Sari la conținut

Nebunaticelor masculine mici şi guralive!

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hm, chiar acum mi-a întrat cineva în guilda cu might mare.Nu cred ca m-ai găsit deja... ðŸ§

• Minus 1
Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Nus khear așea dă obsedat :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nus khear așea dă obsedat :)))

La opt ani de joc e pe aproape, creează dependenta la unii am văzut...

• Minus 1
Vizitator loving boy
Postat

La opt ani de joc e pe aproape, creează dependenta la unii am văzut...

mai făceam operațiuni 8/16 oameni, hard mode/nightmare mode. Atunci mă prindea 1/2 noaptea. Dar am lăsat-o de mult mai moale, că nu dormeau astia, foloseam ts, vorbeam, râdeam, injuram.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

mai făceam operațiuni 8/16 oameni, hard mode/nightmare mode. Atunci mă prindea 1/2 noaptea. Dar am lăsat-o de mult mai moale, că nu dormeau astia, foloseam ts, vorbeam, râdeam, injuram.

Super, am un cont la niște aliați, un grup mai mare de romani, dar ei sunt pasnici în general și...intr-adevar pare ca ei nu dorm noaptea.

• Minus 1
Vizitator loving boy
Postat

Super, am un cont la niște aliați, un grup mai mare de romani, dar ei sunt pasnici în general și...intr-adevar pare ca ei nu dorm noaptea.

nu mă bazam pe români, aveam câteva caractere prin ghilde străine, pro. La români, când ziceau ca la 8 începem, se făcea 9.30

La străini, era pe ceas.

Arunca muierea cu pernele, bă, vorbește naibi mai încet, că mă scol la 6 jumate :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu mă bazam pe români, aveam câteva caractere prin ghilde străine, pro. La români, când ziceau ca la 8 începem, se făcea 9.30

La străini, era pe ceas.

Arunca muierea cu pernele, bă, vorbește naibi mai încet, că mă scol la 6 jumate :)))

Da, am văzut la alții cum se chinuie cu romanii...eu am câțiva începători, ceilalți întra ca spioni sa fure jucători.

Dar de mobile royale știi?

E simpatic și...suntem doar doua clanuri românești asa mai active sa zic, dintre care ceilalți mie nu îmi plac baga prea mulți bani și se pierde farmecul jocului.

• Minus 1
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Gata, te las.

Mă bag pe joc...

Ca mai târziu tre sa spăl vasele...au fost niște lucrări în zona și a fost apa luata, am niște prieteni ce vin mai pe seară

Să vizionezi împreună cu invitații tăi şi documentarul de mai jos. E cu bile!  :)))  Dacă nu i se scoală fiului tău, e ghei! Dacă i se scoală, e la fel de nebun ca şi rapandula de mă-sa!

Aici nu mai e despre biliard, pare-se. E playground de trăncăneală ieftină ptr sifilitica ghicitoare în stele şi-n zaibăr de Orleşti, cu pierde vară- chatistul, stafia ce bântuie nonstop pe nimfo. 

Şi nu, nu ne mutăm pe topicul debilei, unde adună dovlecei cu coorul, s-o facem franjuri acolo, ptr că e sub demnitatea noastră.
Vizitator picard91
Postat

Să vizionezi împreună cu invitații tăi şi documentarul de mai jos. E cu bile!  :)))  Dacă nu i se scoală fiului tău, e ghei! Dacă i se scoală, e la fel de nebun ca şi rapandula de mă-sa!

Aici nu mai e despre biliard, pare-se. E playground de trăncăneală ieftină ptr sifilitica ghicitoare în stele şi-n zaibăr de Orleşti, cu pierde vară- chatistul, stafia ce bântuie nonstop pe nimfo. 

Şi nu, nu ne mutăm pe topicul debilei, unde adună dovlecei cu coorul, s-o facem franjuri acolo, ptr că e sub demnitatea noastră.

Nu e chiar despre biliard, dar totusi inrudit, zic eu.

