mazarin Reputație: 89 Postat Iunie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 29, 2013 Tin sa felicit din inima si cu multa caldura toate domnisoarele, doamnele si domnii care isi sarbatoresc ziua de nume. Sa fiti iubiti(e) si sa petreceti frumos.Cu stima mazarin.
nellu76 Reputație: 535 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 Aceleasi felicitari si din partea mea.
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 29, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 29, 2013 Sanatate maxim,viata lunga,bani in punga!!! Felicitari si tie Nellule pentru titlul de `utilizator al lunii``
nellu76 Reputație: 535 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 Felicitari si tie Nellule pentru titlul de `utilizator al lunii`` Multumesc mult, fratele meu! Sa stii ca esti unul dintre cei datorita carora sunt inca pe forum. Asa ca sa nu te puna "ala mic si cu coarne" sa mai pleci de aici ca ma duc peste tine si iti bag toti tzepii "tzeposului" in fund .
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 29, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 29, 2013 Multumesc mult, fratele meu! Sa stii ca esti unul dintre cei datorita carora sunt inca pe forum. Asa ca sa nu te puna "ala mic si cu coarne" sa mai pleci de aici ca ma duc peste tine si iti bag toti tzepii "tzeposului" in fund . FRATE DRAG si eu tot datorita TIE si UNORA ca tine inca mishun pe-aici...bai nene,sincer iti spun,cu toate ca `lumea` vede cu totul altfel lucrurile...fara useri ca si:Clontosul,Euflo96,Scrat,Sem-sem,Oly,Ovii,Boieru...o mare pierdere din punctul meu de vedere,OBSEDATU`,useri care erau sau sunt mai mult decat o `pata de culoare` pe acest forum...pula mea...viata pe acest forum o sa fie `pustiu`...parerea mea Hai ti tzuc pe frunce cu tot respectul
nellu76 Reputație: 535 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 ...fara useri ca si:Clontosul,Euflo96,Scrat,Sem-sem,Oly,Ovii...o mare pierdere din punctul meu de vedere,OBSEDATU`,useri care erau sau sunt mai mult decat o `pata de culoare` pe acest forum...pula mea...viata pe acest forum o sa fie `pustiu`...parerea mea Perfect de acord cu tine. Si eu cred ca daca am fi niste simple "masini de recenzat", forumul ar fi mult prea monoton. Sa fii iubit, fratele meu, de toate fetele frumoase! Si eu te tzuc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum