mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 11, 2019 Probabil si-l ascunsese in cur, impreuna cu drogurile, ca nu il avea la vedere cand a venit la mine.eu te-am avertizat ca acel individ este foarte periculos, nu stiu ce pazesc autoritatile romane, un nou caz Dinca :no2
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 11, 2019 eu te-am avertizat ca acel individ este foarte periculos, nu stiu ce pazesc autoritatile romane, un nou caz Dinca :no2 Multumesc, chiar nu ai fost singurul ! Mai stii ca nu ajungea sa imi ia gatii, daca nu il chemam pe proprietar ? 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 11, 2019 ce limbaj elevat, zici ca suntem la academia romana. :slap2 Dar du-te, bre, pe site-ul academiei, ca nu te retinem cu forta ! 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 11, 2019 Raspunsul este simplu,sa bei cateva beri si sa-ti bati joc de cea mai prosta prostituata din RO se numeste distractie.ATENTIE,doar de prostituatele retardate imi bat joc....cu restul n-am treaba. Pai, vezi, ca nu ai nimic de facut mai bun cu viata ta ? De aia arati ca o putina ragaitoare, ca torni in tine bere ... si de aia ti-a murit si pula ... mai, pula bleaga. Bautura saracului ...Tine si de foame, si de sete ... 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 11, 2019 Postat Noiembrie 11, 2019 Dar du-te, bre, pe site-ul academiei, ca nu te retinem cu forta !si de unde stii ca io nu vrea sa fiu tinut cu fortza si lins pe ici pe colo ??
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 14, 2019 ori l-au arestat ori a schimbat clona 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 14, 2019 si de unde stii ca io nu vrea sa fiu tinut cu fortza si lins pe ici pe colo ?? Sau tinut cu forta si sufocat cu pizda si cu bucile pe fata ... Legat cu bikinii si cu sutienul uneia de maini si de picioare ... 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Sau tinut cu forta si sufocat cu pizda si cu bucile pe fata ... Legat cu bikinii si cu sutienul uneia de maini si de picioare ... poate si asta, dar depinde si de purtatoara de pizda, ca si eu imi selectez clientela. :wink2
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 14, 2019 poate si asta, dar depinde si de purtatoara de pizda, ca si eu imi selectez clientela. :wink2 Esti prestator de servicii ? 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Esti prestator de servicii ? ca orice fiintza, si eu prestez ceva servicii, acu depinde si de ce se cauta...ori cu cat sunt remunerat.
p_pipilica Reputație: 144 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 15, 2019 Multumesc, chiar nu ai fost singurul ! Mai stii ca nu ajungea sa imi ia gatii, daca nu il chemam pe proprietar ?Baragladina,in sfarsit spui si tu adevarul,si anume ca ai un "PROPRIETAR" adica proxenet.Bravo,aici meriti respectul meu pentru sinceritate. :clapp 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15, 2019 Baragladina,in sfarsit spui si tu adevarul,si anume ca ai un "PROPRIETAR" adica proxenet.Bravo,aici meriti respectul meu pentru sinceritate. :clapp Daca pentru tine acesti termeni sunt sinonimici, ce sa mai avem de discutat ... 1
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 15, 2019 Sau tinut cu forta si sufocat cu pizda si cu bucile pe fata ... Legat cu bikinii si cu sutienul uneia de maini si de picioare ...te-a mai suparat ala ?
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15, 2019 te-a mai suparat ala ? Deocamdata, nu ... Nu stiu unde o fi disparut ... Poate are si el fete de care trebuie sa se ocupe putin ... Sa le traficheze ...Se comporta si vorbeste ca si cum ar fi stapan de femei ... 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 15, 2019 Daca pentru tine acesti termeni sunt sinonimici, ce sa mai avem de discutat ...Cum se face ca tot procurorul era proprietar si in Piata Romana????????? :laugh2Molusca basinoasa,poti prosti flausatii,dar nu pe mine. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2019 Cum se face ca tot procurorul era proprietar si in Piata Romana????????? :laugh2Molusca basinoasa,poti prosti flausatii,dar nu pe mine. Trece timpul greu dupa gratii, acolo unde esti tu, acum .... Nu prea ai cu cine schimba doua vorbe ... Acolo nu se prea schimba decat pumni ... Cred ca esti schizofrenic. Debitezi numai ineptii. 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Noiembrie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 16, 2019 Trece timpul greu dupa gratii, acolo unde esti tu, acum .... Nu prea ai cu cine schimba doua vorbe ... Acolo nu se prea schimba decat pumni ... Cred ca esti schizofrenic. Debitezi numai ineptii.Mamaita,te doare adevarul si suferi cand iti demontez toate minciunile de basitura afumata?Stim cu totii ca atunci cand nu poti da o replica argumentata o dai in puscarii si alte imbecilitati de baba senila 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2019 Mamaita,te doare adevarul si suferi cand iti demontez toate minciunile de basitura afumata?Stim cu totii ca atunci cand nu poti da o replica argumentata o dai in puscarii si alte imbecilitati de baba senila Esti un prea mare ratat ca sa meriti vreun raspuns ... Ce cacat ai demonstrat ? Scrii tampenii de babac senil pe toate topicele, te iei de toti userii .... Postat 16 november 2019 - 12:54evaforyou, on 15 Nov 2019 - 10:48 PM, said:Postat 16 november 2019 - 12:54evaforyou, on 15 Nov 2019 - 10:48 PM, said:Nici macar o prostituata "neinteligenta" nu te baga-n seama... Tu te bagi ca paru-n ciorba! Unii ca tine se viseaza "casa regala", hai ca deja ma plictisesti cu aceleasi tampenii... Ai luat la dungi mai ceva ca trecerea de pietoni, dar nu te lasi! Mi se cam rupe despre ce crezi tu, noapte buna si mai fa gargara cu agheazma, poate incepi sa mirosi mai bine I-ai facut pe plac. ;)Nimeni nu vrea pula ciuruita cu dinti, sexul oral este o arta, iar o arta se face cu pasiune.Nu mai pune botul cand labarii te irita. 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 19, 2019 Postat Noiembrie 19, 2019 Nimeni nu vrea pula ciuruita cu dinti, sexul oral este o arta, iar o arta se face cu pasiune. te contrazik, dar eu sunt mai insensibil asa,doar zic, nu fac apropouri.
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 22, 2019 te contrazik, dar eu sunt mai insensibil asa,doar zic, nu fac apropouri. Nu era poastarea mea, era postarea unui user de pe forum, pe care am luat-o de pe alt topic. Da exista si masochisti, dar mai putini. In acest caz vom vorbi insa, de arta dominarii. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum