Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Stai linistit Boss, ca n-au ei treaba ! In tara asta totul va fi la fel ca acum si peste o mie de ani (daca o mai exista Romania peste o mie de ani...)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 2, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 2, 2019 Băi, iar nu ți-ai luat medicamentele la vreme ? 2
morakygr Reputație: 165 Postat August 3, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 3, 2019 Stai linistit Boss, ca n-au ei treaba ! In tara asta totul va fi la fel ca acum si peste o mie de ani (daca o mai exista Romania peste o mie de ani...)Buna remarca cu existenta tarii este 1k ani... Dar... Gandeste o la un timp scurt, 20 30 ani... La revedere romania... Cu astfel de cazuri ca si Caracal, România omania (autoritățile, parlamentul, guvernul, cei de la putere de la 89 pana azi inclusiv, se vede groapa cara a început sa fie sapata din 89 si se tot adâncește din ce in ce mai mult) se strica din ce in ce mai mult, datorita minților bolnave a majorității, si majoritatea nu numai din guvern, co si din noi, cetățenii.. In fond, românii sunt o natie de oameni prosti, trebuie sa recunoaștem, in proporție de 90%.. Unde te uiti, vezi numai frustrați, bolnavi mintali, samd...In Romania ar trebui cineva care sa i ouna la punct pe toti. Toti, de la cel mai mic la cel mai mare oentru ca romanul daca l lasi in starea lui naturala, unuo o i a in stanga altul in dreapta si tot asa... Si de aia ne ducem pe *ciocan.... Prea nepăsători de soarta tarii, si prea pasatori de viata lor so familia lor..Ps: in politie, de la politia locala pana la dispecerul de la 112, demisi, interdicție de a mai lucra ever in politie sau ceva subordonat politiei sau statului, sa se duca la mega image casieri, si incercat de angajat alte persoane, noi, doar cu speranta ca mentalitatea celor noi ar di alta, dar dupa teste drastice la angajare.Ps2: am locuit in grecia ceva ani, ca popor, se pisa pe romani, grecii, cand e vorba de dreptate, dar na... Sunt greci, se lupta pana la final, nu doar jumate ca noi, romanii, cand pe 10 august, unii au venit chiar cu masina din Suedia, mii de kilometri, pt doar 1 ora de manifestări... Baaa, astia s au ticnit la creierii capului?! Cum coaie sa cii de la mii de km pt 1 2 ore de manifestări.. Ori protestezi pana schimbi ceva, ori stai in tara unde ai emigrat... Ei au crezut ca au schimbat ceva atunci... S au pisat guvernanții pe ei cu protestul lor... Ba chiar si au mai luat si ciomege pe cârcă... Pacat.. Intrat in guvern si ASEDIAT TREBUIA...Ps3: de ce se tot incearca musamalizarea a multitudinii de cazuri ca cel de la Caracal de catre autorități?!?!?! De ce nu au demnitatea si curajul sa fie transparenți cei din cap.. Înțelegeti voi.. De ce ocolesc esențialul si ba mint, ba ascund detalii?!.. 1
Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Niciodata in 100 ani decant s-a invintat tara Romania, interlopii si mai ales trafiantii de carne vie, nu au avut radacini atat de adanci in stat, incat sa falsifice analize ADN la IML, ca sa acopere clanurile de traficanti de carne vie!SI toate din cauza a 25 de ani de PSD, au plantat semintele au crescut roadele si acuma se strange recolta!Si poporul moare de foame!
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 S-a mutat trutulescu la caracal?
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 3, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat August 3, 2019 S-a mutat trutulescu la caracal?Nu cred, poate doar l-a cumparatðŸ˜
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Niciodata in 100 ani decant s-a invintat tara Romania, interlopii si mai ales trafiantii de carne vie, nu au avut radacini atat de adanci in stat, incat sa falsifice analize ADN la IML, ca sa acopere clanurile de traficanti de carne vie!SI toate din cauza a 25 de ani de PSD, au plantat semintele au crescut roadele si acuma se strange recolta!Si poporul moare de foame!Ești la urgență la UPU și nu se uită nimeni la tineNino, nino, nino
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 6, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 6, 2019 Niciodata in 100 ani decant s-a invintat tara Romania, interlopii si mai ales trafiantii de carne vie, nu au avut radacini atat de adanci in stat, incat sa falsifice analize ADN la IML, ca sa acopere clanurile de traficanti de carne vie!SI toate din cauza a 25 de ani de PSD, au plantat semintele au crescut roadele si acuma se strange recolta!Si poporul moare de foame! Yuiiiii !!!
leroy9 Reputație: 143 Postat August 6, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 6, 2019 Yuiiiii !!!salut scuza-ma ca te intreb esti cumva in cautarea dreptatii pe forumu de curve ?
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 6, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 6, 2019 salut scuza-ma ca te intreb esti cumva in cautarea dreptatii pe forumu de curve ? Jigodie ordinară, scuze că te-am omis. Mea culpa! leroy9
leroy9 Reputație: 143 Postat August 6, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 6, 2019 Jigodie ordinară, scuze că te-am omis. Mea culpa! leroy9ai inceput sa faci spume la gura ?
capetown1 Reputație: -521 Postat August 6, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 6, 2019 Nu cred, poate doar l-a cumparatrefuz sa cred ca esti un om limtat! :slap2 1
capetown1 Reputație: -521 Postat August 6, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 6, 2019 salut scuza-ma ca te intreb esti cumva in cautarea dreptatii pe forumu de curve ? Jigodie ordinară, scuze că te-am omis. Mea culpa! leroy9 ai inceput sa faci spume la gura ?leroy9, esti o clona tampita! :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum