma faci sa ma chinui pana saptamana viitoare🤦â€â™‚ï¸ Esti prea bunaâ¤ï¸
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Cu pozele de genu ma faci sa ma chinui pana saptamana viitoare♂ Esti prea buna❤ hai ca nu mai ai așa mult pana săptămâna viitoare. Te aștept îmbrăcată foarte sexi așa cadou de ziua ta 1
andreas02nng Reputație: 52 Postat August 30, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 30, 2019 Salutare, azi m-am decis sa vizitez domnita, fara sa tin cont de “rautatile†de la unele persoane... aveam putina neincredere, dar am zis ca daca Reemy si Zolygabi au zis ca e ok... hai sa incerc.Fara sa fiu “fish†sau sa laud pe nedrept, prima impresie a fost chiar foarte buna ptr mine...Locatia e ok, simpla, nu e neaparat de lux, dar ptr asaceva este ok, baia curata totul ok. Pozele sunt reale, eu zic ca arata mai bine la corp decat in pozele postate.... pielea fina catifelata, sanii superbi, tatuajele cele din poze... Atitudinea ei chiar mi-a placut, am stat putin la povesti, nu m-am simtit grabit deloc... 10Despre igiena ei, pot zice ca e super ok ... 10Actiunea a fost ok ptr prima intalnire, OP chiar daca a fost OP, piercingul a fost senzatie placuta, si executat frumos.... ☺ï¸â˜ºï¸â˜ºï¸NP foarte ok, se misca bine si fara comentarii 😉😉😉.....Per total pot sa zic ca a fost o experienta placuta.... si sigur mai revin... 😘😘😘 3
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Salutare, azi m-am decis sa vizitez domnita, fara sa tin cont de “rautatile” de la unele persoane... aveam putina neincredere, dar am zis ca daca Reemy si Zolygabi au zis ca e ok... hai sa incerc.Fara sa fiu “fish” sau sa laud pe nedrept, prima impresie a fost chiar foarte buna ptr mine...Locatia e ok, simpla, nu e neaparat de lux, dar ptr asaceva este ok, baia curata totul ok. Pozele sunt reale, eu zic ca arata mai bine la corp decat in pozele postate.... pielea fina catifelata, sanii superbi, tatuajele cele din poze... Atitudinea ei chiar mi-a placut, am stat putin la povesti, nu m-am simtit grabit deloc... 10Despre igiena ei, pot zice ca e super ok ... 10Actiunea a fost ok ptr prima intalnire, OP chiar daca a fost OP, piercingul a fost senzatie placuta, si executat frumos.... ☺☺☺NP foarte ok, se misca bine si fara comentarii .....Per total pot sa zic ca a fost o experienta placuta.... si sigur mai revin... Mulțumesc pentru recenzie te mai aștept și alta data cu mult drag te pup 1
nebulan10 Reputație: 432 Postat August 30, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 30, 2019 Sa aveti grija de ea sa nu plece din cauza noastra, ii facem buletin de Mures daca e asa superba. Imi poate confirma cineva care e intrarea X-ul galben sau X-ul rosu din poza postata de zidezi??? 1
vipera 69 Reputație: 4606 Postat August 30, 2019 Oras:europa Oras:europa Postat August 30, 2019 @nebulan x galbenul este intrarea,sunt d accord cu tine,sa fie "cu bulletin de Tg Mures. 1
andreas02nng Reputație: 52 Postat August 30, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 30, 2019 Sa aveti grija de ea sa nu plece din cauza noastra, ii facem buletin de Mures daca e asa superba. Imi poate confirma cineva care e intrarea X-ul galben sau X-ul rosu din poza postata de zidezi???@nebulan este cel cu x galben..... eu zic ca merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut, e o persoana ok Cristina, acum posibil si de gusturile fiecaruia, si de atitudinea/comportamentul fiecaruia.... dar e o bruneta ok cu corp frumos(zic eu) ... bine proportionat, sanii super... mie mi-a placut ....acuma depinde de fiecare ce asteptari are 😂😂😂😂😂 1
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Dragule te aștept pe la mine sa mai povestim de una altaCriss.. O să trec cu mare drag când o să mă întorc din concediu. Întâlnirea trecută nu poate fi uitată așa ușor. 1
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Nu imi place sa imi laud "pula" cum faci tu,iti promit solemn in fata altarului,tu o sa ai despre ce sa scri despre intalnirea noastra. :pope Bai mucea.. Tu te vezi ce scrii.. I-mi promiti în faÅ£a altarului 😂😂😂Asta e cerere în căsătorie...sorry dar nu sunt gay. Iar dacă vrei neapărat să vezi ce am în pantaloni.. Te aștept cu placere sa-ti arăt.. Iti garantez că după aceea nu o sa mai ai cu ce tasta amenințări la adresa membrilor de pe forum. Zi faină și spor la labă! 1
criss007 Reputație: 778 Postat August 30, 2019 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Postat August 30, 2019 Criss.. O să trec cu mare drag când o să mă întorc din concediu. Întâlnirea trecută nu poate fi uitată așa ușor. Te aștept cu drag Pupici concediu plăcut 1
vipera 69 Reputație: 4606 Postat August 30, 2019 Oras:europa Oras:europa Postat August 30, 2019 Din respect pt Cristina,nu intru in polemici cu tine pe topical ei. Vei sa discutam?muta discutia noastra pe D G
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Din respect pt Cristina,nu intru in polemici cu tine pe topical ei. Vei sa discutam?muta discutia noastra pe D GEu nu am ce discuta cu frustrati ca tine care m-au atacat atâta timp pe toate topicurile fetelor atât pe mine cat și pe alti membri.Plus pe deasupra eu dacă vizitez o fată îi fac recenzie și cam atât nu tin să bat din "clanţă" încontinuu pentru a-mi vedea contul albastru... Ști bine la ce mă refer și deja a observat toată lumea care e rolul tău pe acest forum. 1
vipera 69 Reputație: 4606 Postat August 30, 2019 Oras:europa Oras:europa Postat August 30, 2019 O sa am grija sa te "albastresc" si pe tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum