alina990 Reputație: 23 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Iunie 5, 2020 Oare cine ascris alina sau iubi?nu raspunde la intrebare!Eu am scris dragule,nu scrie nimeni in numele meu poti sta linistit!
delimitator Reputație: 528 Postat Iunie 5, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 5, 2020 Am fost de doua ori pe la Alina, cred ca anul trecut. Fata frumușică și servicii bunute. Cit despre iubi? Nu i am simțit prezenta Și sincer nici nu ma interesează. Hai sa le futem, zic, și sa nu ne mai intereseze de vreunul care nu dam noi, fratii, nici doi lei pe el
mariusmarghita Reputație: -10 Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 Am fost si eu la Alina anul acesta. Servicii de top. Foarre naturala, f curata, discretie. Mie mi a placut. De revenit. Buna Alina!Prin ce oras esti acum? Unde esti de gasit?
ion goican Reputație: 271 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Alina, as vrea sa-ti fac o vizita zilele acestea. Mai activezi? Care este programul zilnic?
alexvale Reputație: 15 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 27, 2020 Ion Goigan alina lucrează pe Râmnicu Vâlcea, acolo o găsești! 1
ion goican Reputație: 271 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Ion Goigan alina lucrează pe Râmnicu Vâlcea, acolo o găsești!Multumesc. Ramnicu Valcea este prea departe.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum