Sari la conținut

Admin van buuren ???

Postări Recomandate

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Te astept cu drag in PM.

Bitchy

Aratai si solutia ca sa iti poata trimite PM 😃😃
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Parinte daca nu poti, zi-ne in public. Suntem aici.

Bitchy

Bitchy am o întrebare ? De ce la fiecare postare te semnezi cu userul tău de moderatoare ?

PS: nu știu alții dar eu știu că ești TU pisicuțo :)

Postat

@Pisicuts daca lumea nu isi exprima oful in mod direct nu inseamna ca nu sunt nemultumiri dar tu cu andreutza ca sa aveyi imagine buna inchideti un topic care nu ar trebui inchis dar tinandcont ca Andreea are de gand sa plece din Brasov isi permite sa joace pe degete pe toata lumea tu pisicule crezi ca o mai babardesti si ea crede ca mai prosteste mult timp lumea dar,na ...

Totusi la faza cu nespalatul si futut la ciclu nu eu ar trebui sa fiu banat sau reportat cei care mai au incredere si merg pe la ea sase gandeasca de mai multe ori inainte sa bage acolo un neprotejat dupa ce a fost discutatatasi cu ceva boli venerice .

Dar ah am uitat ca la pisic ii place sa promoveze pe aici grasane cu curu mare in schimb la o pizda plina de tampoane ...

Yax

Confutadini cand mereti la asta la futut bagati mana un pic pe la gauri si verificati sa nu fie infundate cu ceva ca doar riscul e mult mai mare cand e pe stop si nu vreti xxx la analize .

Cat despre locatia din scriitorilor daca sunteti boschetari e o locatie ok .

Bafta la tufat si poate ne auzim de pe altcontdaca imi iau din nou ban. Dar acolo o sa vedem cine este mai bipolar din moment ce ea adtazi fabuleaza una peste o saptamana alta de nu mai tine minte ce si cum de la mana pana la gaoz fisting si etc .

• Minus 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

@Pisicuts daca lumea nu isi exprima oful in mod direct nu inseamna ca nu sunt nemultumiri dar tu cu andreutza ca sa aveyi imagine buna inchideti un topic care nu ar trebui inchis dar tinandcont ca Andreea are de gand sa plece din Brasov isi permite sa joace pe degete pe toata lumea tu pisicule crezi ca o mai babardesti si ea crede ca mai prosteste mult timp lumea dar,na ...

Totusi la faza cu nespalatul si futut la ciclu nu eu ar trebui sa fiu banat sau reportat cei care mai au incredere si merg pe la ea sase gandeasca de mai multe ori inainte sa bage acolo un neprotejat dupa ce a fost discutatatasi cu ceva boli venerice .

Dar ah am uitat ca la pisic ii place sa promoveze pe aici grasane cu curu mare in schimb la o pizda plina de tampoane ...

Yax

Confutadini cand mereti la asta la futut bagati mana un pic pe la gauri si verificati sa nu fie infundate cu ceva ca doar riscul e mult mai mare cand e pe stop si nu vreti xxx la analize .

Cat despre locatia din scriitorilor daca sunteti boschetari e o locatie ok .

Bafta la tufat si poate ne auzim de pe altcontdaca imi iau din nou ban. Dar acolo o sa vedem cine este mai bipolar din moment ce ea adtazi fabuleaza una peste o saptamana alta de nu mai tine minte ce si cum de la mana pana la gaoz fisting si etc .

Oamenii cu igiena impecabila au bagat degetele si le baga in continuare...e dreptul meu sa selectez ce si cu cine fac

Postat

Acuma te scuzi si tu facj dpam de fapt asa ca nu meriti si tu sa pleci in alt judet ???

Cat despre vagat degete sau toata mana sau chiar un picior e treaba lor. .

Numai ca aici tu faci spam si pot sa te rog sa te ceri singura afara ca mno in alta podtare adta cereai .

App daca esti tare in gura nu mai sta in Bv fudi in alt judet cum am promis si gata .

Apropo poti sa il iei si pe tovarasul clitorixos ca sa nu mai fie aici probleme ca el si asa are doar hpv si traseiste cu 30 de leuti .

• Minus 1
Postat

Propui sa fiu scuipat afara de pe nimfo deaorece cand iti dadeam motanul la supt se suiau pisicutele pe noi si mirosea a excremente animalica si umana acolo pe scriitorilor ma mir cum de nu ajungi si la top si atunci o sa vedeti dragi confutadini cum merge treaba cu acest forum .

Aici cine da recenzii e mincinos cine se cearta dar pe buna dreptate e idiot sau bipplar dar cine acuza isi citeste de fapt analizele .

• Minus 1

Postat

Asa vezi andreutzo da cu minus ca sti ca pleci .

Daca nu iti schimbai judetul nu aveai asa tupeu .

Stii despre ce vorbesc .

Eu nu ma feresc si poti sa puo poze si numele meu real aici daca tu crezi ca ai tu dreptate dar altfel mai mucles ca iti miroase gura a pula .

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.