Sari la conținut

A fost cineva?

Postări Recomandate

Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Invatati sa puneti anuntul complet, conform regulamentului !

Anuntul pus fara numar de telefon este ca si inexistent, pentru ca daca cineva da click pe link-ul ala peste noua luni si nu va mai fi valabil, o sa-ti umple frigiderul cu multe lucruri care nu au ce cauta intr-un frigider ! :)

Descriere:

Ma adresez domnilor manierati. Sunt o transexuala dulce,sexy ,respectuoasa si comunicativa.Daca vrei sa evadezi din rutina zilnica te astept la mine.Voi fi atenta la nevoile tale fara graba si cu discretie. Lasa-ma pe mine sa ma ocup de tot,tie iti ramane doar sa apelezi cu incredere numarul de telefon. Imi selectez persoanele cu care intru in contact!

Tel. 0757497677

post-297941-0-60427700-1564667038_thumb.jpg

post-297941-0-23467400-1564667048_thumb.jpg

post-297941-0-09274600-1564667066_thumb.jpg

post-297941-0-48741700-1564667080_thumb.jpg

post-297941-0-43805700-1564667093_thumb.jpg

post-297941-0-18740800-1564667104_thumb.jpg

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
Postat

Eu un travestit ,am intrat eu peste el in casă la cluj și eam dat pumni,mă suna și ma înjura, ameninta ca ce caut eu la cluj, am luoat pe cineva și i-am arătat ce caut la cluj👊👊👊👊statea prin manaștur dacă nu greșesc.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

gresiti nui travestit chiar ESTE  ts hormonata cu par natural in cap si plus nu cred ca ai intrat peste el in casa ptr ca e din cluj decat ca nu activeaza cu pozele ei...si O cheama EMA POATE O STI DE PE ANUNT ARE SANI MARI DIN HORMONI ....ESTE ALEGEREA EI SA ACTIVEZE CU POZE FAKE ..DAR BATAIE NAI CUM SA II DAI LA IA IN ORAS SI MAI ALES IN CASA  CREDEMA ...NU TIN APARARE DAR CUNOSC 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu înțeleg de ce nu lucrează cu pozele ei

...eu am vazuto si nu e vreo urătă..

Dar nu e frumos cănd vin alte transexuale în alte orase sună și amenintă asa ceva doar în Romănia vezi eu unu dacă o să ajung vreodata in cluj și o să incerce careva să mă sune sau o înjuratură mică sau să mă amenințe din greseală îi mut dantura din gură direct pe podea...

Un pumn în stănga un pumn în dreapta și un mare cap în gură!

• Like 1
Postat

ele stiu fata habar nam eu dar nu cred ca face asa ceva credema ca o cunosc nu are treaba cu nicuna 

Postat

si in primul rand din cate stiu ea nu activa in cluj atunci cand o fost lory in cluj deci nu stiu cum de etc ...in fine no coment e cam incurcata treaba mi se par minciuni multe aici fara suparare

• Oras:Iancului
Postat

Mai fetelor toate ca toate... Nu am nimic cu nimeni.. Dar csf.... Asta sunt eu... Miss Ari 🤷â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸ nu mai omorâți limba română 😂😂 mai chiar asa greu este sa scrii corect 😂😂

• Like 1
Postat

Hahahahhah hahahahhah imma bad bitch imma imma bad bitchhh 😂😂😂😂â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜â¤ï¸ðŸ˜˜â¤ï¸â¤ï¸ Asculta HOT GIRL SUMMER.... Te puppp

Postat

Eu un travestit ,am intrat eu peste el in casă la cluj și eam dat pumni,mă suna și ma înjura, ameninta ca ce caut eu la cluj, am luoat pe cineva și i-am arătat ce caut la cluj👊👊👊👊statea prin manaștur dacă nu greșesc.

Când ai fost tu la mine in casa ??

Eu țin minte că a fost alta circumstanță....ai avut un client...eu am vorbit cu el când era la tine...și a venit de la tine la mine....și plus de asta eu nu am interzis nimănui să nu vina in Cluj...știam că stai la Viva city...dar nu m-am coborât la nivelul tau sa vin sa mă bat de la un client...

Postat

Daca tu indrazneai să vi la mine in casa erai cineva...eu nu te cunosc personal nu am drept să te jignesc...sper când vi la Cluj sa îmi dai un semn...și ne vedem și discutăm...te respect pt că arăți foarte bine...dar raportul calitate preț e înjositor...100 lei total( oral+anal+ finalizare orala)

Postat

gresiti nui travestit chiar ESTE ts hormonata cu par natural in cap si plus nu cred ca ai intrat peste el in casa ptr ca e din cluj decat ca nu activeaza cu pozele ei...si O cheama EMA POATE O STI DE PE ANUNT ARE SANI MARI DIN HORMONI ....ESTE ALEGEREA EI SA ACTIVEZE CU POZE FAKE ..DAR BATAIE NAI CUM SA II DAI LA IA IN ORAS SI MAI ALES IN CASA CREDEMA ...NU TIN APARARE DAR CUNOSC

Mulțumesc...cred că tu mă cunoști cel mai bine...tu știi că sa intre cineva la mine in casa trebuie să aibă mult tupeu...și mai ales cum a spus dânsa...eu sunt respectoasă...dar o să țin cont de ceea ce a spus dânsa...sper sa ne vedem odată in Cluj sau chiar în alt oraș

Vizitator newmichelled
Reputație: 0
Postat

Daca tu indrazneai să vi la mine in casa erai cineva...eu nu te cunosc personal nu am drept să te jignesc...sper când vi la Cluj sa îmi dai un semn...și ne vedem și discutăm...te respect pt că arăți foarte bine...dar raportul calitate preț e înjositor...100 lei total( oral+anal+ finalizare orala)

)))))))))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.