Ce zici de Judd Trump, are potentialul de a deveni un monstru sacru, ca Steve Davis, Stephen Hendry sau "The Rocket" Rooney O'Sullivan ? La Crucible anul asta a demonstrat ca nu mai este acelasi Judd pripit si fantezist ca acum 5-6 ani care ataca orice prinde, dar sa vedem cat o sa-l tina. Pentru ca si Lucra Brecel parea o mare speranta care s-a cam ofilit....

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu e chiar despre biliard, dar totusi inrudit, zic eu.

Ce zici de Judd Trump, are potentialul de a deveni un monstru sacru, ca Steve Davis, Stephen Hendry sau "The Rocket" Rooney O'Sullivan ? La Crucible anul asta a demonstrat ca nu mai este acelasi Judd pripit si fantezist ca acum 5-6 ani care ataca orice prinde, dar sa vedem cat o sa-l tina. Pentru ca si Lucra Brecel parea o mare speranta care s-a cam ofilit....

Ca să respectăm monștrii sacralizați ai snooker-ului, ar fi bine să știm cum îl cheamă pe cel mai talentat jucător al secolului.

Ronnie !!

Trump este foarte bun, dar tare mă tem că o să fie prins din urmă de o pleiadă de jucători chinezi, cu care o să împartă GLORIA în următorii 10 ani.

M-ar durea tare, să fiu sincer.

• Like 1
Vizitator picard91
Postat

Ca să respectăm monștrii sacralizați ai snooker-ului, ar fi bine să știm cum îl cheamă pe cel mai talentat jucător al secolului.

Ronnie !!

Trump este foarte bun, dar tare mă tem că o să fie prins din urmă de o pleiadă de jucători chinezi, cu care o să împartă GLORIA în următorii 10 ani.

M-ar durea tare, să fiu sincer.

Ronnie da, my bad ! 

Foarte posibil, sunt cativa jucatori chinezi care-i urmeaza pasii lui Ding. Tousi a fost si in China un mare cutremur, odata cu suspendarea la sf. anului trecut a lui Cao Yupeng (a scapat mai "ieftin", sispendat 2 ani) si Yu Delu (suspendat 10 ani si 9 luni) pentru trucare de meciuri. Si doar au avut exemplul lui Stephen Lee (suspendat in 2012 pentru 12 ani, mai are de patimit pana in 2024)....

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

https://www.erome.com/a/oFP7Na1W

Ai pitici pe creier.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce topic am eu?😈

• Minus 1
Vizitator picard91
Postat

Si ceva trist, unul din ei s-a dus in alte sfere ale existentei energetice acum un an si o luna...

post-297941-0-43813500-1566669534_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Si ceva trist, unul din ei s-a dus in alte sfere ale existentei energetice acum un an si o luna...

attachicon.gif 627x0.jpg

Mare pacat, imi placea cum comenta...
  • Like 1
Vizitator picard91
Postat

Mare pacat, imi placea cum comenta...

Rapus de aceeasi boala nemiloasa care a trimis-o printre stele si pe Yvonne Ghita, si multi altii...

Cancer - cumplita si blestemata boala... :(

• Like 1
  • Minus 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Rapus de aceeasi boala nemiloasa care a trimis-o printre stele si pe Yvonne Ghita, si multi altii...

Cancer - cumplita si blestemata boala... :(

Oribil... Remember Paul Hunter... Si Ali Carter s-a tot luptat cu boala
Vizitator picard91
Postat

Oribil... Remember Paul Hunter... Si Ali Carter s-a tot luptat cu boala

:( Yka, Cassy... :(

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Marius Ancuța e mort de un an.

Scriam anul trecut pe pagina de fb a celor de la F1 , că sunt cei mai buni în duo, Antal P și Florin I, de cănd Daniel a rămas singur. Mă rog, a rămas cu rrr-itul ăla ce este fost jucător și arbitru, care de câte ori comentează trec pe IPTV, să ascult la hengleji ce zic despre partida de snooker în desfășurare.

• Like 1

Vizitator loving boy
Postat

Ai pitici pe creier.

Ar vrea și ei un pic de daea. ;) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...