inginerul_xxx Reputație: 470 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 25, 2021 De prin ianuarie nu am mai fost la ele, dar numai blonda ma servea si stiu ca au programul pana la 17:00, dupa 17:00 e telefonul inchis, si cred ca stau in locatie cat lucreaza cu clientii dupa ce termina programul pleaca de acolo, atunci cand am fost acolo era cam 16:30 si cand am terminat se pregatea blonda sa plece acasa ,asa zicea ea,.. se imbraca se ruja si farda isi lua si geanta, pantofi cu toc... intorceai capul daca o vedeai pe strada. Link spre comentariu
fireball Reputație: 274 Postat Iunie 27, 2021 Partajează Postat Iunie 27, 2021 la ce numar o gasesc pe blonda? Link spre comentariu
clyfy Reputație: 19 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:ploiest Oras:ploiest Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Dap. Bifat iar , punctat , vomitat . Tot tacâmul cu ambele. Adică: am crezut ca furăm ceva , atât de tare se grăbeau. Atitudine de mahala , miros de transpirație, bruneta s-a îngrășat cât ambele la un loc , gemete ca la balamuc , masaj cu unghiile pe la ouă ( nasol rău) , multă labă, șervețele folosite pe noptieră, telefoanele sunau în disperare. Nimic pro Recomand , să dați de revelion bănuții pe petarde adevărate. Spor 2 7 1 Link spre comentariu
rafael22 Reputație: 69 Postat Februarie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 14 Salutari! A mai fost cineva de curand? Ce mai stiti de ele? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum