gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 Ce e cu lantul ala imens? :laugh2 Nu este adevarat.Iubirea nu contine ura, iubesti copilul, mama, animalul de companie, etc... Unde este ura? Durerea sufleteasca aduce ura, cea provocata de cei care te ranesc intentionat sau cu indiferenta. Pentru asta nici nu trebuie sa iubesti. 1
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 26, 2019 Mișto brățara de la mâna,dar cam subțire
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 Emanuel Berman. Continuatorul lui Charcot si Jung, dar mai apropiat de Freud prin teoriile sale psihanalitice. Este unul din cei ce a contestat teoriile referitoare la arhietipuri ale lui Jung. 1 1
doar un om Reputație: 270 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Iulie 26, 2019 Ce bratara de tigan cocalar. 2
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 Ce bratara de tigan cocalar.E musser/thrmadking, sandilaul ala din Braila care a terorizat-o pe Carina de la TOP. Ii recunosc postarile si lantul ala de cocalar =)) 2
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 ...ala care se intereseaza de batranul george pe la curve, e un topic "atentie agresiv periculos" care ameninta ca taie in stanga si in dreapta 1
morakygr Reputație: 165 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iulie 27, 2019 Emanuel Berman. Continuatorul lui Charcot si Jung, dar mai apropiat de Freud prin teoriile sale psihanalitice. Este unul din cei ce a contestat teoriile referitoare la arhietipuri ale lui Jung.Eu caut pe google si citesc versuri din melodiile lui Adrian Minune si Salam... Plm... N am auzit de Ciung si Iung si Freud astia..
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Ce e cu lantul ala imens? :laugh2 Nu este adevarat.Iubirea nu contine ura, iubesti copilul, mama, animalul de companie, etc... Unde este ura? Durerea sufleteasca aduce ura, cea provocata de cei care te ranesc intentionat sau cu indiferenta. Pentru asta nici nu trebuie sa iubesti.Unde dai şi unde a crăpat...Eu am încercat, subtil, să definesc comportamentul inadecvat al anumitor mebrii din comunitatea nimfomane, din moment ce de la iubire se trece la ură şi vicecersa, nu mai stau să enumăr, cine şi cum...Eu cred că în subcoştient, ei se ... iubesc . Ce aveți măi cu bijuurile mele ? Bănuiesc că în germania la fel faceți ? Sau în occident ? N-ați mai văzit aşa ceva ? Sunt primu' sau ultimu' ? Cu chestii d'astea pe el ? 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Mișto brățara de la mâna,dar cam subțireÅži ... brățara de la gât e la fel 😠2
Vizitator pisulica Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Şi ... brățara de la gât e la fel am auzit ca esti tatoo artist, imi poti tatua LUXemburg pe pula asta mare da 24 ?
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Emanuel Berman. Continuatorul lui Charcot si Jung, dar mai apropiat de Freud prin teoriile sale psihanalitice. Este unul din cei ce a contestat teoriile referitoare la arhietipuri ale lui Jung.Eşti pe aproape... 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Ce bratara de tigan cocalar.@doar un om sau ... altceva ? Nu mă deranjează să mă faci țigan şi nici cocalar, altcineva a spus că am moacă de nazist, deci: puneți-vă de acord, nu ştiu acum ce să mai cred, sunt...napolitan ? Şi altfel, Hans Peter Geerdes, tot țigan e ? 1 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Unde dai şi unde a crăpat...Eu am încercat, subtil, să definesc comportamentul inadecvat al anumitor mebrii din comunitatea nimfomane, din moment ce de la iubire se trece la ură şi vicecersa, nu mai stau să enumăr, cine şi cum...Eu cred că în subcoştient, ei se ... iubesc . Ce aveți măi cu bijuurile mele ? Bănuiesc că în germania la fel faceți ? Sau în occident ? N-ați mai văzit aşa ceva ? Sunt primu' sau ultimu' ? Cu chestii d'astea pe el ? Cine steatea sa ghiceasca unde dai tu?Acum hai si cu Rolex! Esti penibil!
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Cine steatea sa ghiceasca unde dai tu?Acum hai si cu Rolex! Esti penibil!Să pun şi restul de ceasuri ? 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 E musser/thrmadking, sandilaul ala din Braila care a terorizat-o pe Carina de la TOP. Ii recunosc postarile si lantul ala de cocalar =))I' m .. @not secure...dar, tu ai o problemă, sau mai multe, la.... Iar ai început ? Şi ... vezi că sunt din ... galați, hahahahaha 1 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 ...ala care se intereseaza de batranul george pe la curve, e un topic "atentie agresiv periculos" care ameninta ca taie in stanga si in dreaptaDeci, ai grijă ( punctul patru ) ... să nu te ... tai, bwahahahaha Hai, mai bagă o clonă ! Ai de unde alege.... Sau, nu, mai bine dă-mi raport, că nu mai ai loc de pula asta tatuată...vezi pe asta ai uitat-o, hohohoho, hahahaha, HAHAHAHAHA !!! 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Eu caut pe google si citesc versuri din melodiile lui Adrian Minune si Salam... Plm... N am auzit de Ciung si Iung si Freud astia..https://youtu.be/51bhB7EKHdQ 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 am auzit ca esti tatoo artist, imi poti tatua LUXemburg pe pula asta mare da 24 ?Te-ai prins ? 2
doar un om Reputație: 270 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Iulie 27, 2019 @doar un om sau ... altceva ? Nu mă deranjează să mă faci țigan şi nici cocalar, altcineva a spus că am moacă de nazist, deci: puneți-vă de acord, nu ştiu acum ce să mai cred, sunt...napolitan ? Şi altfel, Hans Peter Geerdes, tot țigan e ?Nu te-am facut nici tigan nici cocalar. Doar am zis ca bratara e de tigan cocalar.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 nu, tu ? boss de boss.jpg Asta nu era poza lui Bogdan? :hmmm
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 27, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 27, 2019 margelatu' lol
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 27, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Iulie 27, 2019 Nazistu ? =))
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 nu, tu ? boss de boss.jpgNu e ... Rolex, nu e el, hahahahahaha 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum