Sari la conținut

Unde-i XOXO?

Postări Recomandate

Râdeți voi, râdeți, dar Antonella, lucrătoarea sexuală e pe lista mia. Mea.

Să vedem, totuşi. Cică tangoul e-n doi.

Am capul pleşuv, pe lături cu părul cărunt şi creț, ca şi călugării cordelieri din povestirile lui La Fointaine.

Să vedem dacă mă acceptă.

Link spre comentariu

Varu la ora asta e pa o cursa da uber si maine baga waghyu burger la osho, an timp ce rade de proasta da raluka, ca nici pana azi nu s-a prins ca don draper, dolores si xoxo sunt unul si acelasi smecher barosan, sefu interlopilor da pa Berceni!

Doo minti an acelasi corp!

Link spre comentariu
  • Oras:Anonymous

Vrei sa jucam cu cartile pe fata ? Vad ca iti place sa mananci cacat despre mine crezand ca nu mai citesc pe aici, mai ales la cat te-am ajutat in conflictele cu multi distrusi pe aici, inclusiv Miky77, Cristiano29, MartaM, JustLove, Dmx_Dmx, Betty, Siana, Xoxo, VisTantric, Miskin, s.a.m.d. .  Acum il trimiti pe sclavul ala de money_talks sa ma provoace si intamplator scrii acelasi lucruri false despre mine ? Pot sa le zic la lume cum ai procedat cu multi de aici si la ce metode ai apelat, care te-ar scoate pe tine principalul vinovat si nicidecum ei. Pe mine ma doare in pula de voi ca nu stau sa imi traiesc viata pe un forum de curve ca multi de aici. Alegeti foarte atent cuvintele ;)

post-299960-0-35150600-1564301645_thumb.jpg

Pe Picon nu-l inghit mai mulți,dar pe Dolores un singur idiot are boală viscerală,iar pe mine mă atacă zeci de clone exact după disputa cu ajutătorul de comunitate.Sunt sigur că este doar o coincidență.

Nu știu dacă să-mi fie scârbă sau milă.
Toate astea au inceput atunci când am refuzat să intu in războiul lui cu toții cei care îi umileau iubita,pe otreapa Ines.

M-a rugat Xoxo sa-i transmit lu' prostu' ala cu multe conturi ca-si baga pwla in familia lui......in rest toate bune si frumoase :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Vrei sa jucam cu cartile pe fata ? Vad ca iti place sa mananci cacat despre mine crezand ca nu mai citesc pe aici, mai ales la cat te-am ajutat in conflictele cu multi distrusi pe aici, inclusiv Miky77, Cristiano29, MartaM, JustLove, Dmx_Dmx, Betty, Siana, Xoxo, VisTantric, Miskin, s.a.m.d. .  Acum il trimiti pe sclavul ala de money_talks sa ma provoace si intamplator scrii acelasi lucruri false despre mine ? Pot sa le zic la lume cum ai procedat cu multi de aici si la ce metode ai apelat, care te-ar scoate pe tine principalul vinovat si nicidecum ei. Pe mine ma doare in pula de voi ca nu stau sa imi traiesc viata pe un forum de curve ca multi de aici. Alegeti foarte atent cuvintele ;)

attachicon.gif _~~_.jpg

Ați început să vedeți numai conspirații,cu Money n-am discutat niciodată în privat,nici nu aveam cum,că n-am avut PM.

Ce am făcut eu pe site a fost la vedere,cam tot am povestit,cum mi-am bătut joc de Ines,Anona și alte otrepe cu pozele cu "mine" trimise de pe conturi ale prostituatelor și multe altele ștouri marca Pipilica.

Spune ce vrei sa știe lumea că povestea eu,să mă mai amuz.

Disputa asta a apărut tocmai că ați văzut în prostia voastră numai conspirații și ați pus botul la diversiuni ieftine ale flaușaților

Link spre comentariu
Vizitator loving boy
Reputație: 0

Ați început să vedeți numai conspirații,cu Money n-am discutat niciodată în privat,nici nu aveam cum,că n-am avut PM.

Ce am făcut eu pe site a fost la vedere,cam tot am povestit,cum mi-am bătut joc de Ines,Anona și alte otrepe cu pozele cu "mine" trimise de pe conturi ale prostituatelor și multe altele ștouri marca Pipilica.

Disputa asta a apărut tocmai că ați văzut în prostia voastră numai conspirații și ați pus botul la diversiuni ieftine ale flaușaților

s știi ca n-am niciun amestec aicisa, da? E prea low pentru DEavolu.
  • Like 1
Link spre comentariu

ma asteptam la un raspuns mai inteligent din partea ta, nu a venit. Acum sa te pregatesti sa suferi consecintele !

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator loving boy

Bă, nu îmi pasă ce credeți voi da Pipilica e cam singurul care le-a luat și le ia la rost pe toate mujerile care umblă cu prostii.

Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Bă, nu îmi pasă ce credeți voi da Pipilica e cam singurul care le-a luat și le ia la rost pe toate mujerile care umblă cu prostii.

L-ai luat prin surprindere, n-a avut timp sa teasa o urzeala

Sa nu-l mai lasi pe Picon sa linga in cur toate baragladinele supeaponderale ar fi, inclin sa cred, o razbunare de razboi.

Va lingeti in cur nespalatilor? :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator loving boy

nenea Lisandru, sa stiti ca iar m-am cacat in pantofii dumitale, dar va puteti incalta cu fesul la cat de prost sunteti

trebuie două, sa nu se supere celălalt picior.
  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator loving boy

Guys, va rog frumos, un pic mai light, nu va mai jigniti!

Zi faina!

Bitchy

dragă (scuza-mi apelativul dacă ți se pare nepotrivit), dacă tu consideri că greșesc, mă pleznesti peste ceafă imediat. No hard feelings. ;)
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...