Sari la conținut

Adevărat ?

Vizitator sserum

Postări Recomandate

Vizitator sserum
Reputație: 0
Postat

Aşa o fi ?

post-299299-0-94583700-1564129413_thumb.jpg

• Minus 2
Postat

Ce e cu lantul ala imens?  :laugh2

Nu este adevarat.

Iubirea nu contine ura, iubesti copilul, mama, animalul de companie, etc... Unde este ura? 

Durerea sufleteasca aduce ura, cea provocata de cei care te ranesc intentionat sau cu indiferenta. Pentru asta nici nu trebuie sa iubesti.

• Like 1
Vizitator picard91
Postat

Emanuel Berman. Continuatorul lui Charcot si Jung, dar mai apropiat de Freud prin teoriile sale psihanalitice. Este unul din cei ce a contestat teoriile referitoare la arhietipuri ale lui Jung.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ce bratara de tigan cocalar.

E musser/thrmadking, sandilaul ala din Braila care a terorizat-o pe Carina de la TOP. Ii recunosc postarile si lantul ala de cocalar =))

• Like 2
Postat

...ala care se intereseaza de batranul george pe la curve, e un topic "atentie agresiv periculos" care ameninta ca taie in stanga si in dreapta

• Like 1
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Emanuel Berman. Continuatorul lui Charcot si Jung, dar mai apropiat de Freud prin teoriile sale psihanalitice. Este unul din cei ce a contestat teoriile referitoare la arhietipuri ale lui Jung.

Eu caut pe google si citesc versuri din melodiile lui Adrian Minune si Salam... Plm... N am auzit de Ciung si Iung si Freud astia..

Vizitator sserum
Postat

Ce e cu lantul ala imens?  :laugh2

Nu este adevarat.

Iubirea nu contine ura, iubesti copilul, mama, animalul de companie, etc... Unde este ura? 

Durerea sufleteasca aduce ura, cea provocata de cei care te ranesc intentionat sau cu indiferenta. Pentru asta nici nu trebuie sa iubesti.

Unde dai şi unde a crăpat...Eu am încercat, subtil, să definesc comportamentul inadecvat al anumitor mebrii din comunitatea nimfomane, din moment ce de la iubire se trece la ură şi vicecersa, nu mai stau să enumăr, cine şi cum...

Eu cred că în subcoştient, ei se ... iubesc .

Ce aveți măi cu bijuurile mele ? Bănuiesc că în germania la fel faceți ? Sau în occident ? N-ați mai văzit aşa ceva ? Sunt primu' sau ultimu' ? Cu chestii d'astea pe el ?

• Minus 2
Vizitator sserum
Postat

Mișto brățara de la mâna,dar cam subțire

Åži ... brățara de la gât e la fel ðŸ˜
  • Minus 2
Vizitator pisulica
Postat

Şi ... brățara de la gât e la fel

am auzit ca esti tatoo artist, imi poti tatua LUXemburg pe pula asta mare da 24 ?

Vizitator sserum
Postat

Eşti pe aproape...

post-299299-0-40981300-1564218303_thumb.jpg

• Minus 2
Vizitator sserum
Postat

Ce bratara de tigan cocalar.

@doar un om sau ... altceva ?

Nu mă deranjează să mă faci țigan şi nici cocalar, altcineva a spus că am moacă de nazist, deci: puneți-vă de acord, nu ştiu acum ce să mai cred, sunt...napolitan ?

Şi altfel, Hans Peter Geerdes, tot țigan e ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Unde dai şi unde a crăpat...Eu am încercat, subtil, să definesc comportamentul inadecvat al anumitor mebrii din comunitatea nimfomane, din moment ce de la iubire se trece la ură şi vicecersa, nu mai stau să enumăr, cine şi cum...

Eu cred că în subcoştient, ei se ... iubesc .

Ce aveți măi cu bijuurile mele ? Bănuiesc că în germania la fel faceți ? Sau în occident ? N-ați mai văzit aşa ceva ? Sunt primu' sau ultimu' ? Cu chestii d'astea pe el ?

Cine steatea sa ghiceasca unde dai tu?

Acum hai si cu Rolex! Esti penibil!

Vizitator sserum
Postat

Cine steatea sa ghiceasca unde dai tu?

Acum hai si cu Rolex! Esti penibil!

Să pun şi restul de ceasuri ?
  • Minus 2
Vizitator sserum
Postat

E musser/thrmadking, sandilaul ala din Braila care a terorizat-o pe Carina de la TOP. Ii recunosc postarile si lantul ala de cocalar =))

I' m .. @not secure...dar, tu ai o problemă, sau mai multe, la....

Iar ai început ?

Şi ... vezi că sunt din ... galați, hahahahaha

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator sserum
Postat

...ala care se intereseaza de batranul george pe la curve, e un topic "atentie agresiv periculos" care ameninta ca taie in stanga si in dreapta

Deci, ai grijă ( punctul patru ) ... să nu te ... tai, bwahahahaha

Hai, mai bagă o clonă ! Ai de unde alege....

Sau, nu, mai bine dă-mi raport, că nu mai ai loc de pula asta tatuată...vezi pe asta ai uitat-o, hohohoho, hahahaha, HAHAHAHAHA !!!

• Minus 2
Vizitator sserum
Postat

Eu caut pe google si citesc versuri din melodiile lui Adrian Minune si Salam... Plm... N am auzit de Ciung si Iung si Freud astia..

https://youtu.be/51bhB7EKHdQ

• Minus 2
Vizitator sserum
Postat

am auzit ca esti tatoo artist, imi poti tatua LUXemburg pe pula asta mare da 24 ?

Te-ai prins ?

post-299299-0-20616500-1564219012_thumb.jpg

• Minus 2
Vizitator pisulica
Postat

Te-ai prins ?

nu, tu ?

post-299886-0-41307900-1564219143_thumb.jpg

• Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat

@doar un om sau ... altceva ?

Nu mă deranjează să mă faci țigan şi nici cocalar, altcineva a spus că am moacă de nazist, deci: puneți-vă de acord, nu ştiu acum ce să mai cred, sunt...napolitan ?

Şi altfel, Hans Peter Geerdes, tot țigan e ?

Nu te-am facut nici tigan nici cocalar.

Doar am zis ca bratara e de tigan cocalar.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...