nacho123 Reputație: 351 Postat Martie 31, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Martie 31, 2020 Bianca e genul acela "cere si ti se va da " 😉😂 Link spre comentariu
curvarbatran Reputație: 85 Postat Martie 31, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Partajează Postat Martie 31, 2020 o sa pun un clip video in seara asta...am luat un telefon cu 4 camere si il testez sa vad ce face, ce nu face :)Sunt si eu curios de performanta telefonului .Totusi ti-as fi vesnic recunoscator daca ai folosi un inlocuitor de dildo , nu degete, care sa exploreze funduletul ala sexy. Se poate ? Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Bianca e genul acela "cere si ti se va da " 😉😂ðŸ˜ðŸ˜€ Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Sunt si eu curios de performanta telefonului .Totusi ti-as fi vesnic recunoscator daca ai folosi un inlocuitor de dildo , nu degete, care sa exploreze funduletul ala sexy. Se poate ?Ce as putea? Si gandeste te la lucruri care nu sunt tari...gen morcov, spray deodorant sau mai stiu eu la ce iti flutura mintea🤣🤣da-mi tu o idee Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Si daca stau sa ma gandesc ca o sa bag un strain in corp iar nu e bine :))))) lasa ca stiu eu ce fac :)) Link spre comentariu
curvarbatran Reputație: 85 Postat Martie 31, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Partajează Postat Martie 31, 2020 Si daca stau sa ma gandesc ca o sa bag un strain in corp iar nu e bine :))))) lasa ca stiu eu ce fac :))Sunt cinvins ca o sa iei cea mai buna decizie ;) . Nu pot sa iti spun eu ce sa bagi ca nu e posibil acum. Suntem amandoi izolati la domiciliu :). Dar o sa iti arat cand ne vom vedea :* Link spre comentariu
tony222 Reputație: 184 Postat Martie 31, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 31, 2020 Morcovul și castravetele ies din schemă că doar nu vrei să faci salată 😂🤣😂 Ce as putea? Si gandeste te la lucruri care nu sunt tari...gen morcov, spray deodorant sau mai stiu eu la ce iti flutura mintea🤣🤣da-mi tu o idee 1 Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Sunt cinvins ca o sa iei cea mai buna decizie ;) . Nu pot sa iti spun eu ce sa bagi ca nu e posibil acum. Suntem amandoi izolati la domiciliu :). Dar o sa iti arat cand ne vom vedea :*Mhmm😶😋😚 Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Morcovul și castravetele ies din schemă că doar nu vrei să faci salată 😂🤣😂🤣🤣🤣😂Fac un teasing :) Link spre comentariu
tony222 Reputație: 184 Postat Martie 31, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 31, 2020 Am rezolvarea pt.tine, știu exact ce ar merge perfect și sigur îți face și placere.Fac un teasing :) Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Am rezolvarea pt.tine, știu exact ce ar merge perfect și sigur îți face și placere.M-ai facut curioasa, spune te rog Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Martie 31, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Martie 31, 2020 Morcovul și castravetele ies din schemă că doar nu vrei să faci salată o banana dar verde..până intra și termini se face galbena..adică moale..taman bine Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 o banana dar verde..până intra și termini se face galbena..adică moale..taman bineNici d-aia ca doar nu fac salata de fructe :)))) Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Am rezolvarea pt.tine, știu exact ce ar merge perfect și sigur îți face și placere.Imi spui sau te gandesti? :))) eu m-am gandit, dar astept parerea ta finala, ma apuc sa beau pana te mai gandesti :) Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Martie 31, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Martie 31, 2020 Daca nici asta nu merge ar putea fi chiar mai blocat..și sincer nu duc lipsa de imaginație..hmm dar ce poate fi mai tare decât o limba cu abnegație..acolo unde trebuie Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Ce anume? Nu imi apare Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 O limba cu abnegatie...acolo unde trebuie...este un btw? :))) Link spre comentariu
tony222 Reputație: 184 Postat Martie 31, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 31, 2020 Cu a mea mamă cu a mea că e tare dor de-a ta și unde mai pui că se cunosc 😀 M-ai facut curioasa, spune te rog Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Cu a mea mamă cu a mea că e tare dor de-a ta și unde mai pui că se cunosc 😀Hahahaha, esti cap de crima, am zis ca iti veni o idee buna si cand colo :))) si ideea ta e foarte buna, dar am zis ca cine stie ce idee iti veni (mai la indemana mea) :))) v Link spre comentariu
tony222 Reputație: 184 Postat Martie 31, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 31, 2020 Părerea mea ar fi să fii cu băgare de seamă în legătură cu filmulețul . Ai să ai mulți pe conștiință , vor avea probleme mari cu " bolțul " și vor ajunge în izolare instituționalizată 😂🤣😂Hahahaha, esti cap de crima, am zis ca iti veni o idee buna si cand colo :))) si ideea ta e foarte buna, dar am zis ca cine stie ce idee iti veni (mai la indemana mea) :))) v Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Părerea mea ar fi să fii cu băgare de seamă în legătură cu filmulețul . Ai să ai mulți pe conștiință , vor avea probleme mari cu " bolțul " și vor ajunge în izolare instituționalizată 😂🤣😂Eheheee😂😂mi-as dori eu sa fiu o bomba si sa bag barbatii in boala :))) deocamdata sunt o furnicuta, printre cele mai bune, abia ma vad 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
barca4love Reputație: 5 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Poate aluneca prea tare..si il scapi dupaia., mai apari si la stiri dupaia 😂 Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Poate aluneca prea tare..si il scapi dupaia., mai apari si la stiri dupaia 😂Hahahaha Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 https://imgur.com/aHMurdaVa urma in cateva minute... :) Link spre comentariu
alecu98 Reputație: 31 Postat Martie 31, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 31, 2020 https://imgur.com/aHMurdaVa urma in cateva minute... :) Hai cu el da fal si u de 1 minut 2 😘😂🤦â€â™‚ï¸ daca tot am asteptat atat dupa el sper sa aiba si sonor de data asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum