adrianmatei20 Reputație: 1 Postat Iunie 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2013 Salutare. Am fost la tipa din anuntul: "NICOL,"AM REVENIT"!! 23 ani, bruneta cu sani apetisanti, te invit in cuibusorul meu de nebunii sa petrecem o ora de amor pasional (oral, neprotejat, normal), fara graba, te astept intr-o locatie curata, zona Iancului, Tel: 0732.876.156" link: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/nicolam-revenit-23-ani-bruneta-cu-sani-apetisanti-te-invit-in-cuibusorul_6541567.html Locatia: Iancului, curata, cam putin luminata...Tipa: super ok, tatele cam mici dar ferme...Note: Oral: am precizat ca nu vreau (ma cam grabeam si la mine dureaza oralul....) Normal: 8 - implicare, geme, atenta Anal: nu stiu, nu am intrebat, nu-mi place ) Mai are o colega, a trebuit sa astept 10 min jos sa termine treaba.... Per total a fost ok, cu siguranta voi reveni. Pret 80 lei (cerea 100 dar i-am zis ca in anunt a scris 80)Este prima mea postare, sper ca a fost ok si de folos...Multumesc 1
piticu Reputație: -419 Postat Iunie 29, 2013 Oras:București Oras:București Postat Iunie 29, 2013 foloseste mai multe seturi de poze (probabil toate false) pe anuntul.ro
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2013 Poze false... nici nu mai ma chinui sa caut - prize UK
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum