Sari la conținut

Felicitari !

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Tin sa felicit din inima si cu multa caldura toate domnisoarele, doamnele si domnii care isi sarbatoresc ziua de nume. Sa fiti iubiti(e) si sa petreceti frumos.

Cu stima 

mazarin.

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Aceleasi felicitari si din partea mea.

• Oras:bora bora
Postat

Sanatate maxim,viata lunga,bani in punga!!!

Felicitari si tie Nellule pentru titlul de `utilizator al lunii`` :hihat 

Postat

Felicitari si tie Nellule pentru titlul de `utilizator al lunii`` :hihat 

Multumesc mult, fratele meu! Sa stii ca esti unul dintre cei datorita carora sunt inca pe forum. Asa ca sa nu te puna "ala mic si cu coarne" sa mai pleci de aici ca ma duc peste tine si iti bag toti tzepii "tzeposului" in fund :laugh2

Postat

Multumesc mult, fratele meu! Sa stii ca esti unul dintre cei datorita carora sunt inca pe forum. Asa ca sa nu te puna "ala mic si cu coarne" sa mai pleci de aici ca ma duc peste tine si iti bag toti tzepii "tzeposului" in fund :laugh2

FRATE DRAG si eu tot datorita TIE si UNORA ca tine inca mishun pe-aici...bai nene,sincer iti spun,cu toate ca `lumea` vede cu totul altfel lucrurile...fara useri ca si:Clontosul,Euflo96,Scrat,Sem-sem,Oly,Ovii,Boieru...o mare pierdere din punctul meu de vedere,OBSEDATU`,useri care erau sau sunt mai mult decat o `pata de culoare` pe acest forum...pula mea...viata pe acest forum o sa fie `pustiu`...parerea mea :bow

Hai ti tzuc pe frunce cu tot respectul :hihat

Postat

...fara useri ca si:Clontosul,Euflo96,Scrat,Sem-sem,Oly,Ovii...o mare pierdere din punctul meu de vedere,OBSEDATU`,useri care erau sau sunt mai mult decat o `pata de culoare` pe acest forum...pula mea...viata pe acest forum o sa fie `pustiu`...parerea mea :bow

Perfect de acord cu tine. Si eu cred ca daca am fi niste simple "masini de recenzat", forumul ar fi mult prea monoton. Sa fii iubit, fratele meu, de toate fetele frumoase! Si eu te tzuc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...