ul amelia Reputație: 10212 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Era doar un pas de facut de la cearta pana la iubireDa ceai mah ? Tu noi auzit di secs di inpacare ??? :)
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Bianca...esti in Cta?
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 O sa ajung în 2 ore
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 8, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat August 8, 2019 cum ramine cu propunerea mea? imi mai frec lentilele pina se infierbinta ?
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Da, ești invitat oricând, voi anunța aici când am rezolvat cu cazarea și tot ca să poți veni
sacalac89 Reputație: 12 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Deschide telefonul ala :))
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Îl deschid, dar nu voi putea vorbi
sacalac89 Reputație: 12 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 PPff..de cand ai plecat am fost numai pe la jafuri :))
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Hehe, las' ca acum vin
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 nu mai am nr tau amelico , am pierdut telefoul vechi.Acum am văzut msj tău, nu am minute pe cel de munca sa îți răspund la mesaj 1
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 8, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat August 8, 2019 ok ,nu-i problema ,ne gasim noi 2 cumva zilele astea , azi e posibil sa ai alte prioritati , foloseste-ti istetimea de leoaica pentru a pune in valoare atu-urile pe care le ai si incearca sa aprofundezi sfaturile pe care urmeaza sa le primesti de la o curva batrina 1
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Voi urma sfaturile mele, te voi suna suna dp nr. Meu personal
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Tot primesc apeluri, nu pot răspunde momentan
gica 1955 Reputație: 4371 Postat August 8, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat August 8, 2019 uite ca in sfarsit se incheie telenovela cu HAPPY-END-ul preconizat ....adica cu pupaturi intre protagonisti si dragoste pana la moarte. ...si eu cand spuneam asta ...amandoi ziceau ca NU NICIODATA ...desi este si o melodie pe tema asta NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA ...bine, cantata mult mai profesional si credibil de interpreta ...finalul telenovelei are un iz balcanic un pic manelist dar bine ca se termina
gica 1955 Reputație: 4371 Postat August 8, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat August 8, 2019 acum urmeaza serialul "INVATATURILE LUI MOISE " ....dar asta este PAYPAL ...nu este pentru curiosi . 1
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 8, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat August 8, 2019 foloseste sms pentru comunicare sau whapp , nu prea pot vorbi la tl
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 acum urmeaza serialul "INVATATURILE LUI MOISE " ....dar asta este PAYPAL ...nu este pentru curiosi .Nea Gica...dar ci te retine sa apelezi la Pay Pal...sa vizitezi fata...si sa iti conturezi propria ta parere ? Cica ie inca o tara libera !!! ;)
gica 1955 Reputație: 4371 Postat August 8, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat August 8, 2019 Nimeni dar sa revina din Capitala ...ca de cate ori am sunat-o cred ca era la reciclare...s-a dus sa dea acatiste la sfintele moaste ale lui "Dimitrie cel mic" sa poata cadea la pace cu tine Drumul a avut efect ...minunea s-a infaptuit,visul i s-a indeplinit ...asa ca sa vezi pelerinaj acum dupa blagoslovenia ta . Pune-i mana pe capsor si gata ....e ca noua....sfanta si neprihanita.
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Daca fatah se caieste ca o pacatuit cu gura...pardon...cu tastele...dice sa no ajutam sa vina pi calea cia driapta ??? Daca fatah ie serioasa cu treaba asta...da nu stiie inca mersu...dila cine sa invete ? Da uiti...dute tu si invato !!! Ti opresc io ? Dara tu induci cu intentiie o ieroare acilea. Tu crezi ca io am fo suparare pi fatuca asta mica subtirica si nevinovata. Da io nam ! Io am zis dila incieput cami plasi di ia...chear si asea traveu cum ie ia. Dute inapoi de citeste !!! Singuru lucru cari nu mio placut...si creca am zis si asta...ie gura iei !!! Da stai matali linistit...ca daca fata vrea...o invatam sa foloseasca gura bine...nu asea cum o facuto pina acu ! ;)
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 8, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 8, 2019 Da stai matali linistit...ca daca fata vrea...o invatam sa foloseasca gura bine...nu asea cum o facuto pina acu ! ;)O sugi mai bine ca ea?
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Dau lectii la supt !!! ;)
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 8, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 8, 2019 Dau lectii la supt !!! ;)Cat iei pe un oral bine executat cu CIM?
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2019 Țiie...nimica...chear iti dau io...si promit ca nu ti bruschez si nu ti inping di ceafa asea din prima. Ti iau usor...si ti obijnuiesc triptat ! ;)
gica 1955 Reputație: 4371 Postat August 8, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat August 8, 2019 Nea Gica...bati un cal mort ! Vrei tu sa zici civa...dai prea subtil !Iti promit...nu se ridica calu sa traga din nou la caruta !!! ;)Iti mai promit...io pi Bianca/Biancu no fut ! Nu acuma...nu nisiodata ! Nu pi banii miei...nu moka...nisi di mar plati ia pi mini !!! Io nam dice sa ma inpac cu ia ca nu mio gresit personal cu nimika. Io nu pun injuraturi la suflet. Io incerc so invat...daca poate. Daca nu...asta ie...curve ie multe ! Iara ca sa ti lamuresc...io no invat pientru mini...ca nu ma intereseaza so fut. Io o invat pientru tini...casa poti sa ti dusi linistit si sa ti abonezi la ia cai curva corecta si nuti traji flegme. Nisi macar dalea virtuale !!! ;)Stai linistit...ca pin la Bianca am o lista lunga...si nam timp si pele so acopar !!! PAI NU SPUNEAI TU CA NEVER NEVER ....NU TI DUSI LA IE SI NU TE IMPASI CU IE?AMU SE FASI BRE?.... Eu cred ca ar trebui sa lasam dracului saitul asta in pace ca nu ne lasa sa uitam ....cum vrem sa o dam la intors ,cum ne-aduce aminte Nea Gica...bati un cal mort ! Vrei tu sa zici civa...dai prea subtil ! Iti promit...nu se ridica calu sa traga din nou la caruta !!! ;) Iti mai promit...io pi Bianca/Biancu no fut ! Nu acuma...nu nisiodata ! Nu pi banii miei...nu moka...nisi di mar plati ia pi mini !!! Io nam dice sa ma inpac cu ia ca nu mio gresit personal cu nimika. Io nu pun injuraturi la suflet. Io incerc so invat...daca poate. Daca nu...asta ie...curve ie multe ! Iara ca sa ti lamuresc...io no invat pientru mini...ca nu ma intereseaza so fut. Io o invat pientru tini...casa poti sa ti dusi linistit si sa ti abonezi la ia cai curva corecta si nuti traji flegme. Nisi macar dalea virtuale !!! ;) Stai linistit...ca pin la Bianca am o lista lunga...si nam timp si pele so acopar !!!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 8, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 8, 2019 Țiie...nimica...chear iti dau io...si promit ca nu ti bruschez si nu ti inping di ceafa asea din prima. Ti iau usor...si ti obijnuiesc triptat ! ;)Unde ai topicul?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum