Sari la conținut

0793506979 Bianca Bruneta 21 de ani, 1.67 m, 47 kg

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

In anotimpul rece și eu prefer 🗻 și (()) fierbinte

• Oras:Patagonia
Postat

ok atunci nu ramane nimic de facut decat sa ne postezi din an in paste o poza sexy nu??

V-ati impuns coconasii mei?? Nu e niciunde mai bine ca le litoral :)
Nu, nu o sa va schimb, acolo probabil cred ca va fi ceva provizoriu pana in vara, desigur

Vizitator usermma
Postat

ee, chiar daca plec nu e ca si cand va voi uita :) o sa va tin la curent cu poze si noutati si abia astept sa va revand la vara 😘

• Like 1
Postat

Bianca nu fi asa rea sa parasesti constanta.. aici esti apreciata si trebuie sa stai pe aici.. sau daca tr ai dus in alta parte stai putin si vino 😉💋

Vizitator
Postat

Lasă că 100/250 lei contează să stea în buzunarul nostru . Cu banii aia poți face altceva mai bun.

Vizitator usermma
Postat

Bianca nu fi asa rea sa parasesti constanta.. aici esti apreciata si trebuie sa stai pe aici.. sau daca tr ai dus in alta parte stai putin si vino 😉💋

Mersii mult ptr incurajari, m-am intors in seara asta😂am zis sa incerc ceva, dar e slab, si ca sa stau sa fiu cunoscuta trebuie sa stau plecata vreo 3-4 luni sa ma ia lumea de acolo in vizor.

Macar m-am ales cu 2-3 poze si am schiat 😂😂se considera o mica vacanta😘😂

Postat

Mersii mult ptr incurajari, m-am intors in seara astaam zis sa incerc ceva, dar e slab, si ca sa stau sa fiu cunoscuta trebuie sa stau plecata vreo 3-4 luni sa ma ia lumea de acolo in vizor.

Macar m-am ales cu 2-3 poze si am schiat se considera o mica vacanta

Eh, ce sa faci, cum zicea un clasic: vara nu-i ca iarna. 

• Oras:oriunde si peste tot
  • Oras:oriunde si peste tot
Postat

welcome back in cetatea lui Ovidiu, fata draga

te pup

Postat

Mersii mult ptr incurajari, m-am intors in seara asta😂am zis sa incerc ceva, dar e slab, si ca sa stau sa fiu cunoscuta trebuie sa stau plecata vreo 3-4 luni sa ma ia lumea de acolo in vizor.

Macar m-am ales cu 2-3 poze si am schiat 😂😂se considera o mica vacanta😘😂

Deci ma primesti pt o vizita ? 😂💋
Postat

ahh mai sunt 2 poze njamy, uita brasovul ca este plin de P...... domnisoare care vor sa ii mulga pe turisti de Barbatie (de bani, clar nu??) si asa ca toate care se ingesuiesc acolo sunt doar gold-digger tu nu esti asa tu te futi 100 la 100 din placere asta sa vede de la prima clipa. era si pachat sa iti strici characterul in brasov bianca.

post-238051-0-86351900-1579138119_thumb.jpg

post-238051-0-12390600-1579138124_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator usermma
Postat

Waw,very Nice..felicitări..💋💋de abia aștept să vin la tine

Si eu la fel, iti multumesc😘
Vizitator usermma
Postat

Deci ma primesti pt o vizita ? 😂💋

DaðŸ˜ðŸ˜˜
Vizitator usermma
Postat

ahh mai sunt 2 poze njamy, uita brasovul ca este plin de P...... domnisoare care vor sa ii mulga pe turisti de Barbatie (de bani, clar nu??) si asa ca toate care se ingesuiesc acolo sunt doar gold-digger tu nu esti asa tu te futi 100 la 100 din placere asta sa vede de la prima clipa. era si pachat sa iti strici characterul in brasov bianca.

Ai dreptate sa stii, poate ca ma stricam ca imi dezvoltam astfel de caracter mai bine raman la originala BiencutzðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1

Vizitator usermma
Postat

Locatia ramane aceeasi? In spate la Hotel Dobrogea, in Satul de vacanta?

Da, este aceeasi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...