Sari la conținut

Vizitator sserum

Postări Recomandate

• Oras:Terra
Postat

Probabil si-l ascunsese in cur, impreuna cu drogurile, ca nu il avea la vedere cand a venit la mine.

eu te-am avertizat ca acel individ este foarte periculos, nu stiu ce pazesc autoritatile romane, un nou caz Dinca  :no2

• Oras:bucuresti
Postat

eu te-am avertizat ca acel individ este foarte periculos, nu stiu ce pazesc autoritatile romane, un nou caz Dinca  :no2

Multumesc, chiar nu ai fost singurul ! Mai stii ca nu ajungea sa imi ia gatii, daca nu il chemam pe proprietar ?

• Minus 1
Postat

ce limbaj elevat, zici ca suntem la academia romana.

:slap2

Dar du-te, bre, pe site-ul academiei, ca nu te retinem cu forta !

• Minus 1
Postat

Raspunsul este simplu,sa bei cateva beri si sa-ti bati joc de cea mai prosta prostituata din RO se numeste distractie.

ATENTIE,doar de prostituatele retardate imi bat joc....cu restul n-am treaba.

Pai, vezi, ca nu ai nimic de facut mai bun cu viata ta ?

De aia arati ca o putina ragaitoare, ca torni in tine bere ... si de aia ti-a murit si pula ... mai, pula bleaga. Bautura saracului ...Tine si de foame, si de sete ...

• Minus 1
Postat

Dar du-te, bre, pe site-ul academiei, ca nu te retinem cu forta !

si de unde stii ca io   nu vrea sa fiu tinut cu fortza si lins pe ici pe colo ??

Postat

si de unde stii ca io   nu vrea sa fiu tinut cu fortza si lins pe ici pe colo ??

Sau tinut cu forta si sufocat cu pizda si cu bucile pe fata ... Legat cu bikinii si cu sutienul uneia de maini si de picioare ...

• Minus 1
Postat

Sau tinut cu forta si sufocat cu pizda si cu bucile pe fata ... Legat cu bikinii si cu sutienul uneia de maini si de picioare ...

poate si asta, dar depinde si de purtatoara de pizda, ca si eu imi selectez clientela.

:wink2

Postat

poate si asta, dar depinde si de purtatoara de pizda, ca si eu imi selectez clientela.

:wink2

Esti prestator de servicii ?

• Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Multumesc, chiar nu ai fost singurul ! Mai stii ca nu ajungea sa imi ia gatii, daca nu il chemam pe proprietar ?

Baragladina,in sfarsit spui si tu adevarul,si anume ca ai un "PROPRIETAR" adica proxenet.

Bravo,aici meriti respectul meu pentru sinceritate. :clapp 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Baragladina,in sfarsit spui si tu adevarul,si anume ca ai un "PROPRIETAR" adica proxenet.

Bravo,aici meriti respectul meu pentru sinceritate. :clapp 

Daca pentru tine acesti termeni sunt sinonimici, ce sa mai avem de discutat ...

• Minus 1
Postat

te-a mai suparat ala ?

Postat

te-a mai suparat ala ?

Deocamdata, nu ...  Nu stiu unde o fi disparut ...

Poate are si el fete de care trebuie  sa se ocupe putin ... Sa le traficheze ...Se comporta si vorbeste ca si cum ar fi stapan de femei ...

• Minus 1
Postat

Daca pentru tine acesti termeni sunt sinonimici, ce sa mai avem de discutat ...

Cum se face ca tot procurorul era proprietar si in Piata Romana????????? :laugh2

Molusca basinoasa,poti prosti flausatii,dar nu pe mine.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cum se face ca tot procurorul era proprietar si in Piata Romana????????? :laugh2

Molusca basinoasa,poti prosti flausatii,dar nu pe mine.

Trece timpul greu dupa gratii, acolo unde esti tu, acum .... Nu prea ai cu cine schimba doua vorbe ... Acolo nu se prea schimba decat pumni ...

Cred ca esti schizofrenic. Debitezi numai ineptii.

• Minus 1
Postat

Trece timpul greu dupa gratii, acolo unde esti tu, acum .... Nu prea ai cu cine schimba doua vorbe ... Acolo nu se prea schimba decat pumni ...

Cred ca esti schizofrenic. Debitezi numai ineptii.

Mamaita,te doare adevarul si suferi cand iti demontez toate minciunile de basitura afumata?

Stim cu totii ca atunci cand nu poti da o replica argumentata o dai in puscarii si alte imbecilitati de baba senila

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mamaita,te doare adevarul si suferi cand iti demontez toate minciunile de basitura afumata?

Stim cu totii ca atunci cand nu poti da o replica argumentata o dai in puscarii si alte imbecilitati de baba senila

Esti un prea mare ratat ca sa meriti vreun raspuns ... Ce cacat ai demonstrat ? Scrii tampenii de babac senil pe toate topicele, te iei de toti userii ....

Postat 16 november 2019 - 12:54

evaforyou, on 15 Nov 2019 - 10:48 PM, said:snapback.png

Postat 16 november 2019 - 12:54

evaforyou, on 15 Nov 2019 - 10:48 PM, said:snapback.png

Nici macar o prostituata "neinteligenta" nu te baga-n seama... Tu te bagi ca paru-n ciorba! Unii ca tine se viseaza "casa regala", hai ca deja ma plictisesti cu aceleasi tampenii... Ai luat la dungi mai ceva ca trecerea de pietoni, dar nu te lasi! Mi se cam rupe despre ce crezi tu, noapte buna si mai fa gargara cu agheazma, poate incepi sa mirosi mai bine

I-ai facut pe plac. ;)

Nimeni nu vrea pula ciuruita cu dinti, sexul oral este o arta, iar o arta se face cu pasiune.

Nu mai pune botul cand labarii te irita.

• Minus 1
Postat

Nimeni nu vrea pula ciuruita cu dinti, sexul oral este o arta, iar o arta se face cu pasiune.

te contrazik, dar eu sunt mai insensibil asa,

doar zic, nu fac apropouri.

Postat

te contrazik, dar eu sunt mai insensibil asa,

doar zic, nu fac apropouri.

Nu era poastarea mea, era postarea unui user de pe forum, pe care am luat-o de pe alt topic.

Da exista si masochisti, dar mai putini. In acest caz vom vorbi insa, de arta dominarii.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